12 Eylül 2013, Perşembe 10:17:02

ATLASJET'İN YENİ ROTASI: TİFLİS

Irak, Kırgızistan, Kazakistan’da kurduğu yeni havayollarının yanı sıra yeni hatlarıyla da büyümesini sürdüren Atlasjet, Gürcistan’ın başkenti Tiflis’e uçamaya başlıyor. 10 Eylül’de satışa açılan Tiflis uçuşları, 2 Ekim’den itibaren Atatürk Havalimanı’ndan yapılacak
  • TK'da yöneticilere kurban gittin.İstasyon yöneticilerine dikkat et sıkıntı büyük.Yarın patladığı zaman toparlaman çok zor...Artık profesyonellere ihtiyacın var.
  • St Petersburg uçuşları ve europe ucuslariniZida bekliyoruz.
  • ZAFER-İSTANBUL(ATATÜRK) SEFERLERİNİ DE BEKLİYORUZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
  • Hatay-İstanbul ( Atatürk) seferlerinide bekliyoruz.
  • Gürcistan'a uçmak yanlış karardır. Sami bey Atlasjet'i sakın Borajet'le karıştırmasın. Gürcistan uçuşları maalesef Atlasjet'e zarar yazacaktır. PVT
  • ANKARA AHL SEFERLERİNİN BAŞLAMASINI ÇOK BEKLERİZ...
  • Ucus saatleri bir harika!
  • Ankara AHL başlayacaktı ne oldu?

Atlasjet, uçuş yaptığı noktalara bir yenisini daha ekleyerek son bir yılda uçuş ağında 21 destinasyona ulaştı. Büyümesinde hız kesmeden ilerleyen Atlasjet, dış hatlardaki destinasyon sayısını 9’a yükselten Atlasjet’in Tiflis’e uçuşları 77 Euro’dan başlayan fiyatlarla haftanın her günü Atatürk Havalima’nından gerçekleşecek.

Tiflis uçuşları, Atatürk Havalimanı’ndan haftanın her günü saat 23:30 - 02:45’te; Tiflis’ten Atatürk Havalimanı’na ise 05:20 - 06:50’de olmak üzere karşılıklı seferlerle gerçekleştirilecek.

Endüstri, sosyal ve kültür merkezi olarak dikkat çeken Tiflis, ayrıca önemli bir global enerji projesi olan Bakü-Tiflis-Ceyhan Boruhattı’nın geçişi üzerindedir. Tarihsel İpekyolu üzerinde de yer alan Tiflis, bundan dolayı Rusya’nın Kuzey Kafkasya bölgesi, Türkiye ve Güney Kafkasya’daki Ermenistan ve Azerbaycan arasında önemli tarihsel bir role sahiptir.

Türk vatandaşlarına pasaport olmadan sadece nüfuz cüzdanı ile geçiş imkanının sağlandığı Gürcistan’a seyehat, Atlasjet’in Tiflis direkt uçuşları sayesinde çok daha kolaylaşıyor...

Atlasjet’in uçuş yaptığı noktalara bir yenisini daha eklediklerini belirten Atlasjet İcra Kurulu Başkanı Sami Alan, “Gürcistan’ın başkenti Tiflis, bizim için Artvin ile kardeş şehir konumundadır... Tarih boyunca Türkiye ve Gürcistan ile tarihi, ticari ve coğrafi olarak yakınlıklarımız olmuştur. 1995 yılında Türkiye tarafından başlatılan ekonomik istikrar programlarının başarıyla uygulanması sayesinde Gürcistan ekonomisinde önemli ilerlemeler kaydedilmiştir. Bunun yanı sıra Gürcistan, Karadeniz'e bakan sahil şeridi, dağları, kış turizmine elverişli tesisleri, tarihi ve kültürel zenginlikleri ile önemli turizm potansiyeli oluşturur. Zengin termal su kaynakları ve kaplıcaları ile de önemli bir turist çekim merkezi olan Gürcistan’ın başkenti Tiflis’e başlattığımız uçuşlarımızla yeni bir uçuş alternatifi olmayı hedefliyoruz. Atlasjet’in 1. sınıf kalite, 3 sınıf fiyat ayrıcalığını Gürcistan ve Tiflis halkına da yaşatıyor olacağız. Uçuşlarımızda yolcularımızı EkonomiPlus hizmetimizin yanı sıra Business Class hizmetimizle de buluşturacağız” dedi. 
 

ATLASJET'İN YENİ ROTASI: TİFLİS

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Sami Bey; ~ 11 yıl önce
TK'da yöneticilere kurban gittin.İstasyon yöneticilerine dikkat et sıkıntı büyük.Yarın patladığı zaman toparlaman çok zor...Artık profesyonellere ihtiyacın var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
St Petersburg uçuşları ve europe ucuslariniZida bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KZR ~ 11 yıl önce
ZAFER-İSTANBUL(ATATÜRK) SEFERLERİNİ DE BEKLİYORUZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HTY ~ 11 yıl önce
Hatay-İstanbul ( Atatürk) seferlerinide bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gürcistan'a uçmak ~ 11 yıl önce
Gürcistan'a uçmak yanlış karardır. Sami bey Atlasjet'i sakın Borajet'le karıştırmasın. Gürcistan uçuşları maalesef Atlasjet'e zarar yazacaktır. PVT

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ANKARALI ~ 11 yıl önce
ANKARA AHL SEFERLERİNİN BAŞLAMASINI ÇOK BEKLERİZ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Ucus saatleri bir harika!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ankara ~ 11 yıl önce
Ankara AHL başlayacaktı ne oldu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
başlayamaz ~ 11 yıl önce
Mümkün değil olmaz. THY yanına rakip sokmaz karlı bir hatta. Geçmişte de girişimi olmuştu başlıyordu tarihler verildi muhtemel vazgeçirdiler gönüllüymüş gibi geri çekildi izlenimlerime göre.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000