29 Ağustos 2012, Çarşamba 18:15:43

ATLASJET TAM NOT ALDI...

Türkiye'nin en önemli özel havayolu şirketlerinden biri olan Atlasjet, 30 Ağustos Zafer Bayramı öncesinde kontuarlarını bayrama hazır hale getirdi...
  • Cok güzel bayraklar iyide uçan biri olarak söylüyorum. Atlas jet call sign ninı bile söyleyemeyen 100 200 saatlik Portekiz li gercekten ısı bilmeyen f/o lari uçurup oraya bayrak asmak ile olmuyor. Üzülüyor insan atlas jet 045 diye Read back yapıp bunu diyenin gene bir Portekiz li olduğunu duyunca. Özel şirket en nihayetinde ama havacılık milliyetçi bir iştir. 1000lerce saat uçuşunuz olsa bile Avrupa'da uçma şansınız inanın yok. Ama sen ne kadar İspanyol portekizli varsa doldur sag koltuğa oturt..hani 1000 lerce saatleri olsa bunların tatbikinde oturt ama bu f/o latin bir kısmını tanıyorum 100 200 saatler komik. Üzüldüğüm nokta sadece bu. Sen aman bir saygısizlik olmasın aman kaptan birsey demesin diye harıl harıl fcom fctm om okuyan turk fo sunun yerine portekizli fo çalıştır sonra bayrak balon ile göz boya. Özel şirket istediğini yapar ama kimseyide Kandırmanin anlamı yok İzmirde kuyruk vurdun Kıbrıs'ta kuyruk vurdun biri İtalyan biri portekizli değilmiydi atlas jet..? .
  • thy nin genel mudurluk binasina bakin ne dedigimi goreceksiniz
  • İşte bu yüzden saldırdı,bazı basın ATLAS JET e! Ey vatandaş gör olayları.
  • 100 tl ye mal olmus musterı kazanmak ıcın akıllıca bır hareket. bu yılın vergı rekortmenı onur aır oldu hemde buyuk farkla yolcusunu bılmem ama vatanını encok seven havayolu sırketı sloganıda onur aıre yakısır.
  • BRAVOOO BÖYLE BİR ZAMANDA YAPILABİLECEK EN GÜZEL ŞEY MİLYONLARCA HELAL:))
  • TEBRİKLER ATLAS.SİZİ SEVİYORUM.. DEVAMLI YOLCUNUZUM.BİR GÜN BENİ 747 800 LE NEWYORK.A UÇURMANIZI İSTİYORUM.BAŞARILAR.
  • COK GUZEL COK DUYGULANDIM TK PERSONELI OLARAK THYDE INSALLAH BOLE OLUR
  • AFA neden kuruldu? Yakin zamanda bu konunun cozulecegine inaniyorum.
  • harikasın atlas jet.
  • Atlasin sadece yolcusunu degil insana deger verdigine inaniyorum. Bayraklar icin de ayrica tebrikler

'Yolcusunu en çok seven havayoluyuz' sloganıyla akla gelen Türkiye'nin en önemli özel havayolu şirketlerinden biri olan Atlasjet, kontuarlarını Türk Bayrağı ve balonlarla süsleyerek 30 Ağustos Zafer Bayramı'na hazır olduğunu gösterdi.

Yolcularını bayrak ve balonlarla karşılayan Atlasjet, her bayram olduğu gibi bu bayramda da kendisiyle özdeşleşmiş bu özelliğini es geçmedi. 

Yarınki 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın arefesi olan bugün Atatürk Havalimanı'ndaki yolcularının check-in işlemlerinin gerçekleştirildiği tüm kontuarlarını Türk Bayrağı, Atatürk posterleri ve balonlarla süsleyen şirket, bayrama olan hassasiyetini bir kez daha göstermiş oldu.

Bayrama hazır olan Atlasjet'in bu hassasiyeti yolcularından da tam not aldı.

 

ATLASJET TAM NOT ALDI...

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Rümüz ~ 12 yıl önce
Cok güzel bayraklar iyide uçan biri olarak söylüyorum. Atlas jet call sign ninı bile söyleyemeyen 100 200 saatlik Portekiz li gercekten ısı bilmeyen f/o lari uçurup oraya bayrak asmak ile olmuyor. Üzülüyor insan atlas jet 045 diye Read back yapıp bunu diyenin gene bir Portekiz li olduğunu duyunca. Özel şirket en nihayetinde ama havacılık milliyetçi bir iştir. 1000lerce saat uçuşunuz olsa bile Avrupa'da uçma şansınız inanın yok. Ama sen ne kadar İspanyol portekizli varsa doldur sag koltuğa oturt..hani 1000 lerce saatleri olsa bunların tatbikinde oturt ama bu f/o latin bir kısmını tanıyorum 100 200 saatler komik. Üzüldüğüm nokta sadece bu. Sen aman bir saygısizlik olmasın aman kaptan birsey demesin diye harıl harıl fcom fctm om okuyan turk fo sunun yerine portekizli fo çalıştır sonra bayrak balon ile göz boya. Özel şirket istediğini yapar ama kimseyide Kandırmanin anlamı yok İzmirde kuyruk vurdun Kıbrıs'ta kuyruk vurdun biri İtalyan biri portekizli değilmiydi atlas jet..? .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy ~ 12 yıl önce
thy nin genel mudurluk binasina bakin ne dedigimi goreceksiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
İşte bu yüzden saldırdı,bazı basın ATLAS JET e! Ey vatandaş gör olayları.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
100 tl ye mal olmus musterı kazanmak ıcın akıllıca bır hareket. bu yılın vergı rekortmenı onur aır oldu hemde buyuk farkla yolcusunu bılmem ama vatanını encok seven havayolu sırketı sloganıda onur aıre yakısır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HELAL ~ 12 yıl önce
BRAVOOO BÖYLE BİR ZAMANDA YAPILABİLECEK EN GÜZEL ŞEY MİLYONLARCA HELAL:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
atlas yolcusu. ~ 12 yıl önce
TEBRİKLER ATLAS.SİZİ SEVİYORUM.. DEVAMLI YOLCUNUZUM.BİR GÜN BENİ 747 800 LE NEWYORK.A UÇURMANIZI İSTİYORUM.BAŞARILAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ~ 12 yıl önce
COK GUZEL COK DUYGULANDIM TK PERSONELI OLARAK THYDE INSALLAH BOLE OLUR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yabanci pilot ~ 12 yıl önce
AFA neden kuruldu? Yakin zamanda bu konunun cozulecegine inaniyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolcudan biri ~ 12 yıl önce
harikasın atlas jet.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
insana deger ~ 12 yıl önce
Atlasin sadece yolcusunu degil insana deger verdigine inaniyorum. Bayraklar icin de ayrica tebrikler

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000