30 Aralık 2010, Perşembe 10:47:59

PORTCLINIC’TEN HAYAT ÖPÜCÜĞÜ

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Geliş Katı’nda uçaktan gelecek bagajını bekleyen yolcu kalp krizi geçirdi. Kalbi duran Şaye Çaylak hayata PortClinic sayesinde döndü.
  • Önce manevradan uzak, personelini kollayan bir ekip olun, sonra sağlıkçı.. İnsan yemini daha şart size hekim yemininden önce.. Bu da portclinic in başına getirilen müdürümsü kıvamındaki Esenboğa sorumlusuna..
  • Bakın yazdığım yorum neden sizi bu kadar rahatsız etti siz yalanmı söylüyoruz diyosunuz ama 2000 kilometre öteden ne kadar doğru söyleyebilirsinizki ordamıydınız demem işte bu birçok insanın yazdıklarından etkileniyosunuz sonrada, acınız var aklınıza ilk geleni yazıyosunuz orda elinden gelen herşeyi yapmaya çalışan insanları yaptıklarından neredeyse suçlarcasına o ölümden sorumlu tutarcasına öyle olmuş deyip yokmuş eksikmiş işte benim demek istediğimde buydu mışlar muşlar sizi kırmak maksatlı değil sadece kulaktan dolma sözlerle karşınızdaki insanın da onuru gururu olduğunu unutmadan yorumlanması içindi işte ayıpmı derken sizinde nekadar ayıp ettiğinize dikkat çekerim ... Tekrardan başınız sağolsun.. Kötü temenniler sahibine yakışır..
  • Değerli okurlar, tüm yorumları azami özenle okudum ve ortaya şu sonucu çıkardım. PortClinic o kadar çok kıskanılıyor ki!!! Evet,biliyorum ki şimdi bir sürü yorum daha yazılacak "yok şöyle oldu, böyle oldu" diye... Çok özel hastalığımdan dolayı defalarca havalmanında hayati tehlike atlattım ve her seferinde PORTCLINIC yardımıma koştu, dış hatlardaki klinikte 2-3 saat boyunca tedavide olduğum zamanlar oldu, tüm ekibi benimle gayet güzel ilgilendi. Neden Neden iiiiiilgilendi,benim ve bir s
  • Demek port clinic tekerlekli sandalye ile yolcu taşımaktan başka işlerde biliyormuş. Bravo valla.
  • Bunları iyi okuyun. Ben o resimlerde gördüğünüz oğulum. Benim ve eşimin yaşadıklarımızı bizden başka kimse bilemez. Benim derdim doktorların müdahalesine laf atmak değil sadece geç gelmelerınedir. Kalp krizi geçiren kişi müdahale edilmeden ne kadar yaşar? 10 dakika? 20 dakika? 30 dakika mı? İşte tam 30 dakika sonra gelen ambulans annemin hayatını kurtardı diye yazılan yazıya ınanıyor musunuz? Annem sunni hayatta tam olarak 15 saat yaşadı (?). Bu hayat öpücüğü ise ben o öpücüğü istemiyorum. Allahtan anneme rahmet diliyor ve sorumluları da O´na havale ediyorum. ACIMIZ BÜYÜK. Seni daha şimdiden özlüyoruz. Mekanın cennet olsun. Oğlun Sedat.
  • Arkadaşlar, artık bu tartışmayı uzatmayalım. Kadıncağızın ruhu huzur bulsun. Müdahale yapılmış, hasta hastanenin yoğun bakımında 3 gün yaşamış, belli ki yapılan müdahale etkili olmuş, ama bu olayı taraftar tartışmasına dönüştürmek yakışıksız. Sevenlerine sabır, müteveffaya allahtan rahmet diliyorum.
  • Benim tanıdığım PortClinic işte bu!!! Açıkçası hiç şaşırmadım,Gaye Çaylak gibi kaç kalbi duran hastayı yeniden hayata döndüren POrtClinic beni hiç şaşırtmadı. İnsan hayatına bu kadar değer veren bir kuruma teşekkür ediyorum, iyi ki havalimanlarında varsın PORTCLINIC.
  • oradamıydınız diyen şahsa allahtan kendisininde inşallah 1e1 aynı olayları yaşamasını diliyoruz... mademki gözünde tüm müdahaleler zamanında ve yerinde gözüküyor, bu isteğimi yadırgamaz herhalde.. yalan söylüyecek halimiz yok burada.. amcalarım ve yengelerim hepsi perşembe günü türkiyeye uçtuğundan dolayı ben kuzenlerime bakıyorum, dün yılbaşıydı sözde, 8 ile 15 yaşında çocuklar hepberaber ağlamaya başladılar babaannelerini özlediklerinden dolayı... saçma sapan yorumları bırakın artık ve bari ölüme karşı biraz saygınız olsun... airporthaber'de lütfen başlığı editliyeyip babaannemin vefat ettiğini yazın.. 'hayat öpücüğü' falan ayıp kaçıyor bu durumda... saygılar, Seyhan ÇAYLAK
  • İnsanların içlerindeki kini kusmak için gözler önünde olan ve değerli bir işi küçük düşürme çabaları gerçekten anlaşılır gibi değil. Yapılan iş kamera kaydı altında olmasa,yani kimsenin görmediği bir işlemi yazsanız anlaşılır ama el insaf. Ben haberi kanald, fox ve show tv de izledim. Yanlışları eleştirmeliyiz ama bu kadarı yakışıksız.
  • zedelenen imajı düzeltme çabaları.. yazık
Dün akşam Atatürk Havalimanı’nda yaşanan olay herkesin yüreğini ağızlarına getirdi.

Türk Hava Yolları tarifeli seferiyle Stutgart’tan İstanbul’a gelen Şaye Çaylak isimli yolcu Dış Hatlar Geliş Katı’nda 5 numaralı bagaj bankosunun önünde kalp krizi geçirdi. 22:46 sularında kalbi duran Şaye Çaylak isimli yolcuya yaşanan olaydan 2 dakika sonra Portclinic ekibi müdahale etti.

Yolcuya aralıksız 4 dakika kalp masajı ve suni teneffüs yapan Portclinic personeli, Çaylak’ın kalbini tekrar çalıştırdı.

Hayata dönen yolcu ambulansla Bakırköy Devlet Hastanesi Acil servisine sevk edilirken, yolcunun sağlık durumunun iyi olduğu kaydedildi.
PORTCLINIC’TEN HAYAT ÖPÜCÜĞÜ

Yorumlar Tüm Yorumlar (36)

Misafir ~ 13 yıl önce
Önce manevradan uzak, personelini kollayan bir ekip olun, sonra sağlıkçı.. İnsan yemini daha şart size hekim yemininden önce.. Bu da portclinic in başına getirilen müdürümsü kıvamındaki Esenboğa sorumlusuna..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bakın yazdığım yorum neden sizi bu kadar rahatsız etti siz yalanmı söylüyoruz diyosunuz ama 2000 kilometre öteden ne kadar doğru söyleyebilirsinizki ordamıydınız demem işte bu birçok insanın yazdıklarından etkileniyosunuz sonrada, acınız var aklınıza ilk geleni yazıyosunuz orda elinden gelen herşeyi yapmaya çalışan insanları yaptıklarından neredeyse suçlarcasına o ölümden sorumlu tutarcasına öyle olmuş deyip yokmuş eksikmiş işte benim demek istediğimde buydu mışlar muşlar sizi kırmak maksatlı değil sadece kulaktan dolma sözlerle karşınızdaki insanın da onuru gururu olduğunu unutmadan yorumlanması içindi işte ayıpmı derken sizinde nekadar ayıp ettiğinize dikkat çekerim ... Tekrardan başınız sağolsun.. Kötü temenniler sahibine yakışır..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Değerli okurlar, tüm yorumları azami özenle okudum ve ortaya şu sonucu çıkardım. PortClinic o kadar çok kıskanılıyor ki!!! Evet,biliyorum ki şimdi bir sürü yorum daha yazılacak "yok şöyle oldu, böyle oldu" diye... Çok özel hastalığımdan dolayı defalarca havalmanında hayati tehlike atlattım ve her seferinde PORTCLINIC yardımıma koştu, dış hatlardaki klinikte 2-3 saat boyunca tedavide olduğum zamanlar oldu, tüm ekibi benimle gayet güzel ilgilendi. Neden Neden iiiiiilgilendi,benim ve bir s

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Demek port clinic tekerlekli sandalye ile yolcu taşımaktan başka işlerde biliyormuş. Bravo valla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bunları iyi okuyun. Ben o resimlerde gördüğünüz oğulum. Benim ve eşimin yaşadıklarımızı bizden başka kimse bilemez. Benim derdim doktorların müdahalesine laf atmak değil sadece geç gelmelerınedir. Kalp krizi geçiren kişi müdahale edilmeden ne kadar yaşar? 10 dakika? 20 dakika? 30 dakika mı? İşte tam 30 dakika sonra gelen ambulans annemin hayatını kurtardı diye yazılan yazıya ınanıyor musunuz? Annem sunni hayatta tam olarak 15 saat yaşadı (?). Bu hayat öpücüğü ise ben o öpücüğü istemiyorum. Allahtan anneme rahmet diliyor ve sorumluları da O´na havale ediyorum. ACIMIZ BÜYÜK. Seni daha şimdiden özlüyoruz. Mekanın cennet olsun. Oğlun Sedat.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arkadaşlar, artık bu tartışmayı uzatmayalım. Kadıncağızın ruhu huzur bulsun. Müdahale yapılmış, hasta hastanenin yoğun bakımında 3 gün yaşamış, belli ki yapılan müdahale etkili olmuş, ama bu olayı taraftar tartışmasına dönüştürmek yakışıksız. Sevenlerine sabır, müteveffaya allahtan rahmet diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Benim tanıdığım PortClinic işte bu!!! Açıkçası hiç şaşırmadım,Gaye Çaylak gibi kaç kalbi duran hastayı yeniden hayata döndüren POrtClinic beni hiç şaşırtmadı. İnsan hayatına bu kadar değer veren bir kuruma teşekkür ediyorum, iyi ki havalimanlarında varsın PORTCLINIC.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
oradamıydınız diyen şahsa allahtan kendisininde inşallah 1e1 aynı olayları yaşamasını diliyoruz... mademki gözünde tüm müdahaleler zamanında ve yerinde gözüküyor, bu isteğimi yadırgamaz herhalde.. yalan söylüyecek halimiz yok burada.. amcalarım ve yengelerim hepsi perşembe günü türkiyeye uçtuğundan dolayı ben kuzenlerime bakıyorum, dün yılbaşıydı sözde, 8 ile 15 yaşında çocuklar hepberaber ağlamaya başladılar babaannelerini özlediklerinden dolayı... saçma sapan yorumları bırakın artık ve bari ölüme karşı biraz saygınız olsun... airporthaber'de lütfen başlığı editliyeyip babaannemin vefat ettiğini yazın.. 'hayat öpücüğü' falan ayıp kaçıyor bu durumda... saygılar, Seyhan ÇAYLAK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İnsanların içlerindeki kini kusmak için gözler önünde olan ve değerli bir işi küçük düşürme çabaları gerçekten anlaşılır gibi değil. Yapılan iş kamera kaydı altında olmasa,yani kimsenin görmediği bir işlemi yazsanız anlaşılır ama el insaf. Ben haberi kanald, fox ve show tv de izledim. Yanlışları eleştirmeliyiz ama bu kadarı yakışıksız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
zedelenen imajı düzeltme çabaları.. yazık

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000