10 Şubat 2012, Cuma 08:10:18

UÇUŞUNUZ İPTALSE BUYRUN EVE!

Türk Hava Yolları’nın alt markası Anadolujet, uçuşu iptal olan yolcuları özel araçlarla evine bırakıyor.
  • bodrumdan yolcuları neyle sevkettiler havaşla ispatı thy bodrum
  • Farkını vereyim de taksi tutun pis fakirler
  • pgs ve sunex hataya uçarken anadolujet neden hala iptal
  • Bravo, Anadolujet'e, zaten ulaşımı aksadığı için mağdur durumda olan yolcuları için hoş bir adım atmış. Zaten Secure Drive fiyatları ucuzdur. bir de bizi alıp geri eve getirip, sonra yine para almadan getireceklermiş havaalanına. Teşekkür ederiz.
  • sefer iptallerinde yemek ve ücretsiz ulaşım isteruk :))
  • insanlara yaranmak gerçekten zor.iptal olursa herkesi evine bıraksınmış.onu yapsa bu sefer bi de yolda yemek ısmarlasın dersiniz.
  • Bilmem ne servisiyle gelirsem geri de gidermişim. Delikanlıysan sefer iptalinde herkesi evine bıraksana.
Anadolujet’ten ‘Hava muhalefetine karşı, karada sizi yalnız bırakmıyoruz’ sloganıyla başlatılan projede, yolcular ücretsiz servislerle eve bırakılacak, havalimanları arasında servis imkânı sunacak.

Anadolujet’in sunduğu bu hizmetten faydalanabilmek için tek koşul ise havalimanı ulaşımını SecureDrive ile gerçekleştirmek.
 
Eğer yolcu SecureDrive araçlarıyla havaalanına gelmişse, uçuşun iptal olması durumunda yine aynı araçlarla evine bırakılacak. Üstelik bir sonraki uçuşta da havalimanına ulaşım ücretsiz sağlanacak.

Ayrıca Anadolujet’in, yolcuları için Ankara, İstanbul Sabiha Gökçen, İzmir, Antalya, Bodrum ve Dalaman’da ekonomik, çevreci ve konforlu havalimanı ulaşım hizmetine ilgi artarak devam ediyor. Yolcularına daha kaliteli hizmet ve uçuşlarını daha rahat gerçekleştirme imkanı sunan Anadolujet’in avantajlı havalimanı transfer hizmeti dört büyük şehirden sonra 13 Şubat tarihinde Adana’da da hizmet vermeye başlayacak. 
 
Adana’nın merkez ve Tarsus gibi büyük ilçeleri ile Mersin başta olmak üzere çevre illere de hizmet verecek transfer araçlarından Anadolujet yolcuları % 30 indirimli olarak faydalanabilecekler. 
 
Navigasyon, çocuk koltuğu gibi özel donanımlar, eğitimli soförler ile havayolu yolculuğunun konforu havalimanına giderken başlıyor ve bu ayrıcalıklardan Anadolujet yolcuları indirimli ve özel fiyatlarla yararlanıyorlar. Ayda yaklaşık 30.000 yolcunun tercih ettiği araçların 65 tanesinde Anadolujet sponsorluğu ile ücretsiz internet imkanı sunuluyor.  Araçlardaki 200 adet iPad ile on-line check-in yapılabiliyor, Anadolujet Magazin dergisi okunabiliyor ve güncel haberlere ulaşılabiliyor. 
UÇUŞUNUZ İPTALSE BUYRUN EVE!

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 12 yıl önce
bodrumdan yolcuları neyle sevkettiler havaşla ispatı thy bodrum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Farkını vereyim de taksi tutun pis fakirler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
pgs ve sunex hataya uçarken anadolujet neden hala iptal

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bravo, Anadolujet'e, zaten ulaşımı aksadığı için mağdur durumda olan yolcuları için hoş bir adım atmış. Zaten Secure Drive fiyatları ucuzdur. bir de bizi alıp geri eve getirip, sonra yine para almadan getireceklermiş havaalanına. Teşekkür ederiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
sefer iptallerinde yemek ve ücretsiz ulaşım isteruk :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
insanlara yaranmak gerçekten zor.iptal olursa herkesi evine bıraksınmış.onu yapsa bu sefer bi de yolda yemek ısmarlasın dersiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bilmem ne servisiyle gelirsem geri de gidermişim. Delikanlıysan sefer iptalinde herkesi evine bıraksana.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000