17 Nisan 2012, Salı 09:05:09

"KENDİMİ ATILIRKEN BULDUM"

Amerikalı ünlü aktör Alec Baldwin, geçtiğimiz aylarda American Airlines uçağından neden atıldığını açıkladı...
  • Reklam mı diyeyim ya da AA mi reklam yapıyor? Ki buna bir anlamda ihtiyacı var -çünkü daha kötüsünü görmedim şimdiye kadar, en eski uçaklar, leş gibi iğhh!
ABD'nin başkenti Washington'da bulunan Ulusal Basın Kulübü'nde basınla öğle yemeğine katılan Baldwin burada yaptığı konuşmasında, Amerika'nın sanata daha fazla önem vermesi gerektiğini belirtti. Konuşmasının başında cep telefonunu kapatmadı için American Airlines uçuşundan indirilmesini anlatan Baldwin, "Çok güzel Asyalı hostes bana gelip çok hoş bir şekilde Bay Baldwin lütfen eşyalarınızı alıp benimle gelir misiniz dedi. Çok yumuşak ve sessizce konuştu benimle ve bu bende uyuşturucu bir etki yarattı. 
 
Sonra kendimi uçaktan atılırken buldum. Ancak bunlar olurken, birinci sınıfta yedi sekiz kişinin cep telefonu açıktı ve Twitter'a olanları yazıyorlardı. Bunu Twitter'da gündeme getiren insanlara teşekkür etmek istiyorum" dedi. 
"KENDİMİ ATILIRKEN BULDUM"

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
Reklam mı diyeyim ya da AA mi reklam yapıyor? Ki buna bir anlamda ihtiyacı var -çünkü daha kötüsünü görmedim şimdiye kadar, en eski uçaklar, leş gibi iğhh!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000