31 Temmuz 2012, Salı 08:22:37

AIR FRANCE - KLM'İN BORCU 6.5 MİLYAR

Fransız – Hollandalı havayolu şirketi Air France – KLM, aldığı tasarruf önlemlerine rağmen kan kaybetmeye devam ediyor. Şirket, ikinci çeyrekte 66 milyon Euro zarar açıkladı.
  • Yandaş v hemşeri kayırma politikası ile nereye kadar? Amsterdam ve Paris belediyelerinde adam kalmadı, herkes Air France-KLM'ye girdi.
  • Ucaklar bakimsiz, personel egitimsiz, kotu yonetim sonucu boyle oluyor. .........Pardon haberde Air France den bahsedilyormuş. O zaman piyasa şartlari nedeniyle boyle olmustur mutlaka.

 

Avrupa’nın en büyük havayolu şirketi, yeni kurtarma planını uygulamaya çalışıyor. Air France – KLM’nin 2008 yılında 2.5 milyar Euro olan borcu, 2011’in sonu itibariyle 6.5 milyar Euro’ya ulaştı. Eğer hızlı bir şekilde önlem alınmazsa grup gelecekte ciddi borç yükü altına girecek.

Geçtiğimiz ay iki yıl içerisinde 5 bin kişiyi işten çıkaracağını açıklayan şirkete sendikalar büyük tepki gösteriyor.Şirket, birinci çeyrekte de yüksek akaryakıt fiyatları ve kargo trafiğinde azalma nedeniyle yılın ilk çeyreğinde 368 milyon Euro zarar ettiğini açıklamıştı.

AIR FRANCE - KLM'İN BORCU 6.5 MİLYAR

Yorumlar

Volvo ~ 12 yıl önce
Yandaş v hemşeri kayırma politikası ile nereye kadar? Amsterdam ve Paris belediyelerinde adam kalmadı, herkes Air France-KLM'ye girdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ireland ~ 12 yıl önce
Ucaklar bakimsiz, personel egitimsiz, kotu yonetim sonucu boyle oluyor. .........Pardon haberde Air France den bahsedilyormuş. O zaman piyasa şartlari nedeniyle boyle olmustur mutlaka.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000