10 Aralık 2015, Perşembe 11:05:12

Bursa-Samsun uçuşları 2016'da artacak

Anadolu’yu bir uçtan bir uca bağlayan AnadoluJet, 21 Ekim’de başlattığı Samsun - Bursa uçuşlarını ve yolcularına sunduğu ek hizmetleri Samsun’da düzenlediği bir toplantı ile tanıttı.
  • İbrahim abi sana herşey yakışır buralara alnının teriyle geldin senin nekadar iyi niyetli biri olduğunu ve hakkınla bu mevkilere geldiğini herkes biliyor. Allah yolunu açık etsin abicim.
  • EMBRAER'ler F.Radarda neden görünmüyor? Bazen görünüp bazen kayboluyorlar.Diğer uçaklar Radar hanesinde LTBA,LTAD,LTFJ rümuzuyla görünürken Embraerler T-EST 1 yada T-MLAT rümuzuyla görünüyor.Radar izleri bazen düz bazen kesik kesik siyah çizgiyle veriyor.Bazen hiç görünmüyorlar,özellikle Sakarya-Bilecik batısında.Teknolojisi mi geri bunların?
  • Kocaeli-Trabzon seferlerini de A.Jet icra ediyor...Attention please.
  • bu havalimanların yerini kim tespit ediyor yenişehir havalimanına gittim bursa şehir merkezine 60-65 km. 3 milyona yaklaşan bir şehirde bu tür haberler komik daha uygun bir yere havalimanı yapılsaydı türkiyenin ilk 5 havalimanı içerisinde olrdu Bursa
  • Acil Antalya, Adana, Gaziantep, Van ve yaz dönemin de Bodrum, Dalaman uçuşlarının başlaması lazım. Yurtdışı uçuşların da Kıbrıs, 2015 te olduğu gibi Kuveyt, iş dünyasının istediği şekilde Almanya dan Fransadan toplam 2-3 şehir, umre ve hac dönemin de Suudi Arabistan, Bursaya yerleşik Bulgaristan, Yunanistan, Bosna Hersek, Arnavutluk, Kosova kökenlilerin toplam nüfusunun 500000 rakamınında olduğunu düşünürseniz bu bölgeden 1-2 şehir, Azerbaycan, Gürcistan vb kökenlilerin sayısına göre bu bölgeden 1-2 şehir, ticaret orantılı İran veya Kuzey Irak bağlantıları vs gibi hafta bir iki kez de olsa uçuş yapılabilecek destinasyonlar mevcut. Anadolujet in yurtdışı uçuşlara başlama kararı almış olması da Bursanın yurtdışı açılımına katkı sağlayacaktır.
  • ibrahim ,thy'de siradan memurken simdi baskan, nereden nereye? tam bir basari oykusu!!!
  • En azından yazın bir Antalya , Bodrum neden koymasınız Bursa'ya?
  • nasil baskan oldugunu da anlatsana!
  • bursa havacılıkta hakkettiği yerden çok ama çok uzaklarda.çoğu anadolu şehrinde havalimanı yokken bursa yunuseli havalimanından sönmez havayolları ile 1984 yılında günde 3 sefer bursa-istanbul seferleri yapılyordu.yıl 2015 havalimanını kullanan yolcu sayısı 200 binlerde çok yazık.bu sayı en az 2 milyon olmalıydı.Bursa'nın havalimanı sabiha gökçen algısı oluşturuldu ve devam ediyordu ki ANADOLUJET yenişehir'e gelesiye kadar.ANADOLUJET'in yakın zaman da burayı hub yapacağına da inanıyorum.2016 yılında anadolujet yaz tarifesinde veya yakın zamanda, yüksek bir yolcu potansiyeline sahip ANTALYA,ADANA,VAN,ANTEP,KARS seferlerini de ekleyerek BURSA'lıların hayır dualarını alacaktır.şuan için devam eden seferler ise frekanslarını arttırmayı çoktan hakkettiler.ERZURUM,TRABZON,DİYARBAKIR haftanın hergünü MUŞ VE SAMSUN ise haftanın en az 4 günü yapılmalı diye düşünüyorum.PAZARTESİ günü BURSA'da olacak ANADOLUJET genel müdürü İbrahim DOĞAN'ın BURSA için müjdelerinin olacağına inanıyorum.
  • Üvey evlat Hatay..

Anadolu’yu bir uçtan bir uca bağlayan AnadoluJet, 21 Ekim’de başlattığı Samsun - Bursa uçuşlarını ve yolcularına sunduğu ek hizmetleri Samsun’da düzenlediği bir toplantı ile tanıttı. Uçtuğu kentler için değer üreten AnadoluJet, tüketici araştırmaları ve inovatif veri analizleri ile planladığı Samsun - Bursa uçuş rotasına ait karşılıklı seferleri haftada iki gün olarak icra ediyor. 80 bin Samsunlu’nun yaşadığı Bursa’dan Samsun’a olan havayolu yolcusu trafiğinin 2016’da artması bekleniyor. 

Samsun için değer üretmeye odaklanan AnadoluJet, Samsun - Bursa hat açılış projesinin oluşum sürecine Ipsos Araştırma Şirketi ile yaptığı Bursa Seyahat Alışkanlıkları Araştırması ile başladı. İnovatif bir yaklaşımla ele alınan demografik veriler ve istatistikler sonucu yapılan analizler Samsun - Bursa hattının hizmete açılmasına ışık tuttu. Farklı rotaları da analize tabi tutan AnadoluJet, Samsun için çalışmalarını sürdürmeye devam edecek. Yeni hat ile birlikte AnadoluJet yolcuları, Samsun Çarşamba Havalimanı’dan Bursa Yenişehir Havalimanı’na haftada iki gün olmak üzere karşılıklı seyahatlerini icra ediyor.

AnadoluJet’in Samsun - Bursa hattı ile ilgili olarak bilgi veren AnadoluJet Başkanı İbrahim Doğan, “AnadoluJet olarak sahip olduğumuz 30 uçaklık filo ile Ankara’dan 36, İstanbul’dan Sabiha Gökçen’den 26, Bursa’dan 5 hat olmak üzere bugün toplamda 67 hat üzerinden 44 noktaya yılda yaklaşık 11 milyon yolcu taşıyoruz. Samsun; birbirinden güzel ilçeleriyle ve tarihiyle göz dolduran, ülkemiz açısından önem taşıyan bir liman kentimiz. Bursa ise en çok uçuş gerçekleştirdiğimiz 3. nokta. Bu iki önemli kenti birbiriyle buluşturan Samsun -Bursa hattımızın açılışı için her alanda olduğu gibi birçok araştırma ve analiz yürüterek bu iki kent arasında çok fazla trafik olduğunu gördük. Biz de halkımızın ihtiyaçları doğrultusunda Bursa - Samsun hattını açmaya karar verdik. Şundan eminiz ki önümüzdeki günlerde Samsunlular da bu hatta sahip çıkarak, 2016’daki seyahatlerinde AnadoluJet’i daha fazla tercih edecekler. AnadoluJet olarak, Samsun ve Bursa için olduğu kadar ülkemizin diğer illeri için de değer üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Düzenlenen toplantıda, AnadoluJet’in yolcularına katma değer sağladığı ek hizmetlerden de bahseden Doğan, “AnadoluJet olarak, yolcularımıza havada sunduğumuz hızı ve konforu seyahatin diğer alanlarına da taşımak için çalışmalar yapıyor ve kampanyalar düzenliyoruz. Örneğin, 1 Nisan 2016 tarihine kadar biletlerini alan Bursa ve Sivas’tan Anadolu’ya Ankara aktarmalı seyahat edecek yolcularımıza, ücretsiz aktarma imkânı sunuyoruz. Böylece yolcularımız, Ankara’ya uçtuğu fiyattan Anadolu’nun dört bir yanına uçabiliyor. Havalimanı ile adres arası transfer, özellikle İstanbul ve Ankara’da yolcumuz için önemli bir sorun.  SecureDrive işbirliğinde gerçekleştirdiğimiz kampanya ile adres - havalimanı arası transfer hizmetini tek yön için 14.90 TL’den sağlıyoruz. Mayıs ayı sonuna kadar Ankara Esenboğa Havalimanı ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı transferlerinde uygulanacak kampanya ile yolcularımız adreslerinden havalimanına, havalimanından adreslerine çok cazip bir fiyatla ulaşabiliyor. Araç kiralama şirketleri ile yaptığımız farklı işbirlikleri kapsamında da yolcularımızın çok hesaplı fiyatlara araç kiralama hizmeti almalarını sağlıyoruz. Aras Kargo işbirliğinde düzenlediğimiz “Bagajınız Kapıda Kampanyası” ile de yolcularımızı uçarken bagaj taşıma derdinden kurtarıyoruz. Bu işbirliği kapsamında, yolcu bagajları 19 TL ‘den başlayan fiyatlarla adresten alınıp adrese randevulu teslim ediliyor ” dedi.

Yeni uçuş noktaları ve AnadoluJet hakkında daha fazla bilgi almak için www.anadolujet.com adresi ziyaret edilebilir veya 444 25 38 numaralı çağrı merkezi aranabilir.



Bursa-Samsun uçuşları 2016'da artacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Saw ~ 8 yıl önce
İbrahim abi sana herşey yakışır buralara alnının teriyle geldin senin nekadar iyi niyetli biri olduğunu ve hakkınla bu mevkilere geldiğini herkes biliyor. Allah yolunu açık etsin abicim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
117 STEALTH ? ~ 8 yıl önce
EMBRAER'ler F.Radarda neden görünmüyor? Bazen görünüp bazen kayboluyorlar.Diğer uçaklar Radar hanesinde LTBA,LTAD,LTFJ rümuzuyla görünürken Embraerler T-EST 1 yada T-MLAT rümuzuyla görünüyor.Radar izleri bazen düz bazen kesik kesik siyah çizgiyle veriyor.Bazen hiç görünmüyorlar,özellikle Sakarya-Bilecik batısında.Teknolojisi mi geri bunların?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
68. hat ~ 8 yıl önce
Kocaeli-Trabzon seferlerini de A.Jet icra ediyor...Attention please.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bursasız ~ 8 yıl önce
bu havalimanların yerini kim tespit ediyor yenişehir havalimanına gittim bursa şehir merkezine 60-65 km. 3 milyona yaklaşan bir şehirde bu tür haberler komik daha uygun bir yere havalimanı yapılsaydı türkiyenin ilk 5 havalimanı içerisinde olrdu Bursa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bursa-Bilecik ~ 8 yıl önce
1962 yılında inşaatı başlayan Yenişehir meydanı askeri amaçla yapılmış;o yıllarda Nato'ya dahil edilmiştir.DSİ de iş makinası operatörü merhum Tahir amca pist inşaatında çalıştığını söylemişti.İlk yapılan yanındaki 30 m. lik pist,daha sonra 45 m. olanı.
haklısın ~ 8 yıl önce
şehir merkezine uzak ama bir o kadar da saw'dan daha yakın.bursa'ya en yakın havalimanı maalasef yenişehir.yenişehir'in bahtsızlığı uzaklığından değil de sefer konmamasından kaynaklanıyor.anadolujet o açığı kapatmaya çalışıyor.Allah yardımcıları olsun...
Bursadan diğer ~ 8 yıl önce
Acil Antalya, Adana, Gaziantep, Van ve yaz dönemin de Bodrum, Dalaman uçuşlarının başlaması lazım. Yurtdışı uçuşların da Kıbrıs, 2015 te olduğu gibi Kuveyt, iş dünyasının istediği şekilde Almanya dan Fransadan toplam 2-3 şehir, umre ve hac dönemin de Suudi Arabistan, Bursaya yerleşik Bulgaristan, Yunanistan, Bosna Hersek, Arnavutluk, Kosova kökenlilerin toplam nüfusunun 500000 rakamınında olduğunu düşünürseniz bu bölgeden 1-2 şehir, Azerbaycan, Gürcistan vb kökenlilerin sayısına göre bu bölgeden 1-2 şehir, ticaret orantılı İran veya Kuzey Irak bağlantıları vs gibi hafta bir iki kez de olsa uçuş yapılabilecek destinasyonlar mevcut. Anadolujet in yurtdışı uçuşlara başlama kararı almış olması da Bursanın yurtdışı açılımına katkı sağlayacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AJ ~ 8 yıl önce
ibrahim ,thy'de siradan memurken simdi baskan, nereden nereye? tam bir basari oykusu!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Antalya Bodrum ~ 8 yıl önce
En azından yazın bir Antalya , Bodrum neden koymasınız Bursa'ya?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
torpilli ibrahim ~ 8 yıl önce
nasil baskan oldugunu da anlatsana!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
inşallah ~ 8 yıl önce
bursa havacılıkta hakkettiği yerden çok ama çok uzaklarda.çoğu anadolu şehrinde havalimanı yokken bursa yunuseli havalimanından sönmez havayolları ile 1984 yılında günde 3 sefer bursa-istanbul seferleri yapılyordu.yıl 2015 havalimanını kullanan yolcu sayısı 200 binlerde çok yazık.bu sayı en az 2 milyon olmalıydı.Bursa'nın havalimanı sabiha gökçen algısı oluşturuldu ve devam ediyordu ki ANADOLUJET yenişehir'e gelesiye kadar.ANADOLUJET'in yakın zaman da burayı hub yapacağına da inanıyorum.2016 yılında anadolujet yaz tarifesinde veya yakın zamanda, yüksek bir yolcu potansiyeline sahip ANTALYA,ADANA,VAN,ANTEP,KARS seferlerini de ekleyerek BURSA'lıların hayır dualarını alacaktır.şuan için devam eden seferler ise frekanslarını arttırmayı çoktan hakkettiler.ERZURUM,TRABZON,DİYARBAKIR haftanın hergünü MUŞ VE SAMSUN ise haftanın en az 4 günü yapılmalı diye düşünüyorum.PAZARTESİ günü BURSA'da olacak ANADOLUJET genel müdürü İbrahim DOĞAN'ın BURSA için müjdelerinin olacağına inanıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hty ~ 8 yıl önce
Üvey evlat Hatay..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000