04 Kasım 2011, Cuma 07:38:33

ANADOLUJET'İN DALAMAN SEFERLERİ DE BAŞLADI

Dalaman Hava Limanı’nda daha önce kış aylarında uçuşlarına kaldıran Anadolu Jet, AK Parti Milletvekilleri Prof. Dr. Yüksel Özden ile Ali Boğa’nın girişimleriyle 3 Kasım’dan itibaren yeniden seferlere başladı...
  • sanki cok önemli bir olay.thy diğer uçuşu ve pegasus,atlas jet yeter. ayrıca bunlarla uğraşacağınıza sezonluk çalışanların dertleriyle uğraşsalar daha iyi olur, ama nerdeeee.....
  • Bir yörenin Milletvekili etkili ise ne güzel . Ya etkili olamayanlar ne yapsın ?
  • bakalım kaç kişi gidip gelecek uçuşlarda..
Muğla’nın önemli turizm merkezlerinden olan ve yaz sezonunda Muğla’ya en fazla turistin giriş yaptığı Dalaman Havalimanından, kış sezonunda yurt dışı uçuşları tamamen bitiriliyor, yurt içinde de sadece İstanbul’a uçuş yapılıyordu. Anadolu Jet 3 Kasım tarihi itibariyle haftada 2 gün Ankara-Dalaman seferlerini başlattı.
 
Anadolu Jet’in ilk uçuşu nedeniyle Dalaman Havalimanında bir tören düzenlendi. Tören Anadolu Jet Bölgesel Uçuşlar Başkanı Sami Alan, Türk Hava Yolları Müdürü Can Öztelcan, Anadolu Jet Pazarlama Müdürü İbrahim Doğan, Dalaman Kaymakamı Yılmaz Şimşek, CHP Muğla Milletvekili Prof.Dr.Nurettin Demir ile Havalimanı yetkilileri katıldı. Firma yetkilileri, ilk gün uçuşuna katılanları kapıda çikolata ve çeşitli hediyeler takdim ettiler. 
 
Anadolu Jet’in kış sezonundaki ilk uçuşu saat 20.50’de havalandı. Seferlerin Pazartesi ve Perşembe günleri yapılacağı belirtilirken, Ankara’dan, Dalaman’a 19.00’da, Dalaman’dan da Ankara’ya 20.50’de uçağın kalkacağı öğrenildi.
 
Ankara’dan Muğla’ya şans eseri Anadolu Jet’in ilk uçuşu ile gelen CHP Muğla Milletvekili Prof.Dr.Nurettin Demir, “Biliyorsunuz kış sezonu başladı, özellikle kışın Dalaman-Ankara bağlantılı uçak konusunda oldukça sıkıntı yaşıyorduk. Haftada 2 gün ve akşam saatlerinde uçuşlar çok iyi olmuş, Anadolu jet uçak seferleri koymuş. Bana göre güzel, özellikle bu bölgeye katkı sağlayacaktır. Yöremizin insanları da bu uçuşlara özelik bu saatlere konulan Ankara hattına ilgiyi artırırlar, ilgi gösterirlerse, devam eder, hem bölgemize, hem bizlerin sizlere daha iyi ulaşması anlamında iyi olur diye düşünüyorum. Katkısı olanlara teşekkür ederiz” dedi.
 
Kış sezonunda Ankara uçuşlarının başlamasına en fazla sevinenlerin başında Köyceğiz’e bağlı Beyobası Belediye Başkanı Besim Özbek bulunuyor. Besim Özbek’in evi Ankara’da olduğu için her hafta sonu Ankara’ya gidiyor. Anadolu Jet’in ilk gün seferi yolcuları arasında da Besim Özbek bulunuyordu. 2 yıldan bu yana sürekli Ankara’ya gittiğini söyleyen Besim Özbek, “Bu uçuşlarla ilgili görüşmelerimizin sonuç verdiğini düşünüyorum, inşallah hergüne taşınır. Sayın vekilimizi de mevzuyu bildirmiştik, onlarda iktidar vekilleriyle istişare edeceklerini söylemişlerdi, sonuç alındığı için memnunum. Çünkü benim evim Ankara’da. Her hafta sonu gitmek zorundayım. En fazla Muğla’da faydalanan benimdir, o yüzden tüm yetkililere teşekkür ediyorum” dedi.
 
Anadolu Jet Bölgesel Uçuşlar Başkanı Sami Alan ise Anadolu Jet’in 41.uçuş noktası olan Kocaeli’yi bir gün önce açtıklarını belirterek, “Ankara-Dalaman hattı yazlık hattı, ilk defa bu yıl kışında Dalaman’a uçuyoruz. Anadolu Jetin diğer filolardan önemli bir farkı var, sadece Ankara değil, Ankara üzerinden 22 şehre daha sefer veriyoruz. 2.biletimizde 45 lira, yani gayet ekonomik. Bu uçuşu sadece Ankara diye düşünmeyin, bir dolu Anadolu şehrine uçabiliyorsunuz” diye konuştu.
 
Dalaman Kaymakamı Yılmaz Şimşek ise, bölgenin büyük bir ihtiyacının giderildiğini belirterek, “Bildiğiniz gibi Ankara uçuşları sadece yaz sezonuna yönelikti. Bugün itibariyle kış dönemi içinde uçuşlarımız başladı. Bölgemizin büyük bir ihtiyacını giderilmiş oldu, bölgemiz için hayırlı olsun diyorum.
 
İnşallah bölgemizden insanlarımızdan talep gördükçe, bu doluluk oranı da arttıkça, bu uçuşlarımızın sayısı artacaktır. Ben emeği geçen başta sayın Valimizi, Milletvekillerimizi ve Anadolu Jet yetkililerine teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

ANADOLUJET'İN DALAMAN SEFERLERİ DE BAŞLADI

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
sanki cok önemli bir olay.thy diğer uçuşu ve pegasus,atlas jet yeter. ayrıca bunlarla uğraşacağınıza sezonluk çalışanların dertleriyle uğraşsalar daha iyi olur, ama nerdeeee.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bir yörenin Milletvekili etkili ise ne güzel . Ya etkili olamayanlar ne yapsın ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bakalım kaç kişi gidip gelecek uçuşlarda..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000