13 Aralık 2010, Pazartesi 09:45:03

BAŞBAKAN'DAN ATLASJET'E TEŞEKKÜR

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kente kazandırdığı mesleki eğitim merkezi için Atlasjet’e teşekkür etti.
  • neden atlasım jetim doguda hiçbir noktaya ucmuyor da en karlı en kolay hatları tercih ediyor? hani Sivil havacılık sartı vardı her havayolu doguda en az bir noktaya ucacaktı?neyse murat bey kendisini bu şekilde merkezler yaptırarak affettiriyor güzel devletime...gene hayırlı bir iş yapmış allah razı olsun.
  • Doğu kökenli bir Atlasjet çalışanı olarak gurur duydum bu projeyle.ayrıca biz kıbrıs yolcuları tarafından çok seviliyoruz çünkü yolcusunu en çok seven hava yoluyuz...
  • Atlasjet eğitime yapmış olduğu bu yatırımla ülkemiz için çok önemli bir yaraya merhem olmuş oldu. Keşke bir tane de Turizm otelcilik okulu yabancı dil ağırlıklı olarak 2. dilin mecburi olduğu bir Otelcilik okulu aççsa..
  • okul yapılmış bir sürü çocuk eğiitme kavuşmuş kthy ile ilgili yorumların işi ne burda.....
  • Onlarda ölüp bitmiyor size. Siz nasıl koskoca havayolunu batırdıysanız , sadece Atlasjet değil tüm türkiye sizden nefret ediyor. Kıbrıs a giden paranın haddi hesabı yokken yediniz paraları, şimdi neymiş batırmışmış. Her koyun kendi bacağından asılır. kendi kendinizi yediniz, bir de millete çamur atıyorsunuz , terbiyesizler.
  • KTHY batırdı yolcusuna göz dikti taşıdı taşımadı ve yazı geçirip çekti gitti bunu göz yumanlar ne diyordur acaba kıbrısta KTHY batırıp gitmesine
  • Haziran sonu KTHY'nin uçuşları durdurulduğunda Atlasjet'den başka sahip çıkan oldumu?Atlasjet şuana kadar kimseden tek bir kuruş almadan 100 binden fazla KTHY'nin biletli yolcusunu mağdur etmeden taşımadımı? Peki bu konunun KKTC ile ne alakası var? KTHY'nın yükünü taşırken adamlar küçümsenmeyecek bir bütçe de ayırarak bu güze lokulu ülkemize kazandırmışlar. Bu durumda bize sadece bu şirketi takdir etmek düşer, TEŞEKKÜRLER ATLASJET.
  • Sosyal sorumluluk olarak KTHY nı bitirdi, pastayı yedi. KKTC senden nefret ediyor.
  • Iste Dogru , dursut buyuk abilerimiz cok yorum yapdiniz KTHY niye ? nasil ? kim suclu ? artik sizin dusun
  • Atlasjet bir sosyal sorumluluk projesiyle daha ülkesine olan duyarlılığını sergiliyor... Bu başarılı hizmetlerinden dolayı teşekkürler Atlasjet...

Nisan 2010 yılında temelleri atılan, orta öğrenimini tamamlamış 300 öğrenciye eğitim imkanı sağlayacak olan Siirt Atlasjet Mesleki Eğitim Merkezi’nin açılış töreni sebebiyle Siirtlilere hitaben bir konuşma yapan Başbakan Erdoğan, kente kazandırdığı mesleki eğitim merkezi için Atlasjet’e teşekkür etti.

Açılış töreni Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehmet Mehdi Eker, Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Devlet Bakanları Egemen Bağış ve Cevdet Yılmaz’ın katılımıyla gerçekleşti.

Çıraklık, kalfalık ve ustalık olmak üzere üç yıllık eğitimler süresince sanayi sitesinde stajlarını da yapacak olan öğrencilerin, mezun olduklarında işleri hazır olacak.

Havayolu taşımacılığına yaptığı yatırımlarla seyahat kültürünün gelişimine destek sağlayan Atlasjet, sosyal sorumluluk bilinciyle hizmet alanındaki kazanımlarını toplumsal gelişime aktarıyor. Bu bilinç ve misyonla Nisan 2010’da temelleri atılan Siirt Atlasjet Mesleki Eğitim Merkezi’nin açılışı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehmet Mehdi Eker, Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Devlet Bakanları Egemen Bağış ve Cevdet Yılmaz, Siirt Milletvekilleri Afif Demirkıran ve Yılmaz Helvacıoğlu ile Siirt Valisi Musa Çolak’ın katılımıyla düzenlenen törenle yapıldı. Törende 32 yatırımcının bölgeye yaptıkları yatırımların önemine değinen Başbakan Tayyip Erdoğan, Atlasjet’e Siirt’e mesleki eğitim merkezi kazandırdığı için teşekkür etti.

Atlasjet Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, “Eğitime %100 Destek” kampanyası kapsamında yapılan Siirt Atlasjet Mesleki Eğitim Merkezi’nin nitelikli kalifiye eleman yetişmesine ve bu sayede bölgenin kalkınmasına önemli katkı sağlamasını hedeflediklerini söyledi.

Doğudan batıya göçün önüne geçebilmek için eğitimin temel hareket noktası olduğunu ve çözümlerin de yerinde üretilmesi gerektiğini belirten Ersoy şunları söyledi. “Atlasjet olarak 2005 yılında Siirt’e uçuş başlatan Türkiye’deki ilk havayolu şirketi olduk. Siirt Havaalanı’nın alt yapısına uygun iniş-kalkış yapabilen CRJ 700 ve CRJ 900 uçaklarımızı filomuzdan çıkardığımız için seferlerimize devam etmedik, buna rağmen bölgeye ve bölge halkının geleceğine katkı sağlamayı sürdürmek istedik. Spor ve bireysel bursların yanında ülkemizin en temel sorunlarından biri olan eğitim alanında daha kalıcı çözümler üretmek üzere Siirt Atlasjet Mesleki Eğitim Merkezi’ni kurduk”

Siirt Atlasjet Mesleki Eğitim Merkezi’nin bölgenin kalifiye ara eleman ihtiyacına yanıt verecek yetkinlik ve donanımda hazırlandığını belirten Murat Ersoy, Atlasjet olarak toplumsal sorumluluklarını eğitim alanında yerine getirmeye gelecek yıllarda da devam edeceklerini bildirdi.

Siirt Organize Sanayi Sitesi’nde 10 dönümlük arazi üzerine kurulan ve 1 Milyon 200 Yüz bin TL maliyet bedeliyle yapımı tamamlanan Siirt Atlasjet Mesleki Eğitim Merkezi, ilk aşamada 8 derslik, 100 kişilik Konferans Salonu, 1 Fen ve 1 Bilgisayar Laboratuvarı ile eğitim verecek şekilde düzenlendi. Merkezde, orta öğrenimini tamamlamış 300 öğrenci; çırak, kalfa ve usta olmak üzere 3 yıllık eğitimden geçerken, eğitimleriyle eş zamanlı olarak Siirt Organize Sanayi Sitesi’nde staj yapacak. Bu sayede staj döneminde teori ile pratiği buluşturan öğrenciler, mezun olduklarında profesyonel iş hayatlarına başlayabilecekler.

Başbakan tarafından beğeniyle karşılanan AtlasJet'in “Eğitime %100 Destek” projesine ait inşaat işlerini de Demka Group tarafından yaptırıldığı ifade edildi.





BAŞBAKAN'DAN ATLASJET'E TEŞEKKÜR

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Misafir ~ 13 yıl önce
neden atlasım jetim doguda hiçbir noktaya ucmuyor da en karlı en kolay hatları tercih ediyor? hani Sivil havacılık sartı vardı her havayolu doguda en az bir noktaya ucacaktı?neyse murat bey kendisini bu şekilde merkezler yaptırarak affettiriyor güzel devletime...gene hayırlı bir iş yapmış allah razı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Doğu kökenli bir Atlasjet çalışanı olarak gurur duydum bu projeyle.ayrıca biz kıbrıs yolcuları tarafından çok seviliyoruz çünkü yolcusunu en çok seven hava yoluyuz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Atlasjet eğitime yapmış olduğu bu yatırımla ülkemiz için çok önemli bir yaraya merhem olmuş oldu. Keşke bir tane de Turizm otelcilik okulu yabancı dil ağırlıklı olarak 2. dilin mecburi olduğu bir Otelcilik okulu aççsa..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
okul yapılmış bir sürü çocuk eğiitme kavuşmuş kthy ile ilgili yorumların işi ne burda.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Onlarda ölüp bitmiyor size. Siz nasıl koskoca havayolunu batırdıysanız , sadece Atlasjet değil tüm türkiye sizden nefret ediyor. Kıbrıs a giden paranın haddi hesabı yokken yediniz paraları, şimdi neymiş batırmışmış. Her koyun kendi bacağından asılır. kendi kendinizi yediniz, bir de millete çamur atıyorsunuz , terbiyesizler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
KTHY batırdı yolcusuna göz dikti taşıdı taşımadı ve yazı geçirip çekti gitti bunu göz yumanlar ne diyordur acaba kıbrısta KTHY batırıp gitmesine

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Haziran sonu KTHY'nin uçuşları durdurulduğunda Atlasjet'den başka sahip çıkan oldumu?Atlasjet şuana kadar kimseden tek bir kuruş almadan 100 binden fazla KTHY'nin biletli yolcusunu mağdur etmeden taşımadımı? Peki bu konunun KKTC ile ne alakası var? KTHY'nın yükünü taşırken adamlar küçümsenmeyecek bir bütçe de ayırarak bu güze lokulu ülkemize kazandırmışlar. Bu durumda bize sadece bu şirketi takdir etmek düşer, TEŞEKKÜRLER ATLASJET.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sosyal sorumluluk olarak KTHY nı bitirdi, pastayı yedi. KKTC senden nefret ediyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Iste Dogru , dursut buyuk abilerimiz cok yorum yapdiniz KTHY niye ? nasil ? kim suclu ? artik sizin dusun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Atlasjet bir sosyal sorumluluk projesiyle daha ülkesine olan duyarlılığını sergiliyor... Bu başarılı hizmetlerinden dolayı teşekkürler Atlasjet...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000