24 Nisan 2012, Salı 14:28:22

ONUR AIR VE ANADOLUJET ERZURUM'A İNDİ

Trabzon’da sabahtan bu yana etkili olan sis nedeniyle, Onur Air ve AnadoluJet’e ait yolcu uçakları, Erzurum’a iniş yaptı.
  • BÖLGENİN EN İYİ HAVALİMANI ERZURUM AMA KIYMETİNİ BİLEN YOK KIŞIN 1 MT KAR YAĞDI AMA BİR GİN KAR YAĞIŞI NEDENİYLE PİSTLER KAPANMADI SİS HARİÇ AMA BİR TANE İDARECİ TEŞEKKÜR ETMEDİ
  • Arkadaş, senin nefretin Pegasus'a galiba... Bu sabah Izmir'deydim SunExpress Trabzon seferini iptal ettiğini anons ediyordu. SunEx dediğin hem THY hem Lufthansa. Eee? İki koskoca şirket bir olup havayolu kurmuşlar, 3-4 otobüs tutamıyorlar mı? İşte bu da aynı senin yorumun kadar saçma bir başka yorum.
  • 2014 de ordu giresun havaalanına bekleriz...
  • Hadi bakalım isg den kalkan THY uçakları Trabzona inemesede Erzuruma indi ve yolcularına otobus hizmeti vererek Trabzona ulaştırdı. PGS ne yaptı ?? Seferlerini İPTAL etti, otobüs tutamadılar herhalde. Bu tip konuları herzaman görün ve eleştirilerinizi ona göre yapın.
Atatürk Havalimanı’ndan kalkan Onur Air’e ait A320 tipi ve Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkan AnadoluJet’e ait B737 tipi yolcu uçaklarının, Trabzon Havalimanı’na sis nedeniyle inememesi üzerine, yolcu uçaklarının Erzurum Havalimanı’na yönlendirildiği öğrenildi.

Bu sabah Erzurum’a iniş yapan Onur Air uçağındaki yolcular otobüslerle Trabzon’a gönderilirken, 13:00’da Sabiha Gökçen’den havalanan Anadolujet’e ait yolcuların da Erzurum'dan karayoluyla Trabzon’a gönderilmesi bekleniyor.

Sabah saatlerinden bu yana etkili olan sis Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın da içinde bulunduğu uçağın inişine izin vermemiş, uçak Samsun Havalimanı’na iniş yapmıştı.

©AirportHaber.com

ONUR AIR VE ANADOLUJET ERZURUM'A İNDİ

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
BÖLGENİN EN İYİ HAVALİMANI ERZURUM AMA KIYMETİNİ BİLEN YOK KIŞIN 1 MT KAR YAĞDI AMA BİR GİN KAR YAĞIŞI NEDENİYLE PİSTLER KAPANMADI SİS HARİÇ AMA BİR TANE İDARECİ TEŞEKKÜR ETMEDİ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Arkadaş, senin nefretin Pegasus'a galiba... Bu sabah Izmir'deydim SunExpress Trabzon seferini iptal ettiğini anons ediyordu. SunEx dediğin hem THY hem Lufthansa. Eee? İki koskoca şirket bir olup havayolu kurmuşlar, 3-4 otobüs tutamıyorlar mı? İşte bu da aynı senin yorumun kadar saçma bir başka yorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
2014 de ordu giresun havaalanına bekleriz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Hadi bakalım isg den kalkan THY uçakları Trabzona inemesede Erzuruma indi ve yolcularına otobus hizmeti vererek Trabzona ulaştırdı. PGS ne yaptı ?? Seferlerini İPTAL etti, otobüs tutamadılar herhalde. Bu tip konuları herzaman görün ve eleştirilerinizi ona göre yapın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000