08 Ekim 2009, Perşembe 08:05:18

ÖĞRENCİLERİN AKLI FİKRİ HAVADA!

Türk Havayolları’nın alt markası olan ve daha ucuz uçuş imkanı sağlayan Ankara merkezli Anadolujet, yepyeni ve sıra dışı bir kampanya başlattı…
  • sun express te anadolujette thynin hatırlatırım
  • Anadolu jete Bursa diye bir şehirimizn oldugunu hatırlatır 2 milyonluk bu şehre uçuş koymasını hatırlatırız.
  • Sun Express'in yaklaşık iki yıldır devam eden bir kampanyası var. Beş adet iç hat bileti alıp kullanan her yolcu beşinci uçuşu tamamladıktan sonra altıncı bileti bedava alıyor. Kampanyanın adı da "Beşi bir yerde". Kısaca 09:09:21 deki arkadaşın innovatif, kreatif dediği şeyi Sun Express zaten uzun zamandır daha hesaplıya yapıyor. Anadolu Jet daha kompetitif bir şey yapmak istiyorsa üç bilet alana bir bedava versin.
  • kreatif ne ? innovatif ne ? :) Böyle bir kampanyanın da tutacağını sanmıyorum. Zaten buram buram pazarlama kokuyor. Bir üniversiteli olarak, 10 bilet aldıktan sonra 11.sinide kendi paramla alırım.
  • Hayalleri gerçekleştirmek güzel şey tabi. Ama bana hayalden çok satış artırma politikası, bir nevi ucuz pazarlama işçiliği gibi geldi. Sonuçta kazan-kazan ama bir taraf daha fazla sebeplenecek anlaşılan. Hangi taraf olduğunu belirtmeme gerek yok sanırım.
  • Sami Bey'i ve ekibini gönülden tebrik ederim.. Her yönüyle iyi düşünülmüş, innovatif , türetken ("kreatif") ve zekice bi kampanya.. Süperr.. Yakışır Anadolu'mun Jet'ine..
  • yok daha neler, çocukların sesi gayet güzel, sende nasıl bi müzik anlayışı ve kulağı var anlamadım şimdi. sesleri gerçekten güzel...
  • karpuz satanların sesleri bile bunlardan güzel neden bunlar kim bu şarkıcılar kim yaaaav
  • ne oldu kış geldi yolcu sayısı düştü değilmi beyler...yaz dönemi kıl aldırmazdınız burnunuzdan.....başladı kış kampanya kumpanyaları...he he he

Üniversiteli 25 yaş ve altı olan tüm gençleri kapsayan bu kampanyada üniversite öğrencilerinin bedavaya uçması amaçlanıyor.

Jetgenc adlı bir internet sitesi kuran Anadolujet, bu siteye üniversiteli gençlerin üye olacağı ve telefon numaralarının ise şifresi olarak belirleneceğini, böylece yakınlarının da bu sistemi kullanabileceğini açıkladı.

Anadolujet, gençlerin www.jetgenc.net adlı internet sitesi üzerinden yakınlarına 10 bilet temin etmesi durumunda ‘1’ bedava bilet kazanacaklarını ve bu biletin Anadolujet’in uçtuğu herhangi bir nokta için geçerli olacağını belirtti.

Konuyla ilgili Hacettepe Üniversitesi’nde bir basın toplantısı düzenleyen ve açıklamalarda bulunan Anadolujet’in bölgesel uçuşlar başkanı Sami Alan; “Biz halihazırda üniversite gençlerine zaten yüzde 25 indirim uyguluyoruz. Ben üniversite gençliğine çok özen gösteriyorum ve bu kampanyada da gençlerin bedava uçabilmelerini amaçladık. Buna da 1991 yılında karar verdim. Ben Ankara’da lise öğrencisiyken, memleketime uçakla gitmek istediğimde çok pahalı bir ücret istenince o gün eğer bir gün bu işten sorumlu kişi olursam üniversite gençlerine büyük imkanlar sağlayacağım demiştim ve amacımı da gerçekleştiriyorum. Jetgenc.net sitemize üye olan gençlerin şifresi telefon numaraları olacak. Yani bu şifreyi yakınları da kullanabilecek. O site üzerinden 10 bilet satışı gerçekleşirse şifre sahibi öğrenciye 1 adet bedava bilet vereceğiz” şeklinde konuşarak kampanyayı açıkladı.

Basın toplantısı sırasında Hacettepe Üniversitesi’nde toplantı salonunda bulunan son zamanların en popüler sanatçıları Öykü ve Berk de kampanyaya destek verdiklerini açıklarken, doğaçlama olarak Anadolujet’e şarkı da okudular.

Üniversiteli gençler, söz konusu siteye www.anadolujet.com adlı resmi siteden de ulaşabilirler.

Jetgenç Anadolujet

Jetgenç Anadolujet

Jetgenç Anadolujet

Jetgenç Anadolujet

Jetgenç Anadolujet

Jetgenç Anadolujet

ÖĞRENCİLERİN AKLI FİKRİ HAVADA!

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 15 yıl önce
sun express te anadolujette thynin hatırlatırım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Anadolu jete Bursa diye bir şehirimizn oldugunu hatırlatır 2 milyonluk bu şehre uçuş koymasını hatırlatırız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sun Express'in yaklaşık iki yıldır devam eden bir kampanyası var. Beş adet iç hat bileti alıp kullanan her yolcu beşinci uçuşu tamamladıktan sonra altıncı bileti bedava alıyor. Kampanyanın adı da "Beşi bir yerde". Kısaca 09:09:21 deki arkadaşın innovatif, kreatif dediği şeyi Sun Express zaten uzun zamandır daha hesaplıya yapıyor. Anadolu Jet daha kompetitif bir şey yapmak istiyorsa üç bilet alana bir bedava versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
kreatif ne ? innovatif ne ? :) Böyle bir kampanyanın da tutacağını sanmıyorum. Zaten buram buram pazarlama kokuyor. Bir üniversiteli olarak, 10 bilet aldıktan sonra 11.sinide kendi paramla alırım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Hayalleri gerçekleştirmek güzel şey tabi. Ama bana hayalden çok satış artırma politikası, bir nevi ucuz pazarlama işçiliği gibi geldi. Sonuçta kazan-kazan ama bir taraf daha fazla sebeplenecek anlaşılan. Hangi taraf olduğunu belirtmeme gerek yok sanırım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sami Bey'i ve ekibini gönülden tebrik ederim.. Her yönüyle iyi düşünülmüş, innovatif , türetken ("kreatif") ve zekice bi kampanya.. Süperr.. Yakışır Anadolu'mun Jet'ine..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
yok daha neler, çocukların sesi gayet güzel, sende nasıl bi müzik anlayışı ve kulağı var anlamadım şimdi. sesleri gerçekten güzel...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
karpuz satanların sesleri bile bunlardan güzel neden bunlar kim bu şarkıcılar kim yaaaav

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ne oldu kış geldi yolcu sayısı düştü değilmi beyler...yaz dönemi kıl aldırmazdınız burnunuzdan.....başladı kış kampanya kumpanyaları...he he he

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000