23 Ekim 2012, Salı 16:27:10

ATLASJET'TEN ÇİFTE BAYRAM

Türkiye’nin köklü özel havayolu şirketlerinden olan Atlasjet Havayolları, yaklaşan Kurban Bayramı ve Cumhuriyet Bayramı’nı es geçmedi...
  • tgs personelı olarak ozenıyorum sızı helal olsun ataturkun askeryım ataturk askerlerıyız thy kontuarlarınıda donatıcam uluonder ataturkumun fotolarınla az kaldı az cok az
  • güzel olmuş yapanların eline sağlık
  • atlasın bayramlarda göstermiş olduğu bu güzel tutumu bende tebrik ediyorum. Ama atlas için işlerin iyi gittiğini hiç sanmıyorum. bayram zamanı bir çok uçağı yerde yatıyor. hac mevsimi, bayram zamanı neden bu kadar çok uçak yatar anlamak kolay değil. yedek uçak hikayesi mi yine ? kusura bakmayın hiç bir uçak 4-5 tane a-321 uçapını 1 gün boyunca toptan yatırmaz eğer çok parası yoksa yada hukumet yanında deilse tabiki. atlasın sabiha gokcenden yaptıgı tarifeli uçuşlarda bitti 2 aydır yapilmiyor. atlasın amacı neddir , ne yapmaya çalışıyor anlmıyorum ben, sadece hac uçuşu ile bir şirket döndürülebilir mi?döner tabi, insanların maaşlarını azaltip, alın terinin karşılığını vermezseniz, döner. bir de hükümet sizden yana ise milyonlarca dolar size direk aktralıyorsa çok güzel döner.
  • AtlasJeti tebrik ederim..Umarim Turkiye Cumhuriyeti milli havayolu olan (ama bunu hep unutan) THY'de de,badem biyiklilarin soz hakki kesilirde,onumuzdeki yillarda Milli Bayramlarimizda AtlasJet gibi kontuarlarini susleyebilirler..

Atatürk Havalimanı merkezli şirket Atlasjet, kontuarlarını yine Türk Bayraklarıyla donatarak yolcularından tam not aldı. Kurban Bayramı ve Cumhuriyet Bayramı öncesinde Dini ve Milli duyguları aynı anda yaşayan yolcularını Bayrak ve Atatürk resimleriyle karşılayan Atlasjet, her bayram öncesi yaptığı jestini bir kez daha tekrarladı.

Atlasjet tarafından Türk Bayraklarıyla karşılanan yolcular, şirketin bu hamlesi karşısında son derece mutlu olduklarını ve takdir ettiklerini ifade ettiler.





ATLASJET'TEN ÇİFTE BAYRAM

Yorumlar

tgs ~ 12 yıl önce
tgs personelı olarak ozenıyorum sızı helal olsun ataturkun askeryım ataturk askerlerıyız thy kontuarlarınıda donatıcam uluonder ataturkumun fotolarınla az kaldı az cok az

Yanıtla

Kalan karakter 1000
güzel ~ 12 yıl önce
güzel olmuş yapanların eline sağlık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
atlası bende tebrik ederim ~ 12 yıl önce
atlasın bayramlarda göstermiş olduğu bu güzel tutumu bende tebrik ediyorum. Ama atlas için işlerin iyi gittiğini hiç sanmıyorum. bayram zamanı bir çok uçağı yerde yatıyor. hac mevsimi, bayram zamanı neden bu kadar çok uçak yatar anlamak kolay değil. yedek uçak hikayesi mi yine ? kusura bakmayın hiç bir uçak 4-5 tane a-321 uçapını 1 gün boyunca toptan yatırmaz eğer çok parası yoksa yada hukumet yanında deilse tabiki. atlasın sabiha gokcenden yaptıgı tarifeli uçuşlarda bitti 2 aydır yapilmiyor. atlasın amacı neddir , ne yapmaya çalışıyor anlmıyorum ben, sadece hac uçuşu ile bir şirket döndürülebilir mi?döner tabi, insanların maaşlarını azaltip, alın terinin karşılığını vermezseniz, döner. bir de hükümet sizden yana ise milyonlarca dolar size direk aktralıyorsa çok güzel döner.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
meli2sags ~ 12 yıl önce
AtlasJeti tebrik ederim..Umarim Turkiye Cumhuriyeti milli havayolu olan (ama bunu hep unutan) THY'de de,badem biyiklilarin soz hakki kesilirde,onumuzdeki yillarda Milli Bayramlarimizda AtlasJet gibi kontuarlarini susleyebilirler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000