28 Mayıs 2013, Salı 11:12:47

SİMİT SARAYI FİYATLARI NE DURUMDA?

200'den fazla noktada hizmet veren Simit Sarayı Atatürk Havalimanı'nda da yeni restaurantlarını hizmete açtı. Peki Simit Sarayı'ndaki fiyatlar ne durumda?
  • Kaç seneden beri
  • Demet hanımın yorumuna katılıyorum, yurtdışında yaşayanlar üstüne düşmez diyerek kartla fazladan çekim yapılmış, insanlık hali yorgunluk eşyalar vs. derken dikkat edilmiyor, çekim fişlerinizi kontrol ediniz, Türkün Türke yaptığına bakın!
  • ya bende sikayetciyim arkadaslar ucuk fiyatlar bu milleti keriz yerine koymaktir
  • kartla yaptığınız ödemeleri daha sonra hesaplarınızdan kontrol etmenizi tavsiye ederim. Zira benden çift çekim yapılmış. İyi niyetli düşünmek istiyorum ve bunu yanlışlıkla yapmış olmalarına yoruyorum ama özellikle yurtdışında yaşayan vatandaşlarımıza ya da yabancılara nasıl olsa peşine düşmezler diye bilerek yapıyor da olabilirler. yine de önyargılı olmak istemiyorum. Bu yüzden kendilerine mail atıp paramın iadesini talep edeceğim
  • Valla ben dün 10TL gördüm Atatürk dış hatlarda!!
  • slm
  • Sabiha gokcede 4 simit aldim 14 tl dedi ,ustmde tl olmadigini soyldim € olarak odemek istedim bana €7 dedi yani o gunku kurda € 285 olmasina ragman bana cevabi € yu 2 den hesapladigini soyledi bende kizdim istemedigimi soyledim , zamanim kisitli oldugundan sikayetimi iletemed
  • Ben neden 12.5 tl odedim bir cay icin ????
  • Her yerde reklamlarını görüyoruz. Yurt dışına o denli büyük bir süratle yayıldılar ki, takdir etmemek mümkün değil. Sahibi her kimse" Yılın Girişimcisi " seçilmeli.
  • Simit sarayı seni Dalaman Havalimanına da bekleriz...

Atatürk Havalimanı'nda yeme-içme hizmetini veren BTA Catering, iç ve dış hatlarda bazı restaurantlarını Simit Sarayı'na dönüştürme kararı almıştı. Bir kaç ay gibi kısa bir sürede bazı restaurantları Simit Saray'ına dönüştüren BTA'nın dönüştüreceği diğer noktlarındaki çalışmalar da devam ediyor.

Türkiye'de ve yurtdışında toplamda 200'den fazla noktada hizmet veren Simit Sarayı, Atatürk Havalimanı'nda da yerini alarak yeni restaurantlarını müşterileriyle buluşturdu. 

Havalimanlarındaki restaurantların fiyatlarından yaka silken yolcular ise Simit Sarayı'nın AHL'ye gelmesinden oldukça memnun görünüyor. Çünkü Atatürk Havalimanı'ndaki Simit Sarayı diğer havalimanlarına kıyasla en ucuzu olarak göze çarpıyor. AHL'nin yanısıra Sabiha Gökçen ve Antalya Havalimanları'nda da hizmet veren Simit Sarayı, bu meydanlar arasında en ucuz hizmeti Atatürk Havalimanı'nda veriyor.

Bu durumdan oldukça memnun kalan yolcular, 'Diğer meydanlar da fiyatları Atatürk Havalimanı'na göre belirlemeli' görüşünde birleşti.

İşte havalimanlarındaki Simit Sarayı fiyatları:

Simit fiyatı:


Sabiha Gökçen Havalimanı: 2,75 TL
Antalya Havalimanı: 3.5 TL
Atatürk Havalimanı:  2,5 TL

Çay Fiyatı:


Sabiha Gökçen Havalimanı: 3.5 TL
Antalya Havalimanı: 5,35 TL
Atatürk Havalimanı: 2.5 TL





©AirportHaber Detay

SİMİT SARAYI FİYATLARI NE DURUMDA?

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

Simidinizde tat alamiyorum ~ 7 yıl önce
Kaç seneden beri

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nalan ~ 8 yıl önce
Demet hanımın yorumuna katılıyorum, yurtdışında yaşayanlar üstüne düşmez diyerek kartla fazladan çekim yapılmış, insanlık hali yorgunluk eşyalar vs. derken dikkat edilmiyor, çekim fişlerinizi kontrol ediniz, Türkün Türke yaptığına bakın!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mesut ~ 8 yıl önce
ya bende sikayetciyim arkadaslar ucuk fiyatlar bu milleti keriz yerine koymaktir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Demet ~ 8 yıl önce
kartla yaptığınız ödemeleri daha sonra hesaplarınızdan kontrol etmenizi tavsiye ederim. Zira benden çift çekim yapılmış. İyi niyetli düşünmek istiyorum ve bunu yanlışlıkla yapmış olmalarına yoruyorum ama özellikle yurtdışında yaşayan vatandaşlarımıza ya da yabancılara nasıl olsa peşine düşmezler diye bilerek yapıyor da olabilirler. yine de önyargılı olmak istemiyorum. Bu yüzden kendilerine mail atıp paramın iadesini talep edeceğim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Meliza ~ 9 yıl önce
Valla ben dün 10TL gördüm Atatürk dış hatlarda!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahmet09 ~ 9 yıl önce
slm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ilker ~ 9 yıl önce
Sabiha gokcede 4 simit aldim 14 tl dedi ,ustmde tl olmadigini soyldim € olarak odemek istedim bana €7 dedi yani o gunku kurda € 285 olmasina ragman bana cevabi € yu 2 den hesapladigini soyledi bende kizdim istemedigimi soyledim , zamanim kisitli oldugundan sikayetimi iletemed

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nur ~ 9 yıl önce
Ben neden 12.5 tl odedim bir cay icin ????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yılın girişimcisi ~ 11 yıl önce
Her yerde reklamlarını görüyoruz. Yurt dışına o denli büyük bir süratle yayıldılar ki, takdir etmemek mümkün değil. Sahibi her kimse" Yılın Girişimcisi " seçilmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dalamanlı ~ 11 yıl önce
Simit sarayı seni Dalaman Havalimanına da bekleriz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000