19 Kasım 2010, Cuma 15:06:28

TURKUAZ'DA SIKINTILI GÜNLER

İki uçağını kiralayıcı firmaya geri veren Turkuaz Havayolları, iki uçakla sürdürdüğü iç hat operasyonlarında zaman zaman sıkıntılar yaşıyor.
  • olan ankara beyız hosteslerıne olduu acıyorum arkadaslar sıze
  • Yarın ucak gonderecek cıddeye..komık olma hıdayet 3 ucagın kaldı sadece.maasları ödemedın ve 4-5 aylık yatı harcırahı ödemen var.oranın da harcırahı var.önce tum bu ödemelerını bı yap.artık senın bu uckagıtcılıgın bır son bulmalı.ordada sadece 3 gunun var solıım ınsanların maasları yatmayınca yatıları yatmayınca CIDDEDE UCUSLARI DURDURACAKLAR .KULAGINA KUPE OLSUN.
  • Hidayet ve turkuaz yolun sonu geldi.Sivil havacılık ta sırketın ne durumda oldugunu gordu ve cuma gunu ucurmadı bunları jıddeye.Bu kadar insanı aylardır mağdur ederek hangı akla hızmet hala ve hala ucabılıyor bu sırket.Bunların hesabı bu dunyada...ilahı adalet gerceklesıyor.
  • Arkadaşa tamamen katılıyorum. Sadece kendi cebini ve forsunu düşünen bir şirket patronu, havacılıktan kazandığı paraları futbol kulübü başkanlığı, tavuk restoranı gibi alakasız işlerde harcar ve çalışanın hakkını yerse, tüm ailesi de buna göz yumarsa olacağı budur.
  • Türkiye'de resmi olarak iş kolu bile sayılmayan meslekte hak yada hukuk aramak ? TK Amsterdam...bu işin tek gerçeğidir siz ne kadar biz çalışanları yok saysanızda, umarım o gün siz de bizimle gelirsiniz ve tarih sizin yerinize kanunlar çıkartır...bu gibiler yüzünden kimse artık bize " Bakın X şirketler böyle, beğenmeyene kapı orda :) " Dememeli ! Zamanında batan X firmanında sadece Antalya bölgesine 65 milyon $ dan fazla borcu vardı, ne oldu...Kitapları KAN la yazılmış meslek bu, unutmayın yeter
  • TURKUAZDA SU AN UCANLARIN COGU YABANCI KAPTANLAR VE YENI FIRST OFFICERLER
  • yürümez yürümesine ama SHGM yürütür işte böyle.
  • veresiye havayolu şirketi kurulup işletilecekse bizler de kuralım bir şirket.klasik kayserili mantığı.parasız para kazanma yollarının zorlanması başka birşey değil.şirket kredibilitesini sonuna kadar tükettiği için bundan sonra hizmet almak için tüm birikmiş borçlarının ödenmesi gerekiyor.
  • SHGM DENETÇİLERİNİ HİÇ BU UÇAKLARDA GÖRMEDİK NEDENDİR ACABA?
  • kurulduğundan beri turkuaz havayollarını takip ediyorum ve burda değişik zamanlarda yorumda yazdım havacılıktan kazandığını havacılık harici bir yerlere yatırırsan şirketi kapatmak zorunda kalırsın yine söylüyorum hidayet beyin ailesi şirket kuruluşu için vermiş oldukları 5 6 milyon usd parayı geri almıştır. Yani şirket sermayesi yoktur hidayet bey anlamsız yatırımlarda bulunmuştur havacılık harici ve geri dönüşü olmayan yatırımlar 5 6 bin eurolara sebep yurt dışındaki havalimanları teminat mektuplarını nakde çevirmiş ve bu yüzden bütün operatörler çalışmayı bırakmıştır. euro controla 3 milyon borç vardır ve bu ödenmeden avrupaya uçamazsın total borç olmuştur 35 milyon usd daha hala nasıl uçsun bu şirket soruyorum sizlere hayalci olmayınız
6 uçaklık filo ile 22 Eylül’den itibaren iç hat tarifeli seferlerine başlayan Turkuaz Havayolları, ekonomik sıkıntılar nedeniyle işletmede zaman zaman sıkıntılar yaşıyor. Son olarak filosundaki Airbus model iki uçağı GECAS adlı leasing şirketine iade eden Turkuaz Havayolları, uçaklarından birini de yurtdışında bir havayolu şirketine kiraladı.
 
Bir uçağın da İstanbul’daki Teknik A.Ş hangarında bakıma alınmasıyla sıkıntıya düşen Turkuaz Havayolları, iki uçakla operasyonları yürütmekte güçlük çekiyor.
 
Seferlerin tamamına yetişmekte sıkıntı yaşayan Turkuaz Havayolları, bazı seferlerini uçak yokluğundan iptal etmek zorunda kalıyor. Son olarak Antalya-Ankara seferini yapacak uçağın bulunamaması yüzünden bu sabah saat 07.30’da yapılması planlanan sefer iptal edildi.
 
Uçakta bulunan yolcuların bir bölümü Anadolujet uçaklarıyla Ankara’ya gönderilirken bir bölümü ise karayolunu tercih etti. 
TURKUAZ'DA SIKINTILI GÜNLER

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

Misafir ~ 13 yıl önce
olan ankara beyız hosteslerıne olduu acıyorum arkadaslar sıze

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yarın ucak gonderecek cıddeye..komık olma hıdayet 3 ucagın kaldı sadece.maasları ödemedın ve 4-5 aylık yatı harcırahı ödemen var.oranın da harcırahı var.önce tum bu ödemelerını bı yap.artık senın bu uckagıtcılıgın bır son bulmalı.ordada sadece 3 gunun var solıım ınsanların maasları yatmayınca yatıları yatmayınca CIDDEDE UCUSLARI DURDURACAKLAR .KULAGINA KUPE OLSUN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hidayet ve turkuaz yolun sonu geldi.Sivil havacılık ta sırketın ne durumda oldugunu gordu ve cuma gunu ucurmadı bunları jıddeye.Bu kadar insanı aylardır mağdur ederek hangı akla hızmet hala ve hala ucabılıyor bu sırket.Bunların hesabı bu dunyada...ilahı adalet gerceklesıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arkadaşa tamamen katılıyorum. Sadece kendi cebini ve forsunu düşünen bir şirket patronu, havacılıktan kazandığı paraları futbol kulübü başkanlığı, tavuk restoranı gibi alakasız işlerde harcar ve çalışanın hakkını yerse, tüm ailesi de buna göz yumarsa olacağı budur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Türkiye'de resmi olarak iş kolu bile sayılmayan meslekte hak yada hukuk aramak ? TK Amsterdam...bu işin tek gerçeğidir siz ne kadar biz çalışanları yok saysanızda, umarım o gün siz de bizimle gelirsiniz ve tarih sizin yerinize kanunlar çıkartır...bu gibiler yüzünden kimse artık bize " Bakın X şirketler böyle, beğenmeyene kapı orda :) " Dememeli ! Zamanında batan X firmanında sadece Antalya bölgesine 65 milyon $ dan fazla borcu vardı, ne oldu...Kitapları KAN la yazılmış meslek bu, unutmayın yeter

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
TURKUAZDA SU AN UCANLARIN COGU YABANCI KAPTANLAR VE YENI FIRST OFFICERLER

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yürümez yürümesine ama SHGM yürütür işte böyle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
veresiye havayolu şirketi kurulup işletilecekse bizler de kuralım bir şirket.klasik kayserili mantığı.parasız para kazanma yollarının zorlanması başka birşey değil.şirket kredibilitesini sonuna kadar tükettiği için bundan sonra hizmet almak için tüm birikmiş borçlarının ödenmesi gerekiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
SHGM DENETÇİLERİNİ HİÇ BU UÇAKLARDA GÖRMEDİK NEDENDİR ACABA?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
kurulduğundan beri turkuaz havayollarını takip ediyorum ve burda değişik zamanlarda yorumda yazdım havacılıktan kazandığını havacılık harici bir yerlere yatırırsan şirketi kapatmak zorunda kalırsın yine söylüyorum hidayet beyin ailesi şirket kuruluşu için vermiş oldukları 5 6 milyon usd parayı geri almıştır. Yani şirket sermayesi yoktur hidayet bey anlamsız yatırımlarda bulunmuştur havacılık harici ve geri dönüşü olmayan yatırımlar 5 6 bin eurolara sebep yurt dışındaki havalimanları teminat mektuplarını nakde çevirmiş ve bu yüzden bütün operatörler çalışmayı bırakmıştır. euro controla 3 milyon borç vardır ve bu ödenmeden avrupaya uçamazsın total borç olmuştur 35 milyon usd daha hala nasıl uçsun bu şirket soruyorum sizlere hayalci olmayınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000