11 Ekim 2008, Cumartesi 07:37:45

Uyuşturucu taciri AHL'de yakalandı!

“Eroin imal etmek” suçlamasıyla aranan Adnan Buldan dün Diyarbakır’dan geldiği İstanbul Atatürk Havalimanı’nda yakalandı.
  • Türk polisine teşekkür, nolur daha çok çalışın. Nolur !!!Bu memlekete hepimizin, hepimizin çocuklarının...Düzeltmemiz lazım.

Geçen yıl Ekim ayında Bahçelievler’de bir apartman dairesinde yangın çıktı. Yangının söndürülmesi sonrasında evde inceleme yapan polis, 5 kilo 400 gram eroin buldu. Araştırmanın derinleştirilmesi üzerine evin eroin imalathanesi olarak kullanıldığı ortaya çıktı. Evin sahibi olduğu belirlenen Adnan Buldan ise yangından sonra kayıplara karıştı. Bir yıldır aranan Buldan’ın Diyarbakır’dan uçakla İstanbul’a geleceği bilgisine ulaşan polis, dün Atatürk Havalimanı’nda önlem aldı. Uçaktan inen Buldan, Narkotik Şube ekipleri tarafından gözaltına alındı. Buldan’ın üzerinde sahte kimlik ele geçirildi.

DTP’li vekilin akrabası

Adnan Buldan, DTP Iğdır Milletvekili Pervin Buldan’ın 1994’te öldürülen kocası Savaş Buldan’ın yeğeni... Savaş Buldan’ın kardeşi Nihat Buldan da geçtiğimiz Ocak ayında 90 kilo eroin ile ilgili gözaltına alınmıştı. Nihat Buldan’ın Ataköy’deki eroin pazarlığına Pervin Buldan’a ait TBMM kartlı özel araçla gittiği iddia edilmişti.

Kaynak: Vatan

Uyuşturucu taciri AHL'de yakalandı!

Yorumlar

Rumuz ~ 16 yıl önce
Türk polisine teşekkür, nolur daha çok çalışın. Nolur !!!Bu memlekete hepimizin, hepimizin çocuklarının...Düzeltmemiz lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000