17 Aralık 2011, Cumartesi 10:33:40

ERZURUM'DA SİS SEFERLERİ ETKİLİYOR

Erzurum'da dünden beri etkili olan sis nedeniyle görüş mesafesinin 50 metreye kadar düştü. Uçak seferleri karşılıklı iptal edildi.
  • sabah sabah gülen arkadaş ben de senin yorumuna akşam akşam güldüm. 50 m de inemez ancak olimpiyatlarda çalışan CAT II neden artık çalışmıyor. neden aylardır gayri faal, çalışsa kötü mü olur iyi mi olur? hadi gülme de biraz düşün, biraz kafanı kullan.
  • niye güldün ki,açıkta bişey mi gördün?
  • CATII var notamla çalışmıyor diyen şahıs sizi alkışlıyorum. CATII olsa 50 metrede inecek yani öylemi. Notamlandığını bildiğine göre neden notamlı olduğunuda açıklasaydın ya. havalimanıla ilişkili olduğun belli. inşallah kritik bir noktada çalışmıyorsundur. CATII varmışda notamlıymış sabah sabah güldürdün ya daha ne diyeyim
  • Erzurumda kış aylarında saat 10:00-15:00 arasında sefer yaptın yaptın,yoksa Canceled
  • CATII var ,ama NOTAMla çalışmıyor.
Erzurum'da dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan yoğun sis, hava ulaşımını olumsuz etkiledi. Kent merkezinde görüş mesafesi 50 metrenin altına kadar düştü.

AnadoluJet'in İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan saat 20.00, Ankara'dan 17.45 ve 22.45 saatlerinde yapılması planlanan Erzurum uçak seferleri karşılıklı olarak iptal edilirken, bugün de etkili olan sisin 800 metrelik görüş açısına rağmen rötarlara neden olduğu bildirildi.


ERZURUM'DA SİS SEFERLERİ ETKİLİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 12 yıl önce
sabah sabah gülen arkadaş ben de senin yorumuna akşam akşam güldüm. 50 m de inemez ancak olimpiyatlarda çalışan CAT II neden artık çalışmıyor. neden aylardır gayri faal, çalışsa kötü mü olur iyi mi olur? hadi gülme de biraz düşün, biraz kafanı kullan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
niye güldün ki,açıkta bişey mi gördün?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
CATII var notamla çalışmıyor diyen şahıs sizi alkışlıyorum. CATII olsa 50 metrede inecek yani öylemi. Notamlandığını bildiğine göre neden notamlı olduğunuda açıklasaydın ya. havalimanıla ilişkili olduğun belli. inşallah kritik bir noktada çalışmıyorsundur. CATII varmışda notamlıymış sabah sabah güldürdün ya daha ne diyeyim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Erzurumda kış aylarında saat 10:00-15:00 arasında sefer yaptın yaptın,yoksa Canceled

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
CATII var ,ama NOTAMla çalışmıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000