15 Temmuz 2010, Perşembe 12:48:29

TNT'DEN 1 DAKİKA İÇİNDE KARGO YÜKLEME

Atatürk Havalimanı'nda depolama, yükleme ve boşaltma hizmetlerini veren TNT, Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yaptığı yatırımla iş süreçlerini 'bir dakika'ya indirdi.
  • TNT uçağını 1 dakikada yükler. Sonra ekibi gelir, pist katedişinde 1 saat bekler. Yakıtçı gelir o da aynı yerde 1 saat bekler. Yakıt yetmez doluma gider, ordan anons geçer yolcular başladı önceliğim o. Sanki kargo uçağı uçak değil. ISG de sözünü geçiremez.Orda koca uçağın kaderi PO şoföründe. 1 saat sonra keyfi gelir tanker katedişte belirir.Ama orda da 1 saat bekler.. Durum böyle.. dakikada yüklenen uçak 5 saat sonra kalkar.
  • Sabiha gökçen sadece kurye için güzel ma TNT beyannameli ihracat ve ithalat kargoları da taşıyor. Hadi ithalatda sorun olmaz gelen kargoyu AHL'ye çekebilirler. Ama ihracat yalan olur. O uçak da sadece kurye ile dolmayacağı için geri AHL'ye döner. TNT'nin global olarak anlaşmalı olduğu büyük şirketler gümrükleme konusunda sorun yaşarlarsa TNT'de geri adım atmak zorunda kalabilir. Bence Sabiha Gökçen'in kargo konusunda gelişebilmesi için AHL'de kargo kabul edip SAW'da 2.iskele yapabilmesi lazım. bu konuda herkes gayret etmeli yoksa ISG asla gelişemez.kabul edilip
  • saw da 757 2 haftadır yatıyo neden acaba
  • Babayı yüklersin sen 1dk da 757 kargo uçağını işi bilmesek inanacaz bu habare 15 adet iglo yükle bakalım 1 dk da
  • Atatürkten Sabiha gökçene operasyonları taşımak zaman açısından son derece olumlu olmuştur. Atatürk havaalanı artık kapasitesi kaldırmıyor yer sıkınsıtıs var depo sıkıntısı var. Sabiha gökçen yer geniş müsait logistic için özellikle hızlı ve çabuk şekilde boşaltma, yükleme yapılıyor.. Atatürk havaalanına göre..
  • bu kadar böbürlenecegine bir tane türk pilotu aldırsana TNT ekibine...almazlar....paralar nereye gidiyor.....
  • Heralde 1 dakikada SÜPERMEN yüklüycek.Bence hiç yüklemisin hazır kaldımışken kendi götürsün.
Depolamayı hızlandırmak için uçağı depo alanının 10 metre kadar yakınına kadar getiren firma, bu işlemi 1 dakikaya kadar indirdi.

Atatürk Havalimanı'nda bu işlem için 45 dakika harcayan firmanın TNT Ekspres Güney Avrupa Bölge Direktörü Christian Drenthen, "Hız ve ulaştırma zamanlaması bizim için en önemli kriterlerden biri. Bir bir buçuk saat içinde her şey dağıtıma hazır oluyor" dedi. Türkiye'yi artık gelişmekte olan ülke olarak nitelendirmediklerini söyleyen Drenthen, Türkiye'nin büyüme rekorları kırdığını ve büyük bir potansiyele sahip olduğunu belirtti.

TNT Express Türkiye Genel Müdürü Turgut Yıldız ise Türkiye'deki yoğun rekabete ve küresel krize rağmen ciroda yüzde 20 büyüdüklerini, karlılıkta da eski seviyelerini koruduğunu söyledi.

Doğu'ya açılma planımız var
TNT Express Türkiye Genel Müdürü Yıldız, tesisin 8.5 milyon euroya mal olduğunu, yatırımlarını 5 yılda ikiye katlayacaklarını belirtti. Yıldız, "Erzurum ve Elazığ'da şube açtık. 2011'de Diyarbakır ve Van'da da yeni şube açacağız"

(Sabah)
TNT'DEN 1 DAKİKA İÇİNDE KARGO YÜKLEME

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 14 yıl önce
TNT uçağını 1 dakikada yükler. Sonra ekibi gelir, pist katedişinde 1 saat bekler. Yakıtçı gelir o da aynı yerde 1 saat bekler. Yakıt yetmez doluma gider, ordan anons geçer yolcular başladı önceliğim o. Sanki kargo uçağı uçak değil. ISG de sözünü geçiremez.Orda koca uçağın kaderi PO şoföründe. 1 saat sonra keyfi gelir tanker katedişte belirir.Ama orda da 1 saat bekler.. Durum böyle.. dakikada yüklenen uçak 5 saat sonra kalkar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sabiha gökçen sadece kurye için güzel ma TNT beyannameli ihracat ve ithalat kargoları da taşıyor. Hadi ithalatda sorun olmaz gelen kargoyu AHL'ye çekebilirler. Ama ihracat yalan olur. O uçak da sadece kurye ile dolmayacağı için geri AHL'ye döner. TNT'nin global olarak anlaşmalı olduğu büyük şirketler gümrükleme konusunda sorun yaşarlarsa TNT'de geri adım atmak zorunda kalabilir. Bence Sabiha Gökçen'in kargo konusunda gelişebilmesi için AHL'de kargo kabul edip SAW'da 2.iskele yapabilmesi lazım. bu konuda herkes gayret etmeli yoksa ISG asla gelişemez.kabul edilip

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
saw da 757 2 haftadır yatıyo neden acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Babayı yüklersin sen 1dk da 757 kargo uçağını işi bilmesek inanacaz bu habare 15 adet iglo yükle bakalım 1 dk da

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Atatürkten Sabiha gökçene operasyonları taşımak zaman açısından son derece olumlu olmuştur. Atatürk havaalanı artık kapasitesi kaldırmıyor yer sıkınsıtıs var depo sıkıntısı var. Sabiha gökçen yer geniş müsait logistic için özellikle hızlı ve çabuk şekilde boşaltma, yükleme yapılıyor.. Atatürk havaalanına göre..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu kadar böbürlenecegine bir tane türk pilotu aldırsana TNT ekibine...almazlar....paralar nereye gidiyor.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Heralde 1 dakikada SÜPERMEN yüklüycek.Bence hiç yüklemisin hazır kaldımışken kendi götürsün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000