14 Ocak 2017, Cumartesi 09:33:49

Anadolujet'ten tarife değişikliği

Anadolujet, Erzincan-Ankara, Ankara-Erzincan sefer saatlerini 6 Şubat'tan geçerli olmak üzere değiştirdi.
  • Ankara-Ordu Giresun uçuşlarında da 15 Ocak'tan itibaren tarife değişikliğine gidiliyor.Anadolu Jet Ankara'dan Ordu Giresun'a yaz döneminde olduğu gibi artık günde iki sefer düzenleyecek. Ancak saatleri değişecek. Ankara'dan kalkış sabah 08.15 akşam 20.00 Ordu Giresun'dan kalkış sabah 09.50 akşam 21.35..Bu tarife bakalım nasıl olacak.. Yeni tarifenin saatleri ne kadar bağlantı alacak..Ankara-Ordu Giresun'u kullanan yolcuların yarısı bağlantılı uçan yolcular.. Bu arada bu tarife mevcut Samsun-Ankara uçuşlarının tarifesiyle aynı.. Samsun-Ankara tarifesi de 6 Şubattan itibaren değişiyor..Artık Ankara'dan sabah Samsun'a uçuş yok..UçuşlarAnkara'dan akşam ve gece Samsun'dan sabah ve akşam olacak..
  • Geyik
  • 20dkda turn around? Ryanair'de dahi 27dk, ki orda Temizligi Crew yapiyor..
  • Yaw arkadaş KCO/TZX uçuşları salı-çarşamba-cuma....C.tesi-Pazar-P.tesi 3 gün peşpeşe sefer yok...Salı gününü Pazartesi'ye çekmeyi beceremiyormusunuz,işinize mi gelmiyor,kötü niyetlimisiniz?...Salı bütün dünyada en az yolcu olan gündür.
  • Uçağı 20 dakikada nasıl hazırlayacak

Anadolujet, Erzincan-Ankara, Ankara-Erzincan sefer saatlerini 6 Şubat'tan geçerli olmak üzere değiştirdi.

Anadolujet tarafından yapılan yazılı açıklamada, gelen talebe istinaden 6 Şubat 2017 itibarıyla Erzincan-Ankara-Erzincan sefer saatlerinin değiştirileceği bildirildi. Açıklamada, "6 Şubat 2017 - 25 Mart 2017 tarihleri arasında haftada 7 gün uçuş gerçekleştirilecek. Ankara’dan kalkış 08.20, Erzincan’a geliş 09.45; Erzincan’dan kalkış 10.05, Ankara’ya varış 11.25 olacak.” denildi.

AK Parti Milletvekili Serkan Bayram da yaptığı açıklamada, vatandaşlardan gelen yoğun talepleri firmaya aktardığını söyledi.

Bayram, şunları söyledi:

"Uçak saatlerinin yeniden düzenlenmesi için talepler aldık. Öğleden sonra gerçekleştirilen Erzincan-Ankara uçak seferlerinin vatandaşlarımız için ciddi bir zaman kaybı oluşturduğunu gördük. Vatandaşlarımız Ankara’ya vardıklarında mesai saatleri bitmiş oluyor. Bu nedenle işlerini yürütebilmeleri için ertesi günü beklemek mecburiyetinde kalıyor. Dolayısıyla bir zaman kaybı söz konusu oluyor. Yetkili firmaya vatandaşlardan gelen bu talebi illettik ve konunun takipçisi olduk. Olumlu neticeler alarak 6 Şubat 2017 tarihinden itibaren Erzincan-Ankara sefer saatlerimizin sabah saatlerine alınması kararlaştırıldı."

Anadolujet'ten tarife değişikliği

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

ORDU GİRESUN ~ 7 yıl önce
Ankara-Ordu Giresun uçuşlarında da 15 Ocak'tan itibaren tarife değişikliğine gidiliyor.Anadolu Jet Ankara'dan Ordu Giresun'a yaz döneminde olduğu gibi artık günde iki sefer düzenleyecek. Ancak saatleri değişecek. Ankara'dan kalkış sabah 08.15 akşam 20.00 Ordu Giresun'dan kalkış sabah 09.50 akşam 21.35..Bu tarife bakalım nasıl olacak.. Yeni tarifenin saatleri ne kadar bağlantı alacak..Ankara-Ordu Giresun'u kullanan yolcuların yarısı bağlantılı uçan yolcular.. Bu arada bu tarife mevcut Samsun-Ankara uçuşlarının tarifesiyle aynı.. Samsun-Ankara tarifesi de 6 Şubattan itibaren değişiyor..Artık Ankara'dan sabah Samsun'a uçuş yok..UçuşlarAnkara'dan akşam ve gece Samsun'dan sabah ve akşam olacak..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Geyik ~ 7 yıl önce
Geyik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mesut ~ 7 yıl önce
20dkda turn around? Ryanair'de dahi 27dk, ki orda Temizligi Crew yapiyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kralınoğlu ~ 7 yıl önce
Groundtime anadolujette 30 dakikadır normalde. Heralde saatlerde bir yanlışlık var.
Ayvaz Kasap ~ 7 yıl önce
Yaw arkadaş KCO/TZX uçuşları salı-çarşamba-cuma....C.tesi-Pazar-P.tesi 3 gün peşpeşe sefer yok...Salı gününü Pazartesi'ye çekmeyi beceremiyormusunuz,işinize mi gelmiyor,kötü niyetlimisiniz?...Salı bütün dünyada en az yolcu olan gündür.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
20 dk ? ~ 7 yıl önce
Uçağı 20 dakikada nasıl hazırlayacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Esnek Tarife ~ 7 yıl önce
1 saatte,09.20 de uçak Erzincana gelir.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000