06 Eylül 2012, Perşembe 08:40:36

"PİLOT ETKİLENİR BURADA UÇAMAZSINIZ"

ABD'de down sendromlu oğullarıyla first class seyahat etmek isteyen çifte, American Airlines 'pilot etkilenir' gerekçesiyle onay vermedi. Şoke olan aile konuyu mahkemeye taşıyor...
  • Bu cagda bu kafa hemde Amerika'da, peski pes. Simdi bu Turkiye'de olsaydi muhalefet kafalilar burasi Turkiye diye baslarlardi yazmaya. Yalan mi?
  • THY de böyle yada benzeri birşey yapsak yandınız demektir.Ki AA da.. ilginç.. bence First dekiler rahatsız olabilir diye almadılar.. bazı hava yolları bebekli yolcuları almıyor first e onu duymuştum.. ama olay engelli bir kişi olunca durum farklı olmuş..
  • Olayı mahkemeye taşıdıkları anda sonuç malum....
  • amerikada bu tarz şeyler büyük suç, iyi tazminat alırlar.

Kaliforniya’daki evlerine gitmek için uçağa binen Vanderhorst çifti birinci sınıf kabinindeki yerlerine oturmak isteyince hostes tarafından engellendi.

Çifte kabinin kokpite çok yakın olduğunu ve down sendromlu oğullarının pilotun dikkatini dağıtabileceğini söyleyen yetkililer aileye başka bir uçuşta yer ayırabileceklerini söyledi. Havayolu şirketi çalışanlarının bu davranışı karşısında Bede’in 5 yaşındaki bir çocuktan daha yaramaz olmadığını ispatlamak isteyen çift oğullarını sakin bir şekilde oturup uçağa binmesini beklerken görüntüledi.

Amerikan KTLA televizyonuna konuşan çift evlerine ekonomi sınıfıyla uçtuklarını ve kendilerine herhangi bir para iadesi yapılmadığını söyledi. Robert Vanderhorst havayolu şirketi ve onlar gibi düşünen insanlara bir ders vererek onlara insanlara saygı göstermeyi öğretmek istediklerini söyledi. 

"PİLOT ETKİLENİR BURADA UÇAMAZSINIZ"

Yorumlar

Hulki ~ 12 yıl önce
Bu cagda bu kafa hemde Amerika'da, peski pes. Simdi bu Turkiye'de olsaydi muhalefet kafalilar burasi Turkiye diye baslarlardi yazmaya. Yalan mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
THY de böyle yada benzeri birşey yapsak yandınız demektir.Ki AA da.. ilginç.. bence First dekiler rahatsız olabilir diye almadılar.. bazı hava yolları bebekli yolcuları almıyor first e onu duymuştum.. ama olay engelli bir kişi olunca durum farklı olmuş..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A&A Başına iş Almış ~ 12 yıl önce
Olayı mahkemeye taşıdıkları anda sonuç malum....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hakan ~ 12 yıl önce
amerikada bu tarz şeyler büyük suç, iyi tazminat alırlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000