20 Ocak 2014, Pazartesi 15:01:22

ATLASJET'TEN FLAŞ KARAR!

Atlasjet, geçtiğimiz yıl sürpriz bir kararla durdurma kararı aldığı İstanbul-Londra hattını Mayıs ayından itibaren yeniden açıyor.
  • Atlasjet şu an rakibi olan havayollarını sollamış durumda.kalitesi yeter.boş konuşmayalım,her geçen gün çığ gibi büyüyerek gelişecek eminim.istatiklere bakmalısınız arkadaşlar.kediii uzanamadığı ciğere " mundar" der!!!
  • Arkadas zoruna gitmesin kusurada bakma Turkiyeden Ingiltereye gelen herkes Turk degil, bende Turk olmadigim, Turk pasaportu hala tasidigim icin ben ve benim gibiler Turkiyeli diyor, Ha buradaki Ingliz olmayipta Buyuk Kralligin pasaportunu tasiyan insanlarda ben Britanyaliyim diyor, Ingilizim demiyor.Fransiz ihtilalinden kalma milliyetciligi birak artik kimse varligini bir baska varliga kurban etmiyor.
  • Turkiye'de yasayan ayrim gozetmeksizin tum etnik kokenden insanlar ortak bir ad altinda Turk olarak belirtilmistir. Turkiyeliler denilen kavramin ici bostur. Toplum muhendisligi calismasindan baska birsey degildir. Icat cikarmayalim durduk yere
  • atlasjet erivan istanbul hattında uçan tek havayolu ama charter olarak uçuyo.armavia battı istanbul ve erivan arasında şu anda tek köprü.atlasjet bir an önce erivana tarifeli seferlere başlamalı
  • Buradaki Turkiyeliler diyen sahis, oradaki Ingilizlere de Ingiltereliler mi diyorsun? Ya da Birlesik Kralliklilar diye tabir mi var bizim bilmedigimiz? Sonradan uydurma tabirler, milletler, uluslar turetmeyelim lutfen
  • Eger Londra Luton Havaalanina ucacaklarsa basarisiz olacaklar.Basarili olmalari icin Stansted Havaalanini kullanmalari gereklidir.
  • onur ilgisi tavan yaptığı sırada aceleyle alınmış bir karar, umarım işe yarar
  • Pegasusun gunde 2-3 Sefer yaptigi ingiltereye, 50-60 yolcu ile ucar yine. Satis ve pazarlamada basarisiz!
  • Tebrikler Atlasjet darisi daha kazancli destination lara insallah..... durmak yok yola devam...
  • atlasjet bıraksın ahl yi gelsin saw a hem slot sıkıntısı yok hem zamnında hem yolcusu bol .zaten yaz tarivesinde saw a agırlık vermiş .sawdwn antalya,bodrum,dalaman,myknos,van ,ıgdır uçuşları var daha çok nokta açmalı sawdwn artık.

Atlasjet, geçtiğimiz yıl sürpriz bir kararla durdurma kararı aldığı İstanbul-Londra hattını Mayıs ayından itibaren yeniden açıyor.

Türkiye'nin önde gelen özel havayolu şirketlerinden Atlasjet, 2013 yılının başlarında durdurma kararı aldığı İstanbul-Londra hattını yaz döneminden itibaren yeniden açıyor. Edinilen bilgiye göre; şirket Mayıs ayında haftada bir gün olarak başlatacağı seferlerini Haziran ayından itibaren artırmayı hedefliyor.

Atlasjet'in daha önceki Londra hamlesinde yaptığı gibi seferlerini Ercan-İstanbul-Londra olarak planladığı ve KKTC'deki yolcu potansiyelini İstanbul üzerinden Londra'ya ulaştıracağı öğrenildi.

Atlasjet, geçtiğimiz yılın Ocak ayında Atatürk Havalimanı'ndaki slot sıkıntısını gerekçe göstererek Londra seferlerini durdurma kararı almıştı.

ATLASJET'TEN FLAŞ KARAR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

Ciğer ~ 10 yıl önce
Atlasjet şu an rakibi olan havayollarını sollamış durumda.kalitesi yeter.boş konuşmayalım,her geçen gün çığ gibi büyüyerek gelişecek eminim.istatiklere bakmalısınız arkadaşlar.kediii uzanamadığı ciğere " mundar" der!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hackney ~ 10 yıl önce
Arkadas zoruna gitmesin kusurada bakma Turkiyeden Ingiltereye gelen herkes Turk degil, bende Turk olmadigim, Turk pasaportu hala tasidigim icin ben ve benim gibiler Turkiyeli diyor, Ha buradaki Ingliz olmayipta Buyuk Kralligin pasaportunu tasiyan insanlarda ben Britanyaliyim diyor, Ingilizim demiyor.Fransiz ihtilalinden kalma milliyetciligi birak artik kimse varligini bir baska varliga kurban etmiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sakin olamam panpa ~ 10 yıl önce
Turkiye'de yasayan ayrim gozetmeksizin tum etnik kokenden insanlar ortak bir ad altinda Turk olarak belirtilmistir. Turkiyeliler denilen kavramin ici bostur. Toplum muhendisligi calismasindan baska birsey degildir. Icat cikarmayalim durduk yere

Yanıtla

Kalan karakter 1000
november mike yankee ~ 10 yıl önce
asıl boş olan şey yıllardır olan olmayan herkese türk demektir. evet ben ingiltereliler diyorum. şu ortaçağ milliyetçiliğini atın artık.
hamburg/tolga ~ 10 yıl önce
atlasjet erivan istanbul hattında uçan tek havayolu ama charter olarak uçuyo.armavia battı istanbul ve erivan arasında şu anda tek köprü.atlasjet bir an önce erivana tarifeli seferlere başlamalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hackneu yorumcusuna ~ 10 yıl önce
Buradaki Turkiyeliler diyen sahis, oradaki Ingilizlere de Ingiltereliler mi diyorsun? Ya da Birlesik Kralliklilar diye tabir mi var bizim bilmedigimiz? Sonradan uydurma tabirler, milletler, uluslar turetmeyelim lutfen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SPQ ~ 10 yıl önce
Turkcenin yapisindan ingiliz veya alman denilebildigi gibi bazi ulke halklarina ne demeli. Mesela: Isvec Norvec Sili Panama vs.. Takma bu kadar haci... sakin ol.
Britanyali ~ 10 yıl önce
Evet hocam Ingiltere'de yasayanlara ayni zamanda British, yani Britanyali deniyor...
Omer, Londra. ~ 10 yıl önce
Eger Londra Luton Havaalanina ucacaklarsa basarisiz olacaklar.Basarili olmalari icin Stansted Havaalanini kullanmalari gereklidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kıprıslıların ~ 10 yıl önce
onur ilgisi tavan yaptığı sırada aceleyle alınmış bir karar, umarım işe yarar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Pegasusun gunde 2-3 Sefer yaptigi ingiltereye, 50-60 yolcu ile ucar yine. Satis ve pazarlamada basarisiz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Tebrikler Atlasjet darisi daha kazancli destination lara insallah..... durmak yok yola devam...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saw ~ 10 yıl önce
atlasjet bıraksın ahl yi gelsin saw a hem slot sıkıntısı yok hem zamnında hem yolcusu bol .zaten yaz tarivesinde saw a agırlık vermiş .sawdwn antalya,bodrum,dalaman,myknos,van ,ıgdır uçuşları var daha çok nokta açmalı sawdwn artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000