07 Kasım 2010, Pazar 08:42:19

SOPALAR KONUŞTU

Atatürk Havalimanı'nda taksicilerin müşteri kapma kavgasında sopalar konuştu.
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • sefa inan birkere program yaptı.bir taksiye bindi.çok memnun kalmıştı o gezide ve havalimanı takicileri iyidir diyede bitirmişti programı.sefa bey altaki yorumlar nedir peki?
  • Havalimanı taksilerinin plakaları kimlere ait hiç merak ettiniz mi? Milletvekili, emniyet müdürü, şarkıcı, türkücü, mafya...daha sayalım mı? Her türlü pislik bunlarda. Çünkü arkaları temiz değil.. KORSAN TAKSİYE EVET
  • Yıllardır AHL ye giderim. AHL taksicilerinin arkasında polis oldukça bu tür şeyleri daha çok göreceğiz !!! TAV ve Polis in taksiler hakkında geniş kapsamlı bir ıslah çalışması yapması lazım. aksi halde günün birinde koskoca meydanda insanların ve turistlerin gözü önünde silahlar konuşur, kan dökülür... AHL taksilerine bende binmiyorum... İçlerinde % 90 u pislik. Geriye ancak % 10 u insan ise oda biz çalısanlara denk gelmiyor ...
  • Yeter artık kim dur diyecek bu yeni zaman zorbalarına, mafyalarına. Yok yakın mesafe derler götürmezler, yok alırlar tursiti beşiktaş'a önce Boğaziçi sonra FSM'yi geçip götürürler. Kabadırlar, hakları olmadığı halde sizi kendi adamlarının arabalarına bindirmek isterler. Nerede denetleme, düzenleme?? Birileri buradan damı nemalanıyor, bu arsızlar daha da azıyor??
  • Sayıları haddinden fazla olduğu için yarı yarıya azaltılırlarsa bu psikopatlar sırada çok beklemeyecekleri için yakın dedikleri yerlere giderken birer canavara dönüşmeyeceklerdir çünkü döndüğünde yine fazla beklemeden yolcu alabileceğini ve uzağa gidenlerle kazançlarının çok farklı olmayacağını bilecektir.
  • Bu insanlıktan nasibini almamış taksici güruhu, ülkeye gelen yabancıların Türkiye ile ilgili yapacakları değerlendirmeler için BİR YÜZ KARASI olarak tarihe geçeceklerdir. Sadece onları suçlayamayız. Böyle bir ekip Atatürk HL'da yer almamalı, ya da bunlara özel eğitim verilmeli... UTANIYORUM...
  • Yeter artık Havalimanı Taksicisi demeyin midem bulanıyor hepsinden. 10 yıldır havalimanında çalışıyorum onlar kadar sevmediğim kimse yok
  • Bir devlet büyügümüzün "topragi" onlar. TC'nin en onemli ve terore karsi en iyi korunan (!)havalimaninda sopayla dolanmalari en dogal haklari.
  • ülkede hukuk olmasına ragmen uygulayan merci bulunmadıgı icin veya uygulamak istemedikleri icin bunların sıkıntısını hep vatandas çekiyor. her turlu kanunsuzluk var ama ceza kesen yok bravo bize !
Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde taksicilerin müşteri kapma yarışında çıkan kavgada sopalar konuştu. Yumruk yumruğa kavga eden taksicileri polis güçlükle sakinleştirebildi.

Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifi'ne bağlı Dış Hatlar terminalinde görev yapan taksiciler ile dışarıdan gelen taksi sürücüleri arasında sıra kavgası yaşandı. Havalimanı dışında görev yapan ve müşterisini limana bıraktıktan sonra taksi sırasına girmek isteyen taksi sürücüsü ile sıra gösterme sorumlusu arasında laf dalaşı çıktı. Dışarıda görev yapan diğer taksicilerin ve havalimanı taksicilerinin de olaya karışması üzerine kavga bir anda büyüdü ve araçlardan çıkartılan sopalar devreye girdi.

Yumrukların ve sopaların konuştuğu kavgada kimi taksiciler olayı yatıştırmak isteseler de başarılı olamadı. Bunun üzerine olay yerine gelen polis ekibi kavgaya son verdi. Tarafların birbirlerinden şikayetçi olmaması üzerine herhangi bir gözaltı olmazken, kavgada kullanılan sopalara polis tarafından el konuldu.

(Zaman)


SOPALAR KONUŞTU

Yorumlar Tüm Yorumlar (71)

Misafir ~ 13 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sefa inan birkere program yaptı.bir taksiye bindi.çok memnun kalmıştı o gezide ve havalimanı takicileri iyidir diyede bitirmişti programı.sefa bey altaki yorumlar nedir peki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Havalimanı taksilerinin plakaları kimlere ait hiç merak ettiniz mi? Milletvekili, emniyet müdürü, şarkıcı, türkücü, mafya...daha sayalım mı? Her türlü pislik bunlarda. Çünkü arkaları temiz değil.. KORSAN TAKSİYE EVET

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yıllardır AHL ye giderim. AHL taksicilerinin arkasında polis oldukça bu tür şeyleri daha çok göreceğiz !!! TAV ve Polis in taksiler hakkında geniş kapsamlı bir ıslah çalışması yapması lazım. aksi halde günün birinde koskoca meydanda insanların ve turistlerin gözü önünde silahlar konuşur, kan dökülür... AHL taksilerine bende binmiyorum... İçlerinde % 90 u pislik. Geriye ancak % 10 u insan ise oda biz çalısanlara denk gelmiyor ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yeter artık kim dur diyecek bu yeni zaman zorbalarına, mafyalarına. Yok yakın mesafe derler götürmezler, yok alırlar tursiti beşiktaş'a önce Boğaziçi sonra FSM'yi geçip götürürler. Kabadırlar, hakları olmadığı halde sizi kendi adamlarının arabalarına bindirmek isterler. Nerede denetleme, düzenleme?? Birileri buradan damı nemalanıyor, bu arsızlar daha da azıyor??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sayıları haddinden fazla olduğu için yarı yarıya azaltılırlarsa bu psikopatlar sırada çok beklemeyecekleri için yakın dedikleri yerlere giderken birer canavara dönüşmeyeceklerdir çünkü döndüğünde yine fazla beklemeden yolcu alabileceğini ve uzağa gidenlerle kazançlarının çok farklı olmayacağını bilecektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu insanlıktan nasibini almamış taksici güruhu, ülkeye gelen yabancıların Türkiye ile ilgili yapacakları değerlendirmeler için BİR YÜZ KARASI olarak tarihe geçeceklerdir. Sadece onları suçlayamayız. Böyle bir ekip Atatürk HL'da yer almamalı, ya da bunlara özel eğitim verilmeli... UTANIYORUM...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yeter artık Havalimanı Taksicisi demeyin midem bulanıyor hepsinden. 10 yıldır havalimanında çalışıyorum onlar kadar sevmediğim kimse yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bir devlet büyügümüzün "topragi" onlar. TC'nin en onemli ve terore karsi en iyi korunan (!)havalimaninda sopayla dolanmalari en dogal haklari.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ülkede hukuk olmasına ragmen uygulayan merci bulunmadıgı icin veya uygulamak istemedikleri icin bunların sıkıntısını hep vatandas çekiyor. her turlu kanunsuzluk var ama ceza kesen yok bravo bize !

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000