22 Ekim 2008, Çarşamba 08:37:49

KRİZ VIZ GELDİ!

DHL Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Türkiye Bölge Direktörü Michel Akavi, dünya resesyonda olduğu için her yerde etkilenme söz konusu olacağını belirterek, “Temkinli olmak, kontrollü gitme gerekir. Şu an için Türkiye'de bir etkinlenme söz konusu değil.
  • Hani Ataturk havlimanin yuku hafifletilecek ve kargo sirketleri Corlu havalimanina yonlendirilecekti. DHL IST'da antrepo aciyor yarin obur gun IST cok yogun oluyor diye sikayet ederiz.

DHL Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Türkiye Bölge Direktörü Michel Akavi, dünya resesyonda olduğu için her yerde etkilenme söz konusu olacağını belirterek, “Temkinli olmak, kontrollü gitme gerekir. Şu an için Türkiye'de bir etkinlenme söz konusu değil. Ancak bizde krize inat gönderilerimiz yıl başından bu yana yüzde 20 arttı” dedi. Akavi, sektörlerinin, Türkiye'de ithalat ve ihracatın nabzını tuttuğunu belirterek, global finansal krizin şu anda reel sektöre yansımasının söz konusu olmadığını söyledi. Akavi, gelecek ay Atatürk Havalimanı'nda giriş kapısı (gateway) dedikleri büyük bir antrepoyu devreye alacaklarını, yaklaşık 4 milyon avroluk bu yatırıma devam ettiklerini bildirdi. Son yaşanan global krizle birlikte özellikle Avrupa ekonomisine dikkat etmek gerektiğini anlatan Akavi, “Dünya resesyonda olduğu için her yerde bir etkinlenme olacak. Ancak, şu an için Türkiye'de bir etkilenme söz konusu değil. Uçağımızın kapasitesini yüzde 50 büyüttük. Somut anlamda krize ilişkin alınmış bir kararımız yok. 2001 krizini de yaşadık. O zaman da dengeleyici unsurlar olmuştu” şeklinde konuştu.

KRİZ VIZ GELDİ!

Yorumlar

IST ~ 16 yıl önce
Hani Ataturk havlimanin yuku hafifletilecek ve kargo sirketleri Corlu havalimanina yonlendirilecekti. DHL IST'da antrepo aciyor yarin obur gun IST cok yogun oluyor diye sikayet ederiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000