01 Eylül 2009, Salı 10:38:44

Atlasjet Erbil-Süleymaniye’yi jetledi

Atlasjet, bugünden itibaren Erbil ve Süleymaniye uçuşlarında Jetmil kazandırmaya başladı...
  • Ona hekeza demezler, hakeza derler.
  • Teşekkürler Atlasjet. Herkesin görevini en güzel yapması ne kadar da güzel. Güzel günler Türkiyeyle beraber. Duygusal düşünmeyi bırakıp sığır altında fil aramayıda hekeza bıraktığımızda sanırım daha daha güzel şeyler olacak. Saygı ve sevgilerimle.
  • Eee napıcaksın..insanın Adıyamanlı bir torpili olmaya görsün.. !! Bunlar açılım çokktaan başlatmıştı zaten..Stocholm den Irak a uçuş yapmak isteyenlerde bunlar değilmiydi. Uçuş ihlali yaparak gündüz gidilmesi gereken Süleymaniye ye GECE uçuşu yaparak onca canı tehlikeye atan bunlar değilmiydi ?? Onca vatan evladı şehid düşerken uçaklarında PKK bayrağı dalgalanmasına ses çıkarmayanlar bunlar değilmiydi ?? Bunlar çokta açılım yapmıştı zaten merak etmeyin..
  • ATLAS JET HUKUMETIN YANINDA, ACILIMA TAM DESTEK VERIYOR JETMILLERLE.

Jetmil kart sahipleri için uygulamaya koyulan bu sistem yolculara artık Erbil ve Süleymaniye yolculuklarında da Jetmil kazandıracak.

Ekonomi sınıfında seyahat eden yolculara 1300 jetmil, business sınıfında seyahat eden yolculara ise 2000 jetmil kazandıracak olan bu uçuşlar, yolcuları da mutlu etmeye hazırlanıyor.

Toplamda kazanılan 30000 jetmil puanla ekonomi sınıfında, 45000 jetmil puanda ise business sınıfında Erbil yada Süleymaniye’ye bedava uçuş yapılabilecek.

Söz konusu uçuşların tek yön olduğu belirtilirken, jetmil kartla ilgili olarak da şu açıklamalara yer verildi.

JETMİL ELİTE AYRICALIĞI ŞİMDİ DAHA ÖZEL!

Atlasjet'in sık seyahat eden Jetmil üyelerine sunduğu öncelik ve konfor ayrıcalığı Jetmil Elite Kart'a sahip olma ve Elite Kart statüsünü koruma koşulları, 01 Eylül 2009 tarihi itibariyle Elite Kart sahiplerine aşağıda belirtildiği şekilde daha kaliteli ve seçkin hizmetler sunmak amacıyla yenilendi. Buna göre;

*Rezervasyon önceliği,
*Uçuşlarda yer bulma garantisi,
*Özel check-in bankoları,
*Ön koltuklarda seyahat,
*Ek bagaj hakkı ve bagaj önceliği,
*''Sizin misafiriniz bizim misafirimizdir''

Ve daha pek çok ayrıcalık imkanı sunan Jetmil Elite Kart sahibi olmak ve üyeliği korumak için yeni koşullar ise şöyle;
*Bulunduğumuz tarihten geriye dönük üyelik tarihi dikkate alınarak son 12 ay içerisinde 35 uçuş gerçekleştiren Jetmil Classic Kart sahipleri Jetmil Elite üyeliği hakkı kazanacaklardır.
*Jetmil Elite üyeliğini korumak için, Elite Kart hak edilen tarihten itibaren 12 ayda 20 uçuş gerçekleştirilmesi gerekmektedir.
*Jetmil Elite kart hesaplamasında iç hatlar ve K.K.T.C (Ercan) uçuşları geçerlidir.

Ayrıntılı bilgiye ulaşmak için 444 3 387’den jetmil’i tuşlayabilir veya www.jetmil.com adresini tıklayabilirsiniz.

 

Atlasjet Erbil-Süleymaniye’yi jetledi

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Ona hekeza demezler, hakeza derler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Teşekkürler Atlasjet. Herkesin görevini en güzel yapması ne kadar da güzel. Güzel günler Türkiyeyle beraber. Duygusal düşünmeyi bırakıp sığır altında fil aramayıda hekeza bıraktığımızda sanırım daha daha güzel şeyler olacak. Saygı ve sevgilerimle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Eee napıcaksın..insanın Adıyamanlı bir torpili olmaya görsün.. !! Bunlar açılım çokktaan başlatmıştı zaten..Stocholm den Irak a uçuş yapmak isteyenlerde bunlar değilmiydi. Uçuş ihlali yaparak gündüz gidilmesi gereken Süleymaniye ye GECE uçuşu yaparak onca canı tehlikeye atan bunlar değilmiydi ?? Onca vatan evladı şehid düşerken uçaklarında PKK bayrağı dalgalanmasına ses çıkarmayanlar bunlar değilmiydi ?? Bunlar çokta açılım yapmıştı zaten merak etmeyin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ATLAS JET HUKUMETIN YANINDA, ACILIMA TAM DESTEK VERIYOR JETMILLERLE.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000