03 Eylül 2008, Çarşamba 10:46:41

ATLASJET’E YENİ UÇAK

Atlasjet Havayolları, filosuna Airbus A321 tipi bir uçak kattı. Böylelikle Atlasjet filosunda ilk kez Airbus 321 tipi bir uçak yer aldı.
  • HAYIRLI UĞURLU OLSUN ALLAH KAZADAN KORUSUN AMA ARTIK TRABZON'A UÇMASI LAZIM SONRADA HOPA'ya(BATUM)
  • Yeni uçağınız hayırlı olsun. inşallah aynı uçaktan 2 ad. daha alırsınız. çok performaslı ve ekonomik uçaktır. degerli atlasjet yönetiçileri doğuda uçmamanızı gerektiren sebep ne sizlerden rizam bu bizler işadamıyız doğu kökenliyim ayda 4 kez melmekete gidip geliyorum. örneğin. erzurum ve karsa uçun artık.kediz bir ulusl bir kanal sahibiyim. benden size ne gerekirse yaparım. tekrar bu site aracılığla aldığınız uçak hayırlı olsun saygılarımla
  • Atlas Jet 2008 yılı içerisinde 321 kiralamış ve uçurmuştu. 2008 Şubattaki ucusumdan aldıgım safety card koleksiyonumda hala durur.
  • Öncelikle hayırlı ve uğurlu olsun. yeni istasyonlara uçacaksanız bunların başında KARS'A uçun karslılar sizi seviyor.
  • Emniyetli bol kazançlı uçuşlar yapmasını dilerim.

Operasyonlarını 12 uçaklık filosuyla sürdüren Atlasjet, filo büyütme çalışmalarını sürdürüyor. Halen bin 817 koltuk kapasitesiyle hizmet veren şirket, 220 yolcu kapasiteli Airbus A321 tipi bir uçağı daha filosuna dahil etti. Birkaç gün önce TC-ETF tescilini alan uçağın 5 yıllığına kiralandığı öğrenildi. Şu anda eski şirketinin logosuna sahip olan uçağın, 8 Eylül’de  Atlasjet renklerine boyanarak uçuşlarına başlayacağı belirtildi.

Filosunda 2 adet Airbus 319, 4  adet Airbus 320, 3 adet Boeing 757 ve 3 de CRJ900 bulunan şirket, ilk kez Airbus 321 tipi bir uçağı filosuna kattı.

©AirportHaber.com

ATLASJET’E YENİ UÇAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

lazut08 ~ 16 yıl önce
HAYIRLI UĞURLU OLSUN ALLAH KAZADAN KORUSUN AMA ARTIK TRABZON'A UÇMASI LAZIM SONRADA HOPA'ya(BATUM)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bir vatandaş ~ 16 yıl önce
Yeni uçağınız hayırlı olsun. inşallah aynı uçaktan 2 ad. daha alırsınız. çok performaslı ve ekonomik uçaktır. degerli atlasjet yönetiçileri doğuda uçmamanızı gerektiren sebep ne sizlerden rizam bu bizler işadamıyız doğu kökenliyim ayda 4 kez melmekete gidip geliyorum. örneğin. erzurum ve karsa uçun artık.kediz bir ulusl bir kanal sahibiyim. benden size ne gerekirse yaparım. tekrar bu site aracılığla aldığınız uçak hayırlı olsun saygılarımla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
Atlas Jet 2008 yılı içerisinde 321 kiralamış ve uçurmuştu. 2008 Şubattaki ucusumdan aldıgım safety card koleksiyonumda hala durur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hayıtlı ve bolkazqançlı olsun ~ 16 yıl önce
Öncelikle hayırlı ve uğurlu olsun. yeni istasyonlara uçacaksanız bunların başında KARS'A uçun karslılar sizi seviyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Theater ~ 16 yıl önce
Emniyetli bol kazançlı uçuşlar yapmasını dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000