17 Aralık 2012, Pazartesi 15:51:38

SABİHA GÖKÇEN THY’YE HAZIRLANIYOR

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda yaz sezonunda yaşanması muhtemel yoğunluğa karşı şimdiden önlemler alındı. THY’nin yeniden base olarak kullanacağı Sabiha Gökçen’de yeri park alanları oluşturuldu...
  • THY nin ne iş var SAW da? Charter şirketi mi o ? Yazık edeceksiniz imajınıza bence bir daha düşünün.
  • Bende acenteyim ve Necdet Beyi bende tanırım.Destekleyelim de SAW'de biraz daha etkili olmaları lazım.Bizi desteklemeyene muhtaç bırakmasınlar.Özellikle acentelere verdiği destekten dolayı sunexpressi kutluyorum.Teşvik vermekle bizim yanımızda olduğunu hissettiriyor.
  • Sabiha Gökçen Yeni park alanı THY değilde sanki PEGASUS'un vereceği yeni siparişe hazırlanıyor gibi :)
  • Ben her yerimle gülüyorum.Ama bir gerçek var,ben acenteyim.Sunexpress acente dostu.Acenteleri destekliyor.Sizin gibi online hayalperesti değil.Necdet Beyi tanırız.Pazarın dinamiklerini iyi bilir.Yaptıkları eninde sonunda karşılığını bulacak.Sunexpress'i destekliyoruz.Bizi destekleyeni yani.
  • Hizli trenle eskisehir ve konya su anda ankaraya baglanmis durumda, kisa zamanda yozgat, kirikkale ve sivas ta baglaniyor bu durumda tk ankara cikisli yurtdisi seferleri arttirip istanbulun yogunlugunu azaltablilir
  • watch out mr sabanci jr THY IS COMING TO GET YOU AT SAW WATCH THIS SPACE
  • yok bütün uçuşlar istanbuldaki havalimanlarından yapılacak esb dan veya başka bir havalimanından yurtdışına uçuş yapılamaz verin yoğunluğu istanbula.
  • Thy nin sabiha gökçene dışhat uçak bağlaması bizler için çok sevindirici bir haber.thy saw da mini bir hub kuracağını sn hamdi topcu acıklamıstı suan yapılan ek apronun 2.sinin inşaatı şuanda hızla ilerlemektedir bu apronun açılışı en fazla 6 ay sürecektir. Bundan sonrada milli bayrak taşıyıcımızı meydanımızda geniş gövdeli ve uzun mesafe uçuşlarında görmek dileğiyle saygılarımı sunar başarılar dilerim.
  • zaten kış sezonunda bile 3 737-800 base'i var saw'da tk'nın...üstelik sadece adb-ayt ve esb seferleri varken. yazın gelecek 2 ilavede zaten DLM, BJV-GZP ve TZX olacak. yurt dışı yine yok
  • Pegasus havayolları sabiha gökçenden denizliye neden uçmuyor anlamıyorum.

Yolcu sayısını her yıl artıran Sabiha Gökçen Havalimanı’nda bu yaz sezonunda yoğun rekabet yaşanması bekleniyor. Sunexpress Havayolları’nın 5 uçaktan 2 uçağa düşeceğini açıklamasından sonra Türk Hava Yolları’nın yaz sezonunda en az 5 uçakla Sabiha Gökçen merkezli uçuşlara başlayacağının tahmin edilmesi Atatürk Havalimanı’nda yaşanan kapasite sorunu acaba Anadolu yakasındaki bu havalimanınında da yaşanır mı sorusunu akıllara getirdi. Geçen yıl Atatürk Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı’ndaki park sorunu nedeniyle bazı uçakların Ankara’ya yönlendirildiği de düşünüldüğünde her iki havalimanında park sorunu sıkıntısının ciddi boyutta olduğu ortaya çıkmıştı.

Atatürk Havalimanı’nda park alanı açmak için çalışmalar sürerken Sabiha Gökçen’de de yeni park alanları açıldı.
Bir süre önce çalışmalarına başlanan bölgedeki son düzenlemeler de yapıldı ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na yeni park alanları kazandırıldı.



©AirportHaber Özel

SABİHA GÖKÇEN THY’YE HAZIRLANIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

İş ~ 11 yıl önce
THY nin ne iş var SAW da? Charter şirketi mi o ? Yazık edeceksiniz imajınıza bence bir daha düşünün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İATA acentelere cvp ~ 11 yıl önce
Bende acenteyim ve Necdet Beyi bende tanırım.Destekleyelim de SAW'de biraz daha etkili olmaları lazım.Bizi desteklemeyene muhtaç bırakmasınlar.Özellikle acentelere verdiği destekten dolayı sunexpressi kutluyorum.Teşvik vermekle bizim yanımızda olduğunu hissettiriyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
antwerp ~ 11 yıl önce
Sabiha Gökçen Yeni park alanı THY değilde sanki PEGASUS'un vereceği yeni siparişe hazırlanıyor gibi :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İATA Acenteler ~ 11 yıl önce
Ben her yerimle gülüyorum.Ama bir gerçek var,ben acenteyim.Sunexpress acente dostu.Acenteleri destekliyor.Sizin gibi online hayalperesti değil.Necdet Beyi tanırız.Pazarın dinamiklerini iyi bilir.Yaptıkları eninde sonunda karşılığını bulacak.Sunexpress'i destekliyoruz.Bizi destekleyeni yani.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
öz ankaralı ~ 11 yıl önce
Hizli trenle eskisehir ve konya su anda ankaraya baglanmis durumda, kisa zamanda yozgat, kirikkale ve sivas ta baglaniyor bu durumda tk ankara cikisli yurtdisi seferleri arttirip istanbulun yogunlugunu azaltablilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mr no something ~ 11 yıl önce
watch out mr sabanci jr THY IS COMING TO GET YOU AT SAW WATCH THIS SPACE

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ankaralı ~ 11 yıl önce
yok bütün uçuşlar istanbuldaki havalimanlarından yapılacak esb dan veya başka bir havalimanından yurtdışına uçuş yapılamaz verin yoğunluğu istanbula.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ankara'dan bir halt olmaz ~ 11 yıl önce
arkadaşım esenboğa'dan dış hat operasyonu ancak yaz döneminde almanya'dan gurbetçilerin tatile gelişlerinde kârlı olur. su an esb'ye mevcut dış hat uçuşları sırf başkentin karizması çizilmesin diye zararına, sübvansiyonlu olarak gerçekleştirilmektedir. ankara malesef yurtdışına bağlantılarıyla, tezek kokulu terminaliyle, şehir merkezine ancak günün belirli saatleri yapılabilen otobüs servisi ve kalitesiz ticari taksileriyle, sadece gündüz mesai yapan dükkanlarıyla, vb dış hatlara talip olmaktan çok uzakta. ankara'nın dış hat operasyonlarında mesela dünyanın başlıca meydanlarına yapılan seferleri ele alalım. Örneğin Londra. Anadolujet kudretli olduğu dönemde Londra Stansted'e sefer koydu, önce sefer sayısını tedrici azalttı, sonra da yolcu azlığından kış tarifesinde tamamen kaldırdı. Bir senelik Ankara-Londra sefer macerası, Anadolujet'e eski parayla 1.5 Trilyon TL, yeni parayla 1.5 milyon TL zarara yol açtı. Tek bir hatta yaşanan bu zarar, tahammül edilemez bir hale geldi..
Saw ~ 11 yıl önce
Thy nin sabiha gökçene dışhat uçak bağlaması bizler için çok sevindirici bir haber.thy saw da mini bir hub kuracağını sn hamdi topcu acıklamıstı suan yapılan ek apronun 2.sinin inşaatı şuanda hızla ilerlemektedir bu apronun açılışı en fazla 6 ay sürecektir. Bundan sonrada milli bayrak taşıyıcımızı meydanımızda geniş gövdeli ve uzun mesafe uçuşlarında görmek dileğiyle saygılarımı sunar başarılar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
komik ~ 11 yıl önce
zaten kış sezonunda bile 3 737-800 base'i var saw'da tk'nın...üstelik sadece adb-ayt ve esb seferleri varken. yazın gelecek 2 ilavede zaten DLM, BJV-GZP ve TZX olacak. yurt dışı yine yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
timurlent ~ 11 yıl önce
Pegasus havayolları sabiha gökçenden denizliye neden uçmuyor anlamıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000