11 Mart 2010, Perşembe 10:36:55

TASSA'dan uçuşan renkler sergisi

Yaklaşık 6 bin kabin memurunu temsil eden TASSA Havayolları Kabin Memurları Derneği üyelerinin hazırladığı ’Uçuşan Renkler’ adlı sergi, 18 Mart Şehitler Günü’nde, Nişantaşı City’s Alışveriş Merkezi Toprak Sanat Galerisi’nde sanatseverlerle buluşacak.
  • Haberleriniz hep eksik ya da provoke etmeye hazır yorumculara yönelik. TASSA güzel bir proje için yola çıkmış ama haberi okuduğumda bu okulun nerede yapılmak istendiğine ve hangi kitleye hitap edeceğine dair ayrıntı yok...

Sergiden elde edilecek gelir, dernek tarafından yaptırılmakta olan TASSA İlköğretim Okulu’na bağışlanacak.

Kabin memurlarının amatör ya da profesyonel yeteneklerini tanıtmak amacı ile düzenlenen sergide; yağlı boya resim, fotoğraf, ebru, ahşap boyama, seramik, heykel, tespih, takı tasarımları gibi pek çok farklı sanat disiplininden yapıtların yanı sıra geçmişten günümüze hostes kıyafetleri de görülebilir.
 
Eserlerin satışından elde edilecek gelir Tassa İlköğretim Okulu’na bağışlanacak.
2010–2011 öğretim yılında, eğitime açılması planlanan Tassa İlköğretim Okulu’nun, her bir dersliğine, uçak kazalarında hayatını kaybetmiş şehit kabin memurlarının isimleri verilirken, okunun içinde bir de mini havacılık müzesi tasarlanmış.
 
Havayollarında halen çalışmakta olan ve emekli olmuş memurların eserlerinin beğeniye sunulacağı sergi, üç gün boyunca Nişantaşı City’s Alışveriş Merkezi’ndeki Toprak Sanat Galerisi’nde sanatseverlerle buluşacak. Uçuşan Renkler Sergisi, City’s AVM’nin ardından Atatürk Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı’nda izlenebilir.

TASSA'dan uçuşan renkler sergisi

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Haberleriniz hep eksik ya da provoke etmeye hazır yorumculara yönelik. TASSA güzel bir proje için yola çıkmış ama haberi okuduğumda bu okulun nerede yapılmak istendiğine ve hangi kitleye hitap edeceğine dair ayrıntı yok...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000