11 Eylül 2015, Cuma 10:24:03

Anadolujet'ten Bursa indirimi

Halkın havayolu AnadoluJet, hesaplı ve konforlu seyahat fırsatları sunmaya devam ediyor.
  • Değerli arkadaşlar, İşimizin gereği uşların direkt ( aktarmasız ) uçuşların, Adana, Gaziantep, Kahramanmaraş' a da yapılması ve önceliğin buralara olması gerekmezmi? Sanayi şehriyiz, Memleketimizin 4. büyük ili olarak bekliyoruz.
  • Türkiye'nin iç hat trafiğinde en yoğun 4., 5. ve 6. havalimanları olan İzmir, Antalya ve Adana'ya uçmamaları çok anormal. Gaziantep, Kayseri ve Samsun da haftada 2-3 sefer kaldırır.
  • Halkın havayoluymuş. Iğdır-Ankara arasına geçen yıl bu zamanlar 100₺ şimdi ise 260 ₺ fiyat veriyorlar. Terör dolayısıyla karayolunu halk kullanamıyor. Halkın havayolunu böyle uçuk fiyatlarla bilet sattığı için tebrik ediyorum.
  • İndirim yerine uçak saatlerinde ve seferlerinde ayarlama yapsanız BURSA için daha hayırlı olur.kışın sabah 6 daki uçağa kim gelecek ayrıca kalkan o uçak MUŞ'a inebilecekmi(kar,sis,buz)DİYARBAKIR ve MUŞ uçak seferlerinin saatlerini 6 yerine saat 10'a alınmalı.yoksa çok rötar yaşanır olan yine yolcuya olur...Ayrıca erzurum ve trabzon seferleri de haftanın her günü olmalı.Anadolujete Türkiye'nin 4. büyük iline haftanın 3 günü sefer düzenlemek yakışmıyor...UN VAR, ŞEKER VAR ,YAĞ VAR...
  • Bi zonguldak a uçuş düzenlemeyin zaten heryere ucun ama Zonguldak 'ı es geçin sonrada havayolu halkın yolu dersiniz .
  • AJ Avrupa ucuslari ne zaman baslayacak? SHGM'den izin almislardi Ankara'dan Amsterdam, Bruksel ve Londra'ya ucmak icin. Airporthaber editorleri, bunu bir arastirip haberlestirseniz olmaz mi? Ya da diger okuyuculardan bilgisi olan varsa paylasabilir mi bu konuyla ilgili?
  • Diyarbakıra otobüsler gidemiyor,taşlanıyor.Uçak yolculuğu tek fırsat.Havayolu halkın yolu.Yallah....

Halkın havayolu AnadoluJet, hesaplı ve konforlu seyahat fırsatları sunmaya devam ediyor. Uygun fiyat ve ek hizmetlerle hızla gelişen havacılık sektörünün ezber bozan markası AnadoluJet, Bursa’dan gerçekleştirdiği çapraz uçuşlara özel erken rezervasyon kampanyası ile yolcularını bu sonbahar- kış çok avantajlı uçuruyor.

Kampanya, AnadoluJet’ten 4 - 20 Eylül 2015 tarihleri arasında alınan Bursa - Erzurum, Bursa - Trabzon, Bursa - Muş, Bursa - Diyarbakır ve Bursa - Ankara karşılıklı uçuş biletlerinde geçerli oluyor. AnadoluJet yolcuları, belirlenen seferlerde 5 Ekim 2015 - 10 Ocak 2016 tarihleri arasında sadece yüzde 49,99 TL’den seyahat ediyor.

Tüm satış kanalları üzerinden satışa çıkacak biletlerde uygulanan kampanyada yolcu tipi sınırlaması bulunmuyor.

AnadoluJet uçuşları ve kampanyaları ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.anadolujet.com resmi internet sitesinden ve 444 2 538 numaralı çağrı merkezinden ulaşılabiliyor.
 

Anadolujet'ten Bursa indirimi

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Semih TARCAN ~ 9 yıl önce
Değerli arkadaşlar, İşimizin gereği uşların direkt ( aktarmasız ) uçuşların, Adana, Gaziantep, Kahramanmaraş' a da yapılması ve önceliğin buralara olması gerekmezmi? Sanayi şehriyiz, Memleketimizin 4. büyük ili olarak bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pg10 ~ 9 yıl önce
Türkiye'nin iç hat trafiğinde en yoğun 4., 5. ve 6. havalimanları olan İzmir, Antalya ve Adana'ya uçmamaları çok anormal. Gaziantep, Kayseri ve Samsun da haftada 2-3 sefer kaldırır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.... ~ 9 yıl önce
Halkın havayoluymuş. Iğdır-Ankara arasına geçen yıl bu zamanlar 100₺ şimdi ise 260 ₺ fiyat veriyorlar. Terör dolayısıyla karayolunu halk kullanamıyor. Halkın havayolunu böyle uçuk fiyatlarla bilet sattığı için tebrik ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bursaspor ~ 9 yıl önce
İndirim yerine uçak saatlerinde ve seferlerinde ayarlama yapsanız BURSA için daha hayırlı olur.kışın sabah 6 daki uçağa kim gelecek ayrıca kalkan o uçak MUŞ'a inebilecekmi(kar,sis,buz)DİYARBAKIR ve MUŞ uçak seferlerinin saatlerini 6 yerine saat 10'a alınmalı.yoksa çok rötar yaşanır olan yine yolcuya olur...Ayrıca erzurum ve trabzon seferleri de haftanın her günü olmalı.Anadolujete Türkiye'nin 4. büyük iline haftanın 3 günü sefer düzenlemek yakışmıyor...UN VAR, ŞEKER VAR ,YAĞ VAR...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zonguldak ~ 9 yıl önce
Bi zonguldak a uçuş düzenlemeyin zaten heryere ucun ama Zonguldak 'ı es geçin sonrada havayolu halkın yolu dersiniz .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AJ Avrupa ~ 9 yıl önce
AJ Avrupa ucuslari ne zaman baslayacak? SHGM'den izin almislardi Ankara'dan Amsterdam, Bruksel ve Londra'ya ucmak icin. Airporthaber editorleri, bunu bir arastirip haberlestirseniz olmaz mi? Ya da diger okuyuculardan bilgisi olan varsa paylasabilir mi bu konuyla ilgili?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Southeastern ~ 9 yıl önce
Diyarbakıra otobüsler gidemiyor,taşlanıyor.Uçak yolculuğu tek fırsat.Havayolu halkın yolu.Yallah....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000