20 Ağustos 2008, Çarşamba 11:45:18

Atlasjet'ten Ramazan kampanyası

Atlasjet Havayolları, şimdi de Ramazan ayına ait özel avantajlarla, Jetmil kart sahiplerine daha fazla Jetmil puan sunuyor.
  • ATLASJET'İN KALİTELİ DURUŞUYLA VE HİZMETLERİYLE UMARIZ İÇ HATLARA TEKRAR DÖNDÜĞÜ GÜNLERİDE YAŞARIZ.THY İLE AYNI STANDARDI YAKALAMIŞ ÖZEL SEKTÖRDE ÖZEL BİR MARKAYDI.
  • Trabzon uçuşlarınızı neden kaldırdınız hala bi açıklama yapmadınız.Trabzon uçakları full gidip geliyor,SXS sivas-trabzon samsun-trabzon seferi koydu siz seferinizi kaldırıyorsunuz.
  • SAYIN ATLASJET Bizler ne yapalım? kars'ta yaşıyoruz karsada uçuşunuz yok öyle tamin ediyorumki karsda en az 2000 kişide jetmil kartınız var. bizlerde sizi ve uçağınızı beğeniyoruz. sizin uçağınızın rahatlığı hiç bir hava yolunda bulamadık. KARS'A UÇUN BİZLERDE JETMİLİNİZİ KULLANALIM BİZİ KENDİNİZE İYİ ALIŞTIRDINIZ..

Atlasjet Jetmil Kart sahipleri, 01 Eylül-29 Eylül  tarihleri arasında, Ramazan ayı boyunca istedikleri noktaya uçtukları  takdirde 375 Jetmil yerine tam  500 Jetmil kazanacaklar.

Atlasjet'ten Ramazan kampanyası

Yorumlar

Rumuz DİLEK TAŞI ~ 16 yıl önce
ATLASJET'İN KALİTELİ DURUŞUYLA VE HİZMETLERİYLE UMARIZ İÇ HATLARA TEKRAR DÖNDÜĞÜ GÜNLERİDE YAŞARIZ.THY İLE AYNI STANDARDI YAKALAMIŞ ÖZEL SEKTÖRDE ÖZEL BİR MARKAYDI.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SantaCruz ~ 16 yıl önce
Trabzon uçuşlarınızı neden kaldırdınız hala bi açıklama yapmadınız.Trabzon uçakları full gidip geliyor,SXS sivas-trabzon samsun-trabzon seferi koydu siz seferinizi kaldırıyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
VATANDAŞ ~ 16 yıl önce
SAYIN ATLASJET Bizler ne yapalım? kars'ta yaşıyoruz karsada uçuşunuz yok öyle tamin ediyorumki karsda en az 2000 kişide jetmil kartınız var. bizlerde sizi ve uçağınızı beğeniyoruz. sizin uçağınızın rahatlığı hiç bir hava yolunda bulamadık. KARS'A UÇUN BİZLERDE JETMİLİNİZİ KULLANALIM BİZİ KENDİNİZE İYİ ALIŞTIRDINIZ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000