12 Ocak 2012, Perşembe 12:50:43

POLİSİN 'COUNTER STRIKE' MESAİSİ...

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’ndeki pasaport geçiş noktasında görev yapan bir polis memuru, vakit geçirmek için bilgisayarda aksiyon oyunu oynarken bir yolcunun fotoğraf makinesine takıldı...
  • Sanırsın herkes arı gibi karınca gibi çalışkan. Herkes işyerinde %100 verimle çalışıyor. Kimse kaytarmıyor. O yüzden çağın 50 sene ilerisindeyiz. Oynar, oynasın da. Cezası varsa kanun verir zaten, rahat ol oynamayamaz diyen yorumcu. Suratsızlar demiş bir çokbilmiş de. Dünyanın neresine gidersen git pasaport polisleri öyledir, senin benim içindir o davranış biçimi.
  • Bunun yanında, iki taraf arasında (maalesef taraf demek zorunda bırakıldım) bir aşinalık olmadığından etkili iletişim becerilerinden mahrum insanlar polisle iletişime girmiyorlar ve maalesef bilmedikleri organizmalardan korkuyorlar. Bu uzun bir sürecin tevellüd ettiği istenmeyen bir durum ve bunun kısa bir sürede izole edilmesi çok zor. Bütün bunların altında siyasi, ekonomik, ideolojik birtakım nedenler de var ve müsebbibleri de çoktan havalimanından gittiler ama bıraktıkları miras maalesef bir bölünme, ayrıştırılma vs. ... Son olarak "Kendinize nasıl davranılmasını istiyorsanız siz de insanlara öylece davranın".
  • Ezcümle etkili iletişim kurabilme becerilerinden mahrum insanlar polisle diyalog kuramamalarından iki taraf arasında bir aşinalık yani biribirine tanışık olma hali meydana gelemiyor ve insanlar bilmedikleri organizmalardan korkuyorlar. Bu her çalışan için geçerli olmasa da umum-u efkar böyle şekillenmiş maalesef. Bu uzun yıllar süren bir sürecin tevellüd ettiği kötü bir durum elbette. Müsebbibleri de her iki taraftan ve maalesef "taraf" olarak ifade edilebiliyor. Meselenin altında siyasi, ekonomik, ideolojik birçok neden var. Bir diğer mesele eğer suç işlediğinden şüphelenilen şahıslar varsa elbette ki yargı yoluna başvurmak elzemdir. Zaten emniyet teşkilatı, içinde suç şüphesi altında olan şahıslar hakkında gerekenleri yapmaktan .....
  • Bu durumun sebebi; polise yapılan taarruz ve köşeye sıkıştırma ameliyeleri neticesinde polisin, psikolojik-sağkalım mücadelesi vermeye itilmesinden kaynaklanan bir davranış değişikliğidir aslında. Yani bir grup insan (?) kendi varlığını isbat ve devletin otoritesinin karşılarındaki ilk tecellisini ortadan kaldırma teşebbüsleri ile kendileştiremediklerini uzaklaştırma yoluna giderken, aslında bir ötekileştirme, kutuplaştırma eylemi içerisinde olduklarını bilmiyorlar. Diyalog kurmak, iş ve işlemlerin gerçekleştirilmesinde müşterek çalışmalar yapmak bu insanlar için tenezzül etmek, işi bilmeyenlerden (?) iş öğrenmek olacağından bu onlara ağır geliyor. (mesajım devam ediyor...)
  • Havalimanında çalışanların birçokları, yedikleri herzeleri görmüyorlar da bu fotoğraf üzerinden içlerinde biriktirdikleri kini kusuyorlar. Yapılan doğru mu yanlış mı ona adalet kurumları karar verecektir. Fakat bu durumdan vazife çıkarmayı kendilerine bir misyon addeden insanların birtakım gerçekleri bilmeleri gerekiyor. Öncelikle, havalimanında çalışan personelin (polis) yaklaşık %90'ı lisans mezunudur ve lisans mezunu olduktan sonra mesleğe başlayanların birçoğu da yüksek lisans programlarından birini tamamlamıştır. "Lise mezunu 2500 lira maaş alırsa böyle olur." demiş birisi. O mesele senin bildiğin gibi değil. Polislerin havalimanının sahibiymiş gibi hal ve tavır sergilediklerini ifade etmiş yine. (mesajıma devam edeceğim)
  • nişanlına facebook güvenlik ayarlarını değiştirmesini söyle ki bir daha kimse mesaj atamasın ve profilini göremesin.ya da profil fotoğrafına kendi fotoğrafını koymasın.
  • MADEM POLİS NİŞANLINA SARKTI GİT SAVCILIĞA ŞİKAYET ET. ET Kİ BU MİLLİYETÇİ MUHAFAZAKAR!!! DİNİ BÜTÜN!!! GEÇİNEN POLİSLERİN MASKELERİ DÜŞSÜN....
  • counter,okey,facebook oyunları...siz bide antalya akapısını görün tüm diziler ve maçlar için canlı yayın war ;)))
  • Çok lakayıt ve suratsızlar. İşlerini sanki birileri zorla yaptırıyor. Beğenmeyen çalışmaz .
  • yuh ya bazı yorumcular oynayabilir demiş. babasının yerimi orası.. oynayamaz kardeşim.. maaş alıyor o adam ordan.gitsin evinde oynasın.
Burası Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali pasaport geçiş noktası... Günde 100 bin yolcunun kullandığı havaalanının sakin saatleri... Pasaport gişelerinde bir kaç yolcu işlemlerini yaptırıyor. 

O sırada pasaport gişeleri öncesindeki son polis kontrol noktasında iki polis memuru, meraklı bir yolcunun fotoğraf karesine giriyor.  Oldukça dikkat çekici fotoğraf karesinde polis memuru havaalanının boş olmasını da fırsat bilerek ‘Counter Strike’ adlı bilgisayar oyununu oynuyor.  
 
Diğer polis memuru da merakla mesai arkadaşını izliyor.
 
İşte bu görüntü yolcunun fotoğraf makinesine böyle yansıyor:



©AirportHaber Detay
POLİSİN 'COUNTER STRIKE' MESAİSİ...

Yorumlar Tüm Yorumlar (55)

Misafir ~ 12 yıl önce
Sanırsın herkes arı gibi karınca gibi çalışkan. Herkes işyerinde %100 verimle çalışıyor. Kimse kaytarmıyor. O yüzden çağın 50 sene ilerisindeyiz. Oynar, oynasın da. Cezası varsa kanun verir zaten, rahat ol oynamayamaz diyen yorumcu. Suratsızlar demiş bir çokbilmiş de. Dünyanın neresine gidersen git pasaport polisleri öyledir, senin benim içindir o davranış biçimi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bunun yanında, iki taraf arasında (maalesef taraf demek zorunda bırakıldım) bir aşinalık olmadığından etkili iletişim becerilerinden mahrum insanlar polisle iletişime girmiyorlar ve maalesef bilmedikleri organizmalardan korkuyorlar. Bu uzun bir sürecin tevellüd ettiği istenmeyen bir durum ve bunun kısa bir sürede izole edilmesi çok zor. Bütün bunların altında siyasi, ekonomik, ideolojik birtakım nedenler de var ve müsebbibleri de çoktan havalimanından gittiler ama bıraktıkları miras maalesef bir bölünme, ayrıştırılma vs. ... Son olarak "Kendinize nasıl davranılmasını istiyorsanız siz de insanlara öylece davranın".

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ezcümle etkili iletişim kurabilme becerilerinden mahrum insanlar polisle diyalog kuramamalarından iki taraf arasında bir aşinalık yani biribirine tanışık olma hali meydana gelemiyor ve insanlar bilmedikleri organizmalardan korkuyorlar. Bu her çalışan için geçerli olmasa da umum-u efkar böyle şekillenmiş maalesef. Bu uzun yıllar süren bir sürecin tevellüd ettiği kötü bir durum elbette. Müsebbibleri de her iki taraftan ve maalesef "taraf" olarak ifade edilebiliyor. Meselenin altında siyasi, ekonomik, ideolojik birçok neden var. Bir diğer mesele eğer suç işlediğinden şüphelenilen şahıslar varsa elbette ki yargı yoluna başvurmak elzemdir. Zaten emniyet teşkilatı, içinde suç şüphesi altında olan şahıslar hakkında gerekenleri yapmaktan .....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bu durumun sebebi; polise yapılan taarruz ve köşeye sıkıştırma ameliyeleri neticesinde polisin, psikolojik-sağkalım mücadelesi vermeye itilmesinden kaynaklanan bir davranış değişikliğidir aslında. Yani bir grup insan (?) kendi varlığını isbat ve devletin otoritesinin karşılarındaki ilk tecellisini ortadan kaldırma teşebbüsleri ile kendileştiremediklerini uzaklaştırma yoluna giderken, aslında bir ötekileştirme, kutuplaştırma eylemi içerisinde olduklarını bilmiyorlar. Diyalog kurmak, iş ve işlemlerin gerçekleştirilmesinde müşterek çalışmalar yapmak bu insanlar için tenezzül etmek, işi bilmeyenlerden (?) iş öğrenmek olacağından bu onlara ağır geliyor. (mesajım devam ediyor...)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Havalimanında çalışanların birçokları, yedikleri herzeleri görmüyorlar da bu fotoğraf üzerinden içlerinde biriktirdikleri kini kusuyorlar. Yapılan doğru mu yanlış mı ona adalet kurumları karar verecektir. Fakat bu durumdan vazife çıkarmayı kendilerine bir misyon addeden insanların birtakım gerçekleri bilmeleri gerekiyor. Öncelikle, havalimanında çalışan personelin (polis) yaklaşık %90'ı lisans mezunudur ve lisans mezunu olduktan sonra mesleğe başlayanların birçoğu da yüksek lisans programlarından birini tamamlamıştır. "Lise mezunu 2500 lira maaş alırsa böyle olur." demiş birisi. O mesele senin bildiğin gibi değil. Polislerin havalimanının sahibiymiş gibi hal ve tavır sergilediklerini ifade etmiş yine. (mesajıma devam edeceğim)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
nişanlına facebook güvenlik ayarlarını değiştirmesini söyle ki bir daha kimse mesaj atamasın ve profilini göremesin.ya da profil fotoğrafına kendi fotoğrafını koymasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
MADEM POLİS NİŞANLINA SARKTI GİT SAVCILIĞA ŞİKAYET ET. ET Kİ BU MİLLİYETÇİ MUHAFAZAKAR!!! DİNİ BÜTÜN!!! GEÇİNEN POLİSLERİN MASKELERİ DÜŞSÜN....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
counter,okey,facebook oyunları...siz bide antalya akapısını görün tüm diziler ve maçlar için canlı yayın war ;)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Çok lakayıt ve suratsızlar. İşlerini sanki birileri zorla yaptırıyor. Beğenmeyen çalışmaz .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
yuh ya bazı yorumcular oynayabilir demiş. babasının yerimi orası.. oynayamaz kardeşim.. maaş alıyor o adam ordan.gitsin evinde oynasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000