09 Eylül 2010, Perşembe 14:49:11

ATLASJET'TEN BASIN AÇIKLAMASI

Atlasjet Havayolları KKTC ve Türkiye basınında yer alan haberelerle ilgili bir basın açıklaması yaptı. İşte Atlasjet'in açıklaması:
  • 31 Ekim 2010'a kadar sorumluluklarımız devam edecektir diyorsunuz ama şunlara cevap vermek zorundasınız: 1- Nerde 5 yıllık anlaşmanız ve taahhütleriniz? 2- Sözde uçuşlar KTHY logolu Atlasjet uçuşlarıyla yapılacaktı, ortada böyle birşey yok!!! 3- Belirttiğiniz veri ve bilgi eksikliği nelerdir onları da açılayın da anlayalım. Zaten SHGM'ye bağlı bir şirketten hangi verileri ve bilgileri istiyorsunuz onu da merak ediyorum doğrusu. 4- Taşıdığınız KTHY biletli yolcu sayısı ne, maliyet ne kadar, almış olduğunuz 15 milyon TL bunun ne kadarına gitti? 5- Parayı alana kadar yaptığınız söylemlerle şimdiki söylemleriniz neden ötrüşmüyor ve neden yön değiştirdiniz? Bir an önce açıklayın da bizde de veri eksikliği olmasın LÜTFEN...
  • Sendika şirketin sonunu getirdi. Kaymağını başkaları yiyiyor. Bence sendika ile atlasjet arasındaki ilişki araştırılmalı. TC konsolosluğu önünde eylem yapan bir sendikadan bu kadar hayır gelir. İyi ki batırdınız şirketi. Millet sizin geröek yüzünüzü gördü. Hani rum tarafına gidecektiniz ? Ne oldu ? Orada beleş maaş yok değil mi ? Nerede sizde o yürek ?
  • Bunların hepsini sendika KTHY nı batırırken düşünecekti. Yemeyenin malını yerler. Siz grev yaparken özel havayolları çalışıyordu. Siz astronomik maaş isterken özel havayolları asgari ücretle çalışıyordu. Sizler izin hakkı için eylem yaparken özel havayolları işe devam ediyordu. Koskoca KTHY nı batırdınız daha doymadınız mı sendikacılar. Lafım size. Çıkında şuraya iki satır yazı yazın görelim bakalım. Utanmaz TC düşmanları
  • Ortada faraziyeler ve tek bir gerçek var. KTHY batmıştır, operasyon yetkisini kaybetmiştir, ticari olarak tasfiyesi sürmektedir. Atlasjet milli değeri olan bu şirketi yeniden canlandırmak için kolları sıvamıştır. Olay sadece ticari değildir, aynı zamanda siyasi ve sosyal boyutu vardır. Bu aşamada yardımcı olunması hem insani, hem vicdani, hem de milli bir sorumluluktur. Dolayısı ile, herkes üzerine düşeni yapmalı. Her şeyin bir limiti var. Atlasjet "yetti gayrı" deyip işin ucunu bırakıverirse burada seneryo yazan yorumcular ne yazabilecekler acaba. Laf üreteceğinize sorumluluklarınızı düşünün ve yardımcı olun. Başka şansınız yok. Ne KTHY olarak ne de KKTC olarak. Ya da alın kendiniz kurtarın. Atlasjet'i ben takdir ediyorum.
  • özel havayolları ile birlikte hareket eden THY gibi saygın bir kuruluş izolasyon altında ezilen imkanları yetersiz KTHY nı batırmak için Fiyat politikasından başlayarak yük taşımacılığına kadar sektörü ele geçirmek için her şey yapıldı. THY nın KTHY desteği yavrusunu koruma ile olması gerekirken neler yaşandığını hep birlikte gördük..
  • kim batırdı arkadaş söyle. THY mi batırdı? ne bu serzeniş? THY den ne istiyorsun? derdin ne? biz mi batırdık bu şirketi? ayıp ya. açık açık sübvansiyon istiyorsunuz? bu beleşçilik nereye kadar? TC devletinden aldığınız paraların miktarından haberin var mı? Ne kadar para aldı KTHY bu güne kadar? yetmedi mi. bırakın bu işleri artık
  • yolcular tepki koyup rum tarafından uçmaya başlamılar,ardından londra uçmaya çalışan her yolcudan 25 pound extra alınmışşş,bunu duyan mandıra halkı atlası değilde rakiplerini tercih etmişler,istediği yolcuyu yakalayamamış,1 aydır personelinin maaşını da ödeyemeyince,tc yardım heyetinden kthy yolcularını taşıması için verilen paraların nereye gitiiği mandıra halkı tarafıdan merak konusu olmuuşş,15 trilyon yanmış bitmiş kül olmuş,,,zarar eden atlas en başta ki senaryoyu oynamaya devam etmişş kendisine ne emir verilmişsee yapmış işini bitirmişşş,olan zavallı peşkeş çekilen en emniyetli havayolu ödüllü kthy ye olmuşş,3 elma düşmüş biri atlasa biri ersana biri tayyibe..:::::::::)sevgiyle....
  • Sendikacılar niye ortada yok ? KTHY nı batıranlar onlar değil mi ? Şimdi neden AtlasJet vs işlerle halkı oyalıyorsunuz ? Kurun KTHY nı yeniden bir sene sonra sendika batırmazsa ne olayım. Bırakın atlası matlası önce sendikayı kapatın.
  • ehhh yanı altın tepsıde kazı sundular bırazda atlas jet ugrasıversın yanı ne dıyelım hukumete tesekkur edıversınler
  • KTHY'yi kim batırdı acaba?! bırakın fasafisoları. thy neden kılını kıpırdatmadı? olayları sadece izledi?
ATLASJET OLARAK SORUMLULUKLARIMIZI YERİNE GETİRMEYE DEVAM EDİYORUZ

Son günlerde KKTC ve Türkiye basınında yer alan bazı haberler üzerine aşağıdaki açıklamanın yapılması gereği duyulmuştur:

Basın ve kamuoyu tarafından yakından takip edildiği üzere; KKTC Hükümeti’nden gelen davet üzerine, Kıbrıs Türk Havayolları’nı iflastan kurtarmak ve şirketi yeniden ayağa kaldırmak üzere, Atlasjet olarak söz konusu sürece dahil olduk.

Bu süreçte, KTHY’nin uçuşlarını durdurmasına bağlı olarak zor duruma düşen 100 bine yakın biletli yolcunun mağduriyetini acilen ortadan kaldırıp, milli bir havayolu şirketi olan Kıbrıs Türk Havayolları yolcularının, yolcularının memnuniyeti kadar, kurumsal itibarını da korumak adına samimi bir çaba içinde olduk.

Çok kısa bir zaman olmasına, pek çok veri ve bilgi eksikliğine rağmen mümkün olduğu ölçüde KTHY’den bilet almış yolcuları yerde bırakmayıp, düzenlediğimiz yüzlerce ek seferler ile 10 binlerce yolcuyu taşıdık. İngiltere ve Türkiye’den yolcuların taşınması konusunda tüm imkanları zorlayarak ve seferber ederek, üzerimize düşen sorumlulukları fazlasıyla yerine getirdik ve yerine getirmeye devam ediyoruz.

Bu doğrultuda, Atlasjet’in KKTC Hükümetiyle varmış olduğu anlaşma gereği, önceden belirlenmiş olan yükümlüklerimizi, 31 Ekim 2010 tarihine kadar aynı yaklaşım ve hassasiyetle sürdüreceğimizi, ileriye dönük planlamaların yapılabilmesi içinde görüşmelerimizin sonuçlanmasını beklediğimizi sizlerin ve kamuoyunun bilgisine sunarız.

Saygılarımızla

Atlasjet Kurumsal İletişim Direktörlüğü

ATLASJET'TEN BASIN AÇIKLAMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Misafir ~ 14 yıl önce
31 Ekim 2010'a kadar sorumluluklarımız devam edecektir diyorsunuz ama şunlara cevap vermek zorundasınız: 1- Nerde 5 yıllık anlaşmanız ve taahhütleriniz? 2- Sözde uçuşlar KTHY logolu Atlasjet uçuşlarıyla yapılacaktı, ortada böyle birşey yok!!! 3- Belirttiğiniz veri ve bilgi eksikliği nelerdir onları da açılayın da anlayalım. Zaten SHGM'ye bağlı bir şirketten hangi verileri ve bilgileri istiyorsunuz onu da merak ediyorum doğrusu. 4- Taşıdığınız KTHY biletli yolcu sayısı ne, maliyet ne kadar, almış olduğunuz 15 milyon TL bunun ne kadarına gitti? 5- Parayı alana kadar yaptığınız söylemlerle şimdiki söylemleriniz neden ötrüşmüyor ve neden yön değiştirdiniz? Bir an önce açıklayın da bizde de veri eksikliği olmasın LÜTFEN...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sendika şirketin sonunu getirdi. Kaymağını başkaları yiyiyor. Bence sendika ile atlasjet arasındaki ilişki araştırılmalı. TC konsolosluğu önünde eylem yapan bir sendikadan bu kadar hayır gelir. İyi ki batırdınız şirketi. Millet sizin geröek yüzünüzü gördü. Hani rum tarafına gidecektiniz ? Ne oldu ? Orada beleş maaş yok değil mi ? Nerede sizde o yürek ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bunların hepsini sendika KTHY nı batırırken düşünecekti. Yemeyenin malını yerler. Siz grev yaparken özel havayolları çalışıyordu. Siz astronomik maaş isterken özel havayolları asgari ücretle çalışıyordu. Sizler izin hakkı için eylem yaparken özel havayolları işe devam ediyordu. Koskoca KTHY nı batırdınız daha doymadınız mı sendikacılar. Lafım size. Çıkında şuraya iki satır yazı yazın görelim bakalım. Utanmaz TC düşmanları

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ortada faraziyeler ve tek bir gerçek var. KTHY batmıştır, operasyon yetkisini kaybetmiştir, ticari olarak tasfiyesi sürmektedir. Atlasjet milli değeri olan bu şirketi yeniden canlandırmak için kolları sıvamıştır. Olay sadece ticari değildir, aynı zamanda siyasi ve sosyal boyutu vardır. Bu aşamada yardımcı olunması hem insani, hem vicdani, hem de milli bir sorumluluktur. Dolayısı ile, herkes üzerine düşeni yapmalı. Her şeyin bir limiti var. Atlasjet "yetti gayrı" deyip işin ucunu bırakıverirse burada seneryo yazan yorumcular ne yazabilecekler acaba. Laf üreteceğinize sorumluluklarınızı düşünün ve yardımcı olun. Başka şansınız yok. Ne KTHY olarak ne de KKTC olarak. Ya da alın kendiniz kurtarın. Atlasjet'i ben takdir ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
özel havayolları ile birlikte hareket eden THY gibi saygın bir kuruluş izolasyon altında ezilen imkanları yetersiz KTHY nı batırmak için Fiyat politikasından başlayarak yük taşımacılığına kadar sektörü ele geçirmek için her şey yapıldı. THY nın KTHY desteği yavrusunu koruma ile olması gerekirken neler yaşandığını hep birlikte gördük..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
kim batırdı arkadaş söyle. THY mi batırdı? ne bu serzeniş? THY den ne istiyorsun? derdin ne? biz mi batırdık bu şirketi? ayıp ya. açık açık sübvansiyon istiyorsunuz? bu beleşçilik nereye kadar? TC devletinden aldığınız paraların miktarından haberin var mı? Ne kadar para aldı KTHY bu güne kadar? yetmedi mi. bırakın bu işleri artık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yolcular tepki koyup rum tarafından uçmaya başlamılar,ardından londra uçmaya çalışan her yolcudan 25 pound extra alınmışşş,bunu duyan mandıra halkı atlası değilde rakiplerini tercih etmişler,istediği yolcuyu yakalayamamış,1 aydır personelinin maaşını da ödeyemeyince,tc yardım heyetinden kthy yolcularını taşıması için verilen paraların nereye gitiiği mandıra halkı tarafıdan merak konusu olmuuşş,15 trilyon yanmış bitmiş kül olmuş,,,zarar eden atlas en başta ki senaryoyu oynamaya devam etmişş kendisine ne emir verilmişsee yapmış işini bitirmişşş,olan zavallı peşkeş çekilen en emniyetli havayolu ödüllü kthy ye olmuşş,3 elma düşmüş biri atlasa biri ersana biri tayyibe..:::::::::)sevgiyle....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sendikacılar niye ortada yok ? KTHY nı batıranlar onlar değil mi ? Şimdi neden AtlasJet vs işlerle halkı oyalıyorsunuz ? Kurun KTHY nı yeniden bir sene sonra sendika batırmazsa ne olayım. Bırakın atlası matlası önce sendikayı kapatın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ehhh yanı altın tepsıde kazı sundular bırazda atlas jet ugrasıversın yanı ne dıyelım hukumete tesekkur edıversınler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
KTHY'yi kim batırdı acaba?! bırakın fasafisoları. thy neden kılını kıpırdatmadı? olayları sadece izledi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000