23 Aralık 2010, Perşembe 08:29:05

MİDESİNDEKİ KOKAİNİ UÇAKTA ÇIKARDI

Atatürk Havalimanı'nda yapılan kontrollerde, Gineli rüya tabircisi Salva F.'nin midesi ve çantasında 2 kilo 98 gram kokain ele geçirildi. Salbo F.'nin midesindeki 40 kapsül kokaini dayanamayarak çıkartmak zorunda kaldığı ortaya çıktı.
Ekipler 20 Aralık’ta Atatürk Havalimanı’na inen Salva F.’nin çantasında, yıkanmış vaziyette 40 kapsül içinde 800 gram kokain ele geçirdi. Kapsüllerin dışkı yoluyla çıktığını anlayan polis, Salva F.’yi sağlık kontrolünden geçirdi. Muayene sonucunda 140 kilo ağırlığındaki F.’nin midesinde de 66 kapsül içinde 1 kilo 298 gram daha kokain bulundu. Brezilya’da rüya tabirciliği yaptığını söyleyen Salva F.’nin Brezilya’dan teslim aldığı 2 kilo 98 gram kokaini 106 kapsül halinde yuttuğu öğrenildi. Ancak yolculuk sırasında rahatsızlanan F.’nin, kapsüllerden 40’ını uçakta çıkardığı ve temizledikten sonra çantasına koyduğu belirtildi. Uyuşturucuyu Nijerya’ya götürmek isteyen Salva F., tutuklanarak cezaevine konuldu.

Öte yandan aynı uçaktan inen Brezilya uyruklu A.S.’nin üzerine sarılı korseden ise 1 kilo 840 gram kokain ve 1.5 gram marihuana çıktı. 3 bin dolar karşılığında kuryelik yaptığı öğrenilen A.S. de cezaevine gönderildi.

(Hürriyet)
MİDESİNDEKİ KOKAİNİ UÇAKTA ÇIKARDI

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000