02 Kasım 2017, Perşembe 13:02:26

Atlasglobal Tel Aviv seferlerine başladı

Ortadoğu’da uçtuğu destinasyonlara her geçen gün bir yenisini ekleyen Atlasglobal İsrail’in en büyük şehirlerinde Tel Aviv’e 30 Ekim Pazartesi tarihinden itibaren uçuşlarını başlattı.
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • Doları sabitlediğiniz günden beri milletin zararı hiç düşündürmüyor değil mi yöneticiler. Bakın cuma bugün, yarına sağ çıkacağımızın garantisi YÖK bilin istedim. Sende yayınlarmısın bilmem editör bey.
  • Yahudilere organ taşıyordur Afrika'dan Ve fakir ülkelerden.bilmiyorum biliyormusunuz dünyanın en büyük organ mafyaları ordadır
  • İsrail lübnan zordur, her bacakta can yeleği koltuk kemeri eksilir, çıkan yolcuları aramayı ihmal etmeyin
  • Kırmızı kısraklar iyidir
  • Monday bağdat, wednesday Tel Aviv, Friday Çorum, welcome sir! Atlas number one!
  • Başgaannnn hellallllll Kim tutar seniiii!
  • Türkiyeme bak be peh peh peh mavi Marmara unutuldu israil ile kardeş olundu b777 kaldırıyor thy de, vay be bak sen insanımız razı olmuş bunlara şimdi sokakta israil bayrağı yakılsa herkes dökülür ama savaş çıksa herkes susar
  • Çaki gibi israillilerle ucunda kabin memurlarinizin sabrini gorelim,yahudililerle basarilar
  • Sırf hostesleri için Atlas'a geçerim

Ortadoğu’da uçtuğu destinasyonlara her geçen gün bir yenisini ekleyen Atlasglobal İsrail’in en büyük şehirlerinde Tel Aviv’e 30 Ekim Pazartesi tarihinden itibaren uçuşlarını başlattı.

Global bir havayolu şirketi olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Atlasglobal, yurt içi ve yurt dışındaki bağlantı noktalarıyla Tel Aviv uçuşları, İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan gerçekleştirilecek.

Küresel ölçekte büyümesini hızla sürdüren Atlasglobal, Ortadoğu’da uçtuğu destinasyonlara her geçen gün bir yenisini ekliyor. Atlasglobal, İsrail’in ikinci büyük kenti; doğu ile batı kültürlerinin harmanlandığı Tel Aviv’e 30 Ekim Pazartesi tarihinden itibaren uçuşlarına başladı. 199 dolardan başlayan bilet fiyatı ile Tel Aviv uçuşları, İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan gerçekleştirilecek.

Atlasglobal’in Tel Aviv – İstanbul uçuşları Ben Gurion Uluslararası Havalimanı’ndan Atatürk Havalimanı’na Salı, Çarşamba, Cuma ve Cumartesi günleri, İstanbul – Tel Aviv uçuşları ise Atatürk Havalimanı’ndan Pazartesi, Salı, Perşembe ve Cuma günleri karşılıklı olarak yapılacak.

EkonomiPlus ile özel uçuş keyfi

Tel Aviv’den Atlasglobal EkonomiPlus’ta seyahat eden yolcularımız, özel olarak tasarlanmış 77 cm genişliğindeki deri kaplı koltuklarda konforlu bir uçuş yaşarken, ücretsiz zengin çeşitli yiyecek ve içecek ikramı, 30 kilogram bagaj hakkı, ücretsiz koltuk seçimi gibi hizmetlerden yararlanıyor.

Business Class ayrıcalığı

Arzu eden Atlasglobal yolcuları, Business Class’ta seyahat etmeyi tercih ederek seyahatlerini daha ayrıcalıklı bir hale getirebiliyor. Business Class’ta seyahat eden yolcular 100 cm aralıklı geniş koltuklarda uçuş yaparak, Uçan şeflerin özenle hazırladığı zengin ikram çeşitleri, 40 kilogram bagaj taşıma hakkı, bagaj önceliği, Atatürk Havalimanı’nda uçaktan V.I.P araç ile transfer gibi özel hizmetlerden yararlanıyor.



Atlasglobal Tel Aviv seferlerine başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (38)

Uffff ~ 6 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Avio ~ 6 yıl önce
Doları sabitlediğiniz günden beri milletin zararı hiç düşündürmüyor değil mi yöneticiler. Bakın cuma bugün, yarına sağ çıkacağımızın garantisi YÖK bilin istedim. Sende yayınlarmısın bilmem editör bey.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tel aviv ~ 6 yıl önce
Yahudilere organ taşıyordur Afrika'dan Ve fakir ülkelerden.bilmiyorum biliyormusunuz dünyanın en büyük organ mafyaları ordadır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
C ~ 6 yıl önce
Evet orda cok yaygin. Belgesel izlemistim. Bisuru filistinli cocuklar kayip oluyorlar. Cok korkunc. Heryerde vardir. Allah korusun cocuklarimiza sahip cikalim. Onlar gelecek.
Allah yardım etsin ~ 6 yıl önce
İsrail lübnan zordur, her bacakta can yeleği koltuk kemeri eksilir, çıkan yolcuları aramayı ihmal etmeyin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atlas ~ 6 yıl önce
Kırmızı kısraklar iyidir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gustavo ~ 6 yıl önce
Monday bağdat, wednesday Tel Aviv, Friday Çorum, welcome sir! Atlas number one!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Takipteyim ~ 6 yıl önce
Başgaannnn hellallllll Kim tutar seniiii!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rus asıllı LAZ ~ 6 yıl önce
Türkiyeme bak be peh peh peh mavi Marmara unutuldu israil ile kardeş olundu b777 kaldırıyor thy de, vay be bak sen insanımız razı olmuş bunlara şimdi sokakta israil bayrağı yakılsa herkes dökülür ama savaş çıksa herkes susar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tecrube kabin ~ 6 yıl önce
Çaki gibi israillilerle ucunda kabin memurlarinizin sabrini gorelim,yahudililerle basarilar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Senior Captain ~ 6 yıl önce
İlk defa uçmuyoruz. Kabin ekiplerimizin profesyoneliğine her zaman güveniriz. Sabır değil; eğitim, yetenek, güler yüz, samimiyet, saygı ve usullere uyum sorunu çözer.
A330 f/o ~ 6 yıl önce
Sırf hostesleri için Atlas'a geçerim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AtlasKM ~ 6 yıl önce
Biz de sen gel diye yollarini gozluyoduk. Yallah köyüne
Xyz ~ 6 yıl önce
Sana varya küçük su bile fazla.
TK1 ~ 6 yıl önce
Yallah köyüne mi?? :D güldürdün beni dostum Kim kimi havada kapar sen cok iyi biliyosun.. bellıkı HTA dan caktın kaldın orda , Afa dan arkadaslarınız geldıkce size biraz yallah olur , kolay gelsin 20bin seat belts on terrain on devamm
Fo ~ 6 yıl önce
Tipe 40 bin euro al 100 saat ucur sonra kapı önune koy... ister tel aviv aç ,ister ukraynaya gir, olmazda istersen 380 al.. bu şirket çok ah aldı çok...
FO ~ 6 yıl önce
TİP EĞİTİMİ ALIRKEN SÖZLEŞMEYE Mİ İMZA ATTIN? KÖTÜ OLANI YOLLAR TABİ. AMME HİZMETİ YAPMIRYO ADAM
İnformation A ~ 6 yıl önce
Şutlanan arkadaslar afa dısında baska okullardan gelen arkadaşlardır , release olduktan sonra full very good notlara sahip olanları dahil sözleşmeye geçirmeden yolladılar.. şirketin adaleti afalıları line egitiminde kötü olsa dahil onları tam maaşa baglayıp devam ettirmekle sınırlı kalmıştır.. olan çalışkan basarılı fakat afalı olmayan meslektaşlarımıza olmuştur.. bu yapılanlara dur dıyecek Babayigit aranıyor , malumat ..
İsimsiz ~ 6 yıl önce
Geç kalmışsın

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000