25 Nisan 2013, Perşembe 20:28:39

VE PİLVAK'IN YENİ BAŞKANI BELLİ OLDU

PİLVAK'ın bugün yapılan Olağan Genel Kurulu'nun galibi Kemali Bülent Edalı oldu...
  • İşte yazdık aşşaa yepyeni fikir size . Elinizi kolunuzu Bağlayan neymiş siz yönetim kurulusunuz 2 önceki yönetimin yaptığı gibi toplanıp karar alıp bu komik tazminatı artırma kararı alıcaksınız olucak biticek!!!! 110 lira ödeyen 150 bin dolar, 300 lira ödeyen 600 bin dolar tazminat alıcak biz de 2-3 ayrı sigorta yaptırmak Yerine sadece size vericez mangırı daha ne??? İcraat yapmiycaksaniz niye geldiniz Ki oraya???
  • Herşeyden önce hepimize hayırlı olsun diyorum.Lütfen genç arkadaşlarımızı üye olmaları için teşvik edelim.Herhangi bir rahatsızlık durumunda,askere gittiginizde,işsiz kaldıgınızda başınıza birşey geldiginde yanınızda olmak istiyoruz ancak yazılı kurallar geregi elimiz kolumuz baglı kalıyor.Sizden ricamız lütfen gelin üye olun size yardım etmek istediğimiz durumlarda bizi zor durumda bırakmayın.Fikir ve yeni düşünceleriniz olursada gelin paylaşın.Bu vakıf bizim bu vakıf hepimizin.
  • Edalı hoca ve ekibi bu işi 10 numara yapar.Hayırlı olsun.
  • Edalı hocam, vizyon sahibi, yaratıcı ve dürüst bir pilottur. Camia için hayırlı olsun.
  • Yeni yönetim hyrlı olsun diyorum önce inşallah paracıkları sıcak tutarlar. Bizim bu lisans kaybı tazminatı bana çok gülünç geliyo . Bana son gelen mektuba göre birikmiş sıcak paramız 25 milyon tl yi geçmiş ve yeni katılan kardeşlerimizle çığ gibi büyümekte . Lisans kaybında özellikle biz gençlerin meslek hayatımıIn sonuna kada teorik olarak kazanacağımız 20 yılda faizsiz haliyle yaklaşık 5 milyon gibi bir paraya tekabul ediyo. Ama vaad edilen para sadece 150 bin dolar gibi bir ew bile almaya yetmeyecek bir para . Daha önce Kömürcü kaptanım kötü niyeti kişileri engellemek içiçn bu meblağın düşük tutulduğunu söylemişti fakat bu para çok gülünç. ÖZELLİKLE IKI ÇOCUKLU VE YAPABILECEĞI BAŞKA HİÇ BİR İŞİ OLMAYAN BİR KAPTANIN LİSANSINI KAYBETTİĞİNİ DÜŞÜNÜRSEK AYLIK 10 bin tl gibi bir giderden bahsetmekteyiz. Bu bağlamda sıkı bir kontrol mekanizmasıyla kötü niyetli kişiler ekarte edilerek tazminatların 5 katına çıkarılmasını taleb ediyorum . bir yılda 20 kişi bile lisans kaybetse bu para yeter
  • Pilotlar gününüz kutlu olsun. Allah yardımcınız olsun . Onlarca ,yüzlerce insan önce allaha sonra da size emanet . Benim yorumum vakfın ismine. Pil kısmını değişse daha güzel olur. Pilvak denince Pil toplama vakfı, Pilav vb gibi şeylerde akıla geliyor. Pivak daha uygun değilmi? Veya Türk Pilotlar vakfı Tüpivak gibi. Sanki Pilvak pek uymuyor.
  • Hayırlı olsun, Allah mahçup etmesin arkadaşlarımızı.DÜRÜST VE İHTİYATLI bir yönetim gerçekleştirin arkadaşlar.Bazı kötü dedikodular duymayalım artık vakıfla ilgili.EDALI kaptan sen zaten bunları başaracak kadar cesur ve dürüst sün,Başarılar cani gönülden.
  • 3000 üyesiyle Türkiye'nin ilk ve tek mesleki dayanışma vakfı...TALPA ile birleşerek çalışma koşulları her geçen gün ağırlaşan bu güzide mesleğin geleceği ve kıymetli mensupları için yek vücut çok daha faydalı ve kararlı adımlar atabilen daha etkin örnek bir meslek örgütü olmanızı istiyoruz. Yeni yönetime bu vizyonla sonsuz başarılar.
  • Kemali Bülent Edalı kendisini ispat etmiş bir kalite insandır ve üstün bir gayretle tüm pilotları kapsayacak şekilde yerine getirecektir. Centilmence yapılan bu seçim bir örnek oluşturmuştur. Gün, pilotlar için birlik, gurur ve sevinç günüdür. Artık geleceğe yönelik bir korkunuz olmasın. Çünkü kazanan nezaket ve sevgi olmuştur. Darısı PİLVAK ile TALPA'nın bütünleşmesine...
  • THY PİOTLARI KENDİ VAKIF SEÇİMLERİNİ TOZ KONDURMUYOLAR AMA İŞ GREVE GELİNCE HEPSİ KOYUN GİBİ.. atın kabin memurlarını öne!

Pilotlar Vakfı'nın Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Ali Sirmen Toplantı Salonu'nda yapılan Olağan Genel Kurulu'nun  galibi Kemali Bülent Edalı oldu.

Mevcut Başkan Erhan Çakmak'ın girmediği seçimde 634 oy kullanıldı. Şavaş Şen ve Kemali Bülent Edalı'nın yarıştığı 

seçime beyaz listeyle giren Edalı 343 oy aldı. Savaş Şen 282 oyda kaldı. PİLVAK'ın yeni başkanı seçilen Edalı 'Herkese hayırlı olsun' dedi.


İşte seçimi kazanan Kemali Bülent Edalı'nın listesi...

ASİL YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

KEMALİ BÜLENT EDALI                  
İSMAİL BİNGÖL                      
NACİ AKBAŞ                      
ÖMER ŞENTÜRER                                          
SABRİ DUMAN                      
FEHMİ KALE                      
SEÇİM SEÇKİN KOÇAK                  
ERGUN TAMER TUNÇ                  
ÖNER SAMYEL                      
YEDEK YÖNETİM KURULU ÜYELERİ
MURAT AKPINAR                         
HAKAN KESKİN                      
BÜLENT ECEVİT SARICA                  
OZAN UÇKUNOĞLU                  
ERSİN ERDAL                      
AYHAN BODUR                      
MELİS ÖZGÜR                      
EVREN TURAN                      
ENDER KANTAR                      
ASİL DENETİM KURULU ÜYELERİ
CELAL UZAR                      
ÜMİT İSKENDER                         
AHMET YAVUZ DEMİRALP       
       
YEDEK DENETİM KURULU ÜYELERİ

ÜNSAL SEÇKİN                      
YUNUS ÇETİN COŞKUN                  
MERT UYSAL

©AirportHaber

 

 

VE PİLVAK'IN YENİ BAŞKANI BELLİ OLDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Paylaştık ~ 11 yıl önce
İşte yazdık aşşaa yepyeni fikir size . Elinizi kolunuzu Bağlayan neymiş siz yönetim kurulusunuz 2 önceki yönetimin yaptığı gibi toplanıp karar alıp bu komik tazminatı artırma kararı alıcaksınız olucak biticek!!!! 110 lira ödeyen 150 bin dolar, 300 lira ödeyen 600 bin dolar tazminat alıcak biz de 2-3 ayrı sigorta yaptırmak Yerine sadece size vericez mangırı daha ne??? İcraat yapmiycaksaniz niye geldiniz Ki oraya???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yeni üyeler ~ 11 yıl önce
Herşeyden önce hepimize hayırlı olsun diyorum.Lütfen genç arkadaşlarımızı üye olmaları için teşvik edelim.Herhangi bir rahatsızlık durumunda,askere gittiginizde,işsiz kaldıgınızda başınıza birşey geldiginde yanınızda olmak istiyoruz ancak yazılı kurallar geregi elimiz kolumuz baglı kalıyor.Sizden ricamız lütfen gelin üye olun size yardım etmek istediğimiz durumlarda bizi zor durumda bırakmayın.Fikir ve yeni düşünceleriniz olursada gelin paylaşın.Bu vakıf bizim bu vakıf hepimizin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
T-37 Virilci ~ 11 yıl önce
Edalı hoca ve ekibi bu işi 10 numara yapar.Hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler ~ 11 yıl önce
Edalı hocam, vizyon sahibi, yaratıcı ve dürüst bir pilottur. Camia için hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Öneri !!! ~ 11 yıl önce
Yeni yönetim hyrlı olsun diyorum önce inşallah paracıkları sıcak tutarlar. Bizim bu lisans kaybı tazminatı bana çok gülünç geliyo . Bana son gelen mektuba göre birikmiş sıcak paramız 25 milyon tl yi geçmiş ve yeni katılan kardeşlerimizle çığ gibi büyümekte . Lisans kaybında özellikle biz gençlerin meslek hayatımıIn sonuna kada teorik olarak kazanacağımız 20 yılda faizsiz haliyle yaklaşık 5 milyon gibi bir paraya tekabul ediyo. Ama vaad edilen para sadece 150 bin dolar gibi bir ew bile almaya yetmeyecek bir para . Daha önce Kömürcü kaptanım kötü niyeti kişileri engellemek içiçn bu meblağın düşük tutulduğunu söylemişti fakat bu para çok gülünç. ÖZELLİKLE IKI ÇOCUKLU VE YAPABILECEĞI BAŞKA HİÇ BİR İŞİ OLMAYAN BİR KAPTANIN LİSANSINI KAYBETTİĞİNİ DÜŞÜNÜRSEK AYLIK 10 bin tl gibi bir giderden bahsetmekteyiz. Bu bağlamda sıkı bir kontrol mekanizmasıyla kötü niyetli kişiler ekarte edilerek tazminatların 5 katına çıkarılmasını taleb ediyorum . bir yılda 20 kişi bile lisans kaybetse bu para yeter

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sözcü ~ 11 yıl önce
Pilotlar gününüz kutlu olsun. Allah yardımcınız olsun . Onlarca ,yüzlerce insan önce allaha sonra da size emanet . Benim yorumum vakfın ismine. Pil kısmını değişse daha güzel olur. Pilvak denince Pil toplama vakfı, Pilav vb gibi şeylerde akıla geliyor. Pivak daha uygun değilmi? Veya Türk Pilotlar vakfı Tüpivak gibi. Sanki Pilvak pek uymuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BAŞARILAR ~ 11 yıl önce
Hayırlı olsun, Allah mahçup etmesin arkadaşlarımızı.DÜRÜST VE İHTİYATLI bir yönetim gerçekleştirin arkadaşlar.Bazı kötü dedikodular duymayalım artık vakıfla ilgili.EDALI kaptan sen zaten bunları başaracak kadar cesur ve dürüst sün,Başarılar cani gönülden.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vizyoner ~ 11 yıl önce
3000 üyesiyle Türkiye'nin ilk ve tek mesleki dayanışma vakfı...TALPA ile birleşerek çalışma koşulları her geçen gün ağırlaşan bu güzide mesleğin geleceği ve kıymetli mensupları için yek vücut çok daha faydalı ve kararlı adımlar atabilen daha etkin örnek bir meslek örgütü olmanızı istiyoruz. Yeni yönetime bu vizyonla sonsuz başarılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir Kaliteli İnsan ~ 11 yıl önce
Kemali Bülent Edalı kendisini ispat etmiş bir kalite insandır ve üstün bir gayretle tüm pilotları kapsayacak şekilde yerine getirecektir. Centilmence yapılan bu seçim bir örnek oluşturmuştur. Gün, pilotlar için birlik, gurur ve sevinç günüdür. Artık geleceğe yönelik bir korkunuz olmasın. Çünkü kazanan nezaket ve sevgi olmuştur. Darısı PİLVAK ile TALPA'nın bütünleşmesine...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GREV ~ 11 yıl önce
THY PİOTLARI KENDİ VAKIF SEÇİMLERİNİ TOZ KONDURMUYOLAR AMA İŞ GREVE GELİNCE HEPSİ KOYUN GİBİ.. atın kabin memurlarını öne!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaptan ~ 11 yıl önce
Kabin ekiplerinin bazilarinda iclerindeki eziklikten oturu pilotlara karsi sizinki gibi garip bir tavir var ne yazikki. Gordukce guluyorum..

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000