20 Aralık 2009, Pazar 12:42:33

ATLASJET 4 ADET A321 ALACAK

Atlas Jet Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, 2010'da, filolarına Airbus A321 tipi 4 yeni yolcu uçağı katılacağını ve toplam 15 uçakla hizmet vereceklerini söyledi.
  • Koca Koca okumuş olduğunu iddaa eden, Türkiye'de edinilmesi zor olan (parayı verip okulundan lisansını almak da sıkan bişey olduğundan) bir mesleğe sahip olan insanların yaptığı kavgaya gel hele! Başvurup şansınızı denediniz de 'Şu şu kriterlere uymuyorsunuz' mu dediler? Siz önce bi düşünce yapınızı değiştirin ondan sonra 'Vah vah kimse bize iş vermiyor!' diyin. Bu durumda ben Uçuş İşletme Başkanı olsaydım sizlerin bu tutumunu göz ardı etmez inadına subay emeklilerini alırdım.. Çünkü onlar gevezelik değil işlerini yapıyorlar. Bu arada ben pilot değilim olmaya da niyetim yok... KEDİ UZANAMADIĞI CİĞERE MUNDAR DERMİŞ!
  • hadi yine iyisiniz atlasa pilot lazım zaten geriside hikaye
  • 4 Ay oldu lisansımı aldım başvurmadığım tek şirkettir atlas arkadaşlar sıralama var 1. asker-2. kaptan baba-3. Tip-4. 200 saatlikler
  • her yanın ingilizce olsa ne olur,havacılık yalakalık degildir biz bunu sivil havacılık yüksekokulunda öğrendik. sen nerde ne kadar havacılığı öğrendin acaba????
  • ingilizcenin cok iyi oldugunu soyluyorsun o zaman sana cevabim That is it turkce mealini anlamisindir
  • r harfini bilerek yazmadığımı düşünecek kadar zavallısın.
  • arkadaşlar bırakın yersiz atışmaları,piyasaya giren her uçak biz pilotlara iş kapısı,rekabet kapısıdır.siz kendinizi geliştirirseniz her yerde imkan bulabilirsiniz.atlasıda kötülemeyin ben de bir ara orda uçmuş olan bir kaptan olarak uçtuğum diğer şirketlerden çok daha iyi bir şirket olduğunudasöylemeyi bir borç bilirim.asker sivil ayrımını bırakın artık.işini iyi yapanla yapmayandır asıl konu.(bu arada bende sivilim)
  • amerikan kolejinde okudugun belli oluyor.Devlet okulunda okumus olsaydin amerika nasil yazilir hic degilse ogrenmis olurdun.Yilbasi ikramiyesi sen ciktin bilete ne hacet
  • Tarsus Ameikan Kolejine gittim.Adanalıyım ,evet ilaçlama uçaklarında uçtum ve babamın 1000 dönümlük tarlasını ücretsiz ilaçladım.Bu kadar isabetli tahmin olur.Bence hemen yılbaşı piyango bileti alın.
  • babanin tarlalarini ilaclarken mi yaptin 525 saati ingilizceyide ziraat fakultesinde ogrenmisindir sen kendi cevaplarina inaniyormusun?

Ersoy, İskenderun Genç İşadamları Derneği'nce (İSGİAD) düzenlenen "Girişimcilik ve Anadolu-İstanbul Yakınlaşması" konulu konferansa katılmak üzere geldiği İskenderun'da yaptığı açıklamada, 2010 yılında önemli yatırımlar yapacaklarını kaydetti.

Nisan ayına kadar havayolu filolarına 4 yeni Airbus A321 tipi yolcu uçağı daha ekleyeceklerini ifade eden Ersoy, "Önümüzdeki yıl toplam 15 uçakla hizmet vereceğiz. 2009'da uçak sayısı hedefimizi 11 olarak belirlemiştik ve bu sayıyı koruduk. 2010 yılı nisan ayına kadar ise her birinin satın alma maliyeti 50 milyon dolar değerinde olan tek koridorlu 4 uçağı filomuza katmış olacağız. Yeni uçaklardan üçünün kontratını gerçekleştirdik" dedi.

Filolarında çift koridorlu 2 adet Airbus A330 tipi uçakları bulunduğunu kaydeden Ersoy, "Büyük ihtimalle bunlara 2 adet daha eklenecek ve sayı 4'e çıkacak. Ancak bu alım henüz kesinleşmedi" diye konuştu.

Ersoy, yıl başında belirledikleri 250 milyon dolarlık 2009 ciro hedefine, aralık sonu itibarıyla ulaşacaklarını da kaydederek, şöyle devam etti: "Karlılığımız da kötü değil. Kriz dönemi herkes zarar eder, küçülürken, biz büyüyen ve iyi vergi ödeyen bir şirket haline geldik. Atlas Jet'e bu yıl ne kadar vergi çıkacak henüz bilmiyorum ama, kurulduğundan bu yana en çok vergi ödediğimiz dönem olacak."

Yolcu sayısının arza göre arttırılabileceğine işaret eden Ersoy, "Arz artınca, yolcu da artar. Çünkü, fiyatı uçağı dolduruncaya kadar dengelersiniz, ama önemli olan uçakları karlı doldurabilmek. Uçağı maliyetin altında doldurursanız, dolu gider ama ciddi de zarar edebilir. Önemli olan, uçaklar karlı yolcu artışı yakalıyor mu? Bunu da yıl sonu vergi beyannamelerinde göreceğiz" diye konuştu.

ATLASJET 4 ADET A321 ALACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

Misafir ~ 14 yıl önce
Koca Koca okumuş olduğunu iddaa eden, Türkiye'de edinilmesi zor olan (parayı verip okulundan lisansını almak da sıkan bişey olduğundan) bir mesleğe sahip olan insanların yaptığı kavgaya gel hele! Başvurup şansınızı denediniz de 'Şu şu kriterlere uymuyorsunuz' mu dediler? Siz önce bi düşünce yapınızı değiştirin ondan sonra 'Vah vah kimse bize iş vermiyor!' diyin. Bu durumda ben Uçuş İşletme Başkanı olsaydım sizlerin bu tutumunu göz ardı etmez inadına subay emeklilerini alırdım.. Çünkü onlar gevezelik değil işlerini yapıyorlar. Bu arada ben pilot değilim olmaya da niyetim yok... KEDİ UZANAMADIĞI CİĞERE MUNDAR DERMİŞ!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hadi yine iyisiniz atlasa pilot lazım zaten geriside hikaye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
4 Ay oldu lisansımı aldım başvurmadığım tek şirkettir atlas arkadaşlar sıralama var 1. asker-2. kaptan baba-3. Tip-4. 200 saatlikler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
her yanın ingilizce olsa ne olur,havacılık yalakalık degildir biz bunu sivil havacılık yüksekokulunda öğrendik. sen nerde ne kadar havacılığı öğrendin acaba????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ingilizcenin cok iyi oldugunu soyluyorsun o zaman sana cevabim That is it turkce mealini anlamisindir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
r harfini bilerek yazmadığımı düşünecek kadar zavallısın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
arkadaşlar bırakın yersiz atışmaları,piyasaya giren her uçak biz pilotlara iş kapısı,rekabet kapısıdır.siz kendinizi geliştirirseniz her yerde imkan bulabilirsiniz.atlasıda kötülemeyin ben de bir ara orda uçmuş olan bir kaptan olarak uçtuğum diğer şirketlerden çok daha iyi bir şirket olduğunudasöylemeyi bir borç bilirim.asker sivil ayrımını bırakın artık.işini iyi yapanla yapmayandır asıl konu.(bu arada bende sivilim)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
amerikan kolejinde okudugun belli oluyor.Devlet okulunda okumus olsaydin amerika nasil yazilir hic degilse ogrenmis olurdun.Yilbasi ikramiyesi sen ciktin bilete ne hacet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Tarsus Ameikan Kolejine gittim.Adanalıyım ,evet ilaçlama uçaklarında uçtum ve babamın 1000 dönümlük tarlasını ücretsiz ilaçladım.Bu kadar isabetli tahmin olur.Bence hemen yılbaşı piyango bileti alın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
babanin tarlalarini ilaclarken mi yaptin 525 saati ingilizceyide ziraat fakultesinde ogrenmisindir sen kendi cevaplarina inaniyormusun?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000