09 Mayıs 2013, Perşembe 15:33:06

ONUR AIR İRAN’DA...

Onur Air, tarifeli uçuş noktalarına İran'ın kuzeybatısında ve Türkiye sınırında yer alan Urmiye şehrini de ekledi.
  • Başlık yeter...
  • Birşey eklemek istiyorum arkadaşlar hepimiz burda isyan ediyoruz, ama en azindan Tüllay Hanim yemek piknik ... vs gibi şeyleri düzenleyince KATILMAYIN memnuniyetsizligimizi gösterelim, çift yüzlü olmayalim lütfen.
  • Minimum ekip ile maximum uçuş yaptiran tek havayollu şirketi, YETER ama bizde insaniz ! Stand by bile tutmuyoruz artik ya uçuş yada haftada bir veya iki boş gün. 1 000 TL için deger mı ??? Ya bu maaşlara zam olacak (ama böyle 50 euros falan degil gerçek zamdan bahsediyoruz) yada gerçekten büyük bir isyana hazirlanin !
  • 1000tl maaş onur aire hiç yakışmıyor zam yapın artık
  • Onur air çalışanları haklarını ancak SENDİKALAŞMAK yoluyla alır. Burda boş laflara olmaz...
  • Ufak, ufak İran yolu görüldü desenize......
  • bu ıkı ayda bırseyler olucakk..olmalı
  • Butun ofis ucuyor sen neden ucmuyorsun kabin hizmetler mudurumuz??? Masa basindan onu yapin bunuda yapin 1000 lira maas alin yuzunuz de gulsun demesi kolay olsa gerek...
  • Shgm de isini yapiyor olsaydi istirahati tutmadan bu insanlarin nasil uctugunu raporlu insanlarin nasil uctugunu sorardi birileri???yada sirket bunuda kilifina uyduruyor...
  • turk hava yollari dunya standartini asmaya calisirken ONUR AIR kabin ekibi turkiye standartinin altinda isci calistiriyor..Turkiyede biri buna dur diyemezmi ? yokmu shgm den yetkili birileri bu yazilari okuyan hicmi sormuyolar bu insanlar 1000 tl ile nasil geciniyo araliksiz ucuyorlar nerede istirahat kimse yokmu sesimizi duyan ?

Onur Havayolları’nın İstanbul-Urmiye seferleri bugünden itibaren başladı. İlk uçuş bu gece saat 02.25’te yapıldı. OHY 286 sefer sayılı Airbus 320 tipi uçak yerel saatle 06.30’da Urmiye kentine indi.

Her şey dahil 69 Euro'dan başlayan fiyatlarla İstanbul-Urmiye biletlerini satışa sunan Onur Havayolları, haftanın üç günü sefer yapacak.

Onur Air'in tarifeli hatlardaki 18. uçuş noktası olan İran-Urmiye'ye seferleri İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan yerel saatle Pazartesi ve Cumartesi günleri saat 22:20'de, Perşembe günleri saat 02.05'te düzenlenecek. Uçuşlar Urmiye'den İstanbul'a ise yerel saatle Salı ve Pazar günleri saat 03:45'te, Perşembe günleri saat 08.00'de gerçekleştirilecek.

Urmiye hattı Onur Havayolları’nın yurtdışındaki 4’üncü tarifeli uçuş noktası oldu.
 

ONUR AIR İRAN’DA...

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

Qeshm Airlines ~ 11 yıl önce
Başlık yeter...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yeter Hanim ~ 11 yıl önce
Birşey eklemek istiyorum arkadaşlar hepimiz burda isyan ediyoruz, ama en azindan Tüllay Hanim yemek piknik ... vs gibi şeyleri düzenleyince KATILMAYIN memnuniyetsizligimizi gösterelim, çift yüzlü olmayalim lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 11 yıl önce
Yahu amma ağladın bee.. Sanki pikniğe gitmezsen Tülay hanımın çok da umrunda olursun :) Ama şirket yönetiminin hoşuna gider, en azından birkaç kilo et, birkaç ekmek, birkaç bardak koladan tasarruf etmiş olur :)
Yeter Hanim ~ 11 yıl önce
Minimum ekip ile maximum uçuş yaptiran tek havayollu şirketi, YETER ama bizde insaniz ! Stand by bile tutmuyoruz artik ya uçuş yada haftada bir veya iki boş gün. 1 000 TL için deger mı ??? Ya bu maaşlara zam olacak (ama böyle 50 euros falan degil gerçek zamdan bahsediyoruz) yada gerçekten büyük bir isyana hazirlanin !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kabin ~ 11 yıl önce
1000tl maaş onur aire hiç yakışmıyor zam yapın artık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sb ~ 11 yıl önce
duyuyoruz ısyan kararlarınızı hanı nerdesınız
SENDİKA ~ 11 yıl önce
Onur air çalışanları haklarını ancak SENDİKALAŞMAK yoluyla alır. Burda boş laflara olmaz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ufak, Ufak ~ 11 yıl önce
Ufak, ufak İran yolu görüldü desenize......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
olucak ~ 11 yıl önce
bu ıkı ayda bırseyler olucakk..olmalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nerdeydiniz ~ 11 yıl önce
iki aya gelene kadar nerdeydiniz, o kadar kişi işten çıkarıldı, sözleşmelilerin süresi uzatılmadı, yumurta kapıya dayandı şimdimi aklınız başınıza geldı
kabin ~ 11 yıl önce
Butun ofis ucuyor sen neden ucmuyorsun kabin hizmetler mudurumuz??? Masa basindan onu yapin bunuda yapin 1000 lira maas alin yuzunuz de gulsun demesi kolay olsa gerek...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uçmasın ~ 11 yıl önce
aman uçmasın pas olarak bir yöneticiyi bir yerden bir yere götürürken bile bizi geriyorlar, birde uçarlarsa vay halimize
kabin ~ 11 yıl önce
Shgm de isini yapiyor olsaydi istirahati tutmadan bu insanlarin nasil uctugunu raporlu insanlarin nasil uctugunu sorardi birileri???yada sirket bunuda kilifina uyduruyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kılıfına uyar ~ 11 yıl önce
kabin sen merak etme, sistem üzerinde hepsinin bir kılfı var,
antalya ~ 11 yıl önce
turk hava yollari dunya standartini asmaya calisirken ONUR AIR kabin ekibi turkiye standartinin altinda isci calistiriyor..Turkiyede biri buna dur diyemezmi ? yokmu shgm den yetkili birileri bu yazilari okuyan hicmi sormuyolar bu insanlar 1000 tl ile nasil geciniyo araliksiz ucuyorlar nerede istirahat kimse yokmu sesimizi duyan ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000