02 Ocak 2016, Cumartesi 12:05:44

Trabzon'da uçuşlara kar engeli

Trabzon'da hava muhalefeti nedeniyle bazı uçak seferleri iptal edildi.
  • Salıh kardeşime selammlar
  • işte burada da görüldüğü üzere, Trabzon hiç durmadan çalışır,girişimde bir numaradır; çekemeyen kıskançlar ise arkadan dedikodu üretir.
  • memleket i çok özledim. 6 yıl oldu gitmeyeli. hep başka şehir i tercih ettim. burnumda tutuyor :'( ne mutlu orda yaşayanlara!
  • antofon, tipi nedeniyle kapandı, yerdeki kar nedeniyle değil, o tipide orada kuş uçamaz, ama şımarık şımarık yorum yapılıyor, Trabzonu kıskanın ki sizn de olsun
  • neyıne kapak olmustur.ucak dıyorkı bu beyınsızler esprı yapamaz ben yapayımmı dıyor.kapak al sana olsun sımdı
  • 1 saat önce havaalanındaydim...ben çok yoğun bi yağış görmedim. Hangi muhalefet bu?
  • Artık Ordu-Giresun var, kapatın şu TiRABiZON havaalanını. Rize'de yapılacak ki yakında artık hiç gerek kalmasın oraya. Havaalanı yerleşkesinede yapılır lüks lüks deniz kenarı siteler olur biter. En Büyük TRABZONSPOR havaalanına gerek yoktur uşağuuum
  • Boeingci şakası işte.bizde şakayı uçak kendi yapıyor.
  • Oh olsun. Ne işiniz var Trabzonda? Oturun oturduğunuz yerde. Şaka şaka, üzüldüm. Umarım rn kısa zamanda normale döner uçuşlar .

Trabzon'da hava muhalefeti nedeniyle bazı uçak seferleri iptal edildi.

Kentte devam eden kar yağışı, hava ulaşımını olumsuz etkiliyor.

Anadolujet tarafından Trabzon Havalimanı'ndan bugün İstanbul, Ankara ve Bursa'ya yapılması planlanan seferler iptal edildi.

Havalimanından 09.40-15.35 saatlerinde yapılması planlanan 4 sefer ile kente 09.10-14.50 saatleri arasında gerçekleştirilmesi planlanan 4 uçuşun hava muhalefeti yüzünden iptal edildiği öğrenildi.

Yetkililer, kar yağışının etkisini kaybetmesinin ardından seferlerin yeniden başlayacağını belirtti.

Bu arada Şanlıurfa'da da etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle Türk Hava Yolları'nın (THY) bugün yapılması planlanan uçak seferleri iptal edildi.

Kar yağışı ve sis nedeniyle akşam yapılması planlanan THY'nin Şanlıurfa-Ankara ve Şanlıurfa-İstanbul, uçak seferleri, karşılıklı olarak iptal edildi.

Trabzon'da uçuşlara kar engeli

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

laz ~ 8 yıl önce
Salıh kardeşime selammlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TRabzon ~ 8 yıl önce
işte burada da görüldüğü üzere, Trabzon hiç durmadan çalışır,girişimde bir numaradır; çekemeyen kıskançlar ise arkadan dedikodu üretir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tirAbiZor ~ 8 yıl önce
hep kendinizi havacılığın genel müdürlüğü zannederek avutaysunuz. boş beleş atmalar tutmalar kavgalardan başka bişe yok orada. hatta kendizi öyle çok şişiriyorsunuzki neredeyse havalimanına gelenleri dövmeden içeri almayacaksunuz. uyanın rüyadan artık, rusların vebalini arapların şamarı düzeltiyor şimdi. :)))
gurbetçi ~ 8 yıl önce
memleket i çok özledim. 6 yıl oldu gitmeyeli. hep başka şehir i tercih ettim. burnumda tutuyor :'( ne mutlu orda yaşayanlara!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sakin haaa ~ 8 yıl önce
3 gün kalır dönersen özlemeye devam edersin ama 10 gün kalsan iyiki buradan gitmişim der bir daha gelmezsin. artistik kavgalar şehri Trabzon burası. kaçan kurtuluyooor
İsim / Rumuz ~ 8 yıl önce
antofon, tipi nedeniyle kapandı, yerdeki kar nedeniyle değil, o tipide orada kuş uçamaz, ama şımarık şımarık yorum yapılıyor, Trabzonu kıskanın ki sizn de olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
neyıne kapak ~ 8 yıl önce
neyıne kapak olmustur.ucak dıyorkı bu beyınsızler esprı yapamaz ben yapayımmı dıyor.kapak al sana olsun sımdı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
777 ~ 8 yıl önce
1 saat önce havaalanındaydim...ben çok yoğun bi yağış görmedim. Hangi muhalefet bu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ORDU-GiRESUN ~ 8 yıl önce
Artık Ordu-Giresun var, kapatın şu TiRABiZON havaalanını. Rize'de yapılacak ki yakında artık hiç gerek kalmasın oraya. Havaalanı yerleşkesinede yapılır lüks lüks deniz kenarı siteler olur biter. En Büyük TRABZONSPOR havaalanına gerek yoktur uşağuuum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YA GÜMÜŞHANE! ~ 8 yıl önce
Gümüşhane'deki havaalanı da devreye girecek. İşte o zaman Trabzon'u sadece Trabzonlular kullanacak ve çevre illerin yolcusu ile hava atmak neymiş görecekler...
NO TRABZON NO SORUN ~ 8 yıl önce
Uşağum, trabzon havaalanını kapatacaksın yada Trabzon havaalanında asker-polis teşkilatında olduğu gibi trabzonlu idareci bırakmayıp hep dışarıdan atama yapacaksun ki sorunlar son bulsun. hep kavga gürültü tehdit. huzur sıfır. ROTASYON şart.
320 F/o ~ 8 yıl önce
Boeingci şakası işte.bizde şakayı uçak kendi yapıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 8 yıl önce
hahahaha :))) kapak olmuştur :D
737 F/O ~ 8 yıl önce
Oh olsun. Ne işiniz var Trabzonda? Oturun oturduğunuz yerde. Şaka şaka, üzüldüm. Umarım rn kısa zamanda normale döner uçuşlar .

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000