11 Eylül 2010, Cumartesi 09:27:44

ACILI BABADAN ŞOK İDDİA: "UÇAĞIN BAKIMI BİLE YAPILMAMIŞ!"

Bir yıldır Atlantik'in dibinde, ailenin acısı okyanusu aştı... Baba Necipoğlu uçağın bakımlarının eksik olduğunu iddia etti.
  • Air france karakutuyu bulmasi mumkundegil bunlar o karakutuyu bulup her turlu sonuclara ulastilar ama bulamadilar bulamazlarda concorde da baska bir ucagin piste biraktigi bir parcadan dolayi dusmustu sonra ne oldu tarih oldu kaza sonrasi celik yelekler giyen concorde lar yeniden seferlerden cekildi neden acaba maliyet? Inandik ?a 330 un kara kutusunu bulamadiniz bunada inandik? Ama amsterdamda Thy 738
  • o karakutu bulunmaz bu kaza çözülmez çünkü neden düştüğünü biliyorlar
  • HER HALÜKARDA HAVACILIKTA İYİ OLDUKLARIYLA LAF YAPAN FRANSIZLARI GÖRDÜK BENDE HAVACIYIM AİR FRANCE LA UCTUM GERCEKTEN UCAKLARIN CİDDİ BAKIMA İHTİYACI VAR 320LER DÖKÜLÜYOR RESMEN COGU YERDE BOYALAR DÖKÜLMÜŞ PEYNİR VE KAFALI YABANC İDL ÖĞRENME ÖZÜRLÜ FRNASIZLARA VE ONLARIN ÖZENTİLEİRNE DUYURULUR
  • Allah babasına ve annesine sabır versin malesef yapabilecek bir şey yok.. Kelimelerle anlatılması ifade edilemeycek bir durum.. Uçağın neden düştüğünün ortaya çıkarılması zorunlu ki net olarak neden düşmüş belirlensin. Okyanusun dibinde yatan kara kutunun en kısa sürede bulunması lazım amerikan donanmasında gerekli ekipman ve araç gereç var herhalde tam olarak kara kutu nerede onu bilemedikleri için geçen aramalar sonuç vermedi.
  • İnsanların acıları olduğu zaman ne yazık ki sinirlerine hakim olamıyorlar. Bu tür durumlar çok zor ve zamnla insanın piskolojisini bozuyor. Uçağın bakımının yapılmaması diye bir şeye katılmıyorum. Bu bilgiyi nasıl ve ne şekilde elde etmiş oda meçhul ! Ecel geldikten sonra 1 sn bile şaşmaz. Uçağa binmeseydi eceli ertelenecekmiydi ??? ALLAH rahmet eylesin... Çok zor bir durum yani . . .

Atlantik Okyanusu'na düşen Air France uçağındaki tek Türk yolcu Arp Sanatçısı Fatma Ceren Necipoğlu'nun ailesi bu bayramı da göz yaşları içinde geçiriyor

Geçtiğimiz yıl Haziran ayında Brezilya'da düzenlenen 4. Rio Arp Festivali'ne davet üzerine katılıp iki resital veren Fatma Ceren Necipoğlu 4 öğrencisinin final sınavına yetişmek için Air France uçağına binmiş fakat uçağın Atlantik Okyanusu üzerinde kaybolmuştu.

Vatan Gazetesi'nde yer alan habere göre; Uçaktaki tek Türk yolcu olan Fatma Ceren Necipoğlu Türkiye'nin sayılı Arp sanatçılarından biriydi. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvan Müzik Bölümü öğretim Üyeliği yapan 37 yaşındaki Necipoglu'nun ailesi kızlarının yokluğuyla geçen bir yılı anlatmakta zorluk çekiyor. Kızının ismi geçtiğinde kelimeleri boğazına dizilen anne Selçuk Necipoğlu iki cümleyle "Bir yıldır çektiğim acı duvarları aştı. Kızımın bindiği uçağın bakımı bile yapılmamış" dedi.

Baba Mehmet Vedat Necipoğlu ise acılarını içlerinde yaşadıkları için bugüne kadar konuşmadıklarını, söyleyerek şunları ekledi: "Biz bir yıldır acımızla boğuşuyoruz. Kızım için Ocak ayında iki tane anma töreni yaptık. Bunun dışında başka bir yere kızımızla ilgili konuşmak istemiyoruz. Koca bir yıl kızımız olmadan nasıl geçebilirdi ki? Acımızı içimizde yaşamayı tercih ediyoruz. Hukuki işlemlerle ilgili vekaleti de diğer kızımız Ayşe İmren Necipoğlu'na vekalet verdik. Zaten dava şu anda Fransa'da devam ediyor. Kızımın bindiği uçağın bakımı bile yapılmamış. Şu anda peyder pey mahkemeler açılıyor. Brezilya, Fransa ve başka ülkelerdeki aileler de dava açıyorlar şirkete. Bu olaydan hava yolu şirketi de tabiki sorumlu. Bizimle yeterince ilgilenmediler. Olayın akabininde arayıp sadece başsağlığı dilediler. Mahkeme devam ettiği için teknik ayrıntılara vakıf değiliz." 
 

ACILI BABADAN ŞOK İDDİA: "UÇAĞIN BAKIMI BİLE YAPILMAMIŞ!"

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 14 yıl önce
Air france karakutuyu bulmasi mumkundegil bunlar o karakutuyu bulup her turlu sonuclara ulastilar ama bulamadilar bulamazlarda concorde da baska bir ucagin piste biraktigi bir parcadan dolayi dusmustu sonra ne oldu tarih oldu kaza sonrasi celik yelekler giyen concorde lar yeniden seferlerden cekildi neden acaba maliyet? Inandik ?a 330 un kara kutusunu bulamadiniz bunada inandik? Ama amsterdamda Thy 738

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
o karakutu bulunmaz bu kaza çözülmez çünkü neden düştüğünü biliyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
HER HALÜKARDA HAVACILIKTA İYİ OLDUKLARIYLA LAF YAPAN FRANSIZLARI GÖRDÜK BENDE HAVACIYIM AİR FRANCE LA UCTUM GERCEKTEN UCAKLARIN CİDDİ BAKIMA İHTİYACI VAR 320LER DÖKÜLÜYOR RESMEN COGU YERDE BOYALAR DÖKÜLMÜŞ PEYNİR VE KAFALI YABANC İDL ÖĞRENME ÖZÜRLÜ FRNASIZLARA VE ONLARIN ÖZENTİLEİRNE DUYURULUR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Allah babasına ve annesine sabır versin malesef yapabilecek bir şey yok.. Kelimelerle anlatılması ifade edilemeycek bir durum.. Uçağın neden düştüğünün ortaya çıkarılması zorunlu ki net olarak neden düşmüş belirlensin. Okyanusun dibinde yatan kara kutunun en kısa sürede bulunması lazım amerikan donanmasında gerekli ekipman ve araç gereç var herhalde tam olarak kara kutu nerede onu bilemedikleri için geçen aramalar sonuç vermedi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
İnsanların acıları olduğu zaman ne yazık ki sinirlerine hakim olamıyorlar. Bu tür durumlar çok zor ve zamnla insanın piskolojisini bozuyor. Uçağın bakımının yapılmaması diye bir şeye katılmıyorum. Bu bilgiyi nasıl ve ne şekilde elde etmiş oda meçhul ! Ecel geldikten sonra 1 sn bile şaşmaz. Uçağa binmeseydi eceli ertelenecekmiydi ??? ALLAH rahmet eylesin... Çok zor bir durum yani . . .

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000