31 Mayıs 2012, Perşembe 10:11:22

KÖRÜĞE KÜMELENDİLER!

Atatürk Havalimanı apronunu arılar bastı. Oğul veren bir kovandan çıkan binlerce arı havalimanı apronunda bir yolcu körüğünde kümelendi...
  • Kutuya koyma görüntüleri de eklenseymiş keşke. Saygılar,
  • Arıcılık yapanlar bilir. Oğul verme denilen olaydır. O arıları bir arıcı bulup öldürmeden bir kovana koyarlarsa (rutin bir işlemdir) çok güzel ve yerinde bir iş yapılmış olur.
  • berekettir bereket, zam geliyooor :)
  • tav heman Tav havalimanları arıcılık aş. kursun başına 1 genel müdür 7 müdür 500 şef ve 1 arıcı atasın:):):)ama sanırım eskiden oluyodu böyle
  • arılar, körükte metin külünkü bekliyorlardı herhalde, sahte bal yapanlarla sahte yasa çıkaranların hesabını sormak için.
  • greve gelmişlerdir, gerekli kişilere iğnelerini batırsalar keşke
  • çağırsaydınız eski dispetcher Arhavi'li Adnan Akdemir'i , hemen koyardı oraya bi kovan..
  • 212 populer koruktur, arilarin buraya toplanmasinin bir anlami olsa gerek. Bir teoriye gore arilar azaliyor, tamamen yokolduklari gun dunyanin sonu gelecekmis.

 

Geçtiğimiz günlerde Kadıköy’deki olayın benzeri dün Atatürk Havalimanı apronunda yaşandı. Yolunu kaybeden binlerce arı Atatürk Havalimanı apronundaki uçakların yanaştığı köprüye kondu.

Uğultu sesini duyan aprondaki çalışanlar önce korktu. Ancak arılar, kimseye zarar vermeden dış hatlar terminalindeki 212 numaralı köprüde toplandı.

Arıların bulunduğu yerden alınması için arıcılıkla ilgilenen bir DHMİ çalışanı çağırıldı. Kısa süre sonra arılar boş bir kutuya konularak götürüldü.

KÖRÜĞE KÜMELENDİLER!

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Killer bee movie ~ 12 yıl önce
Kutuya koyma görüntüleri de eklenseymiş keşke. Saygılar,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
umarım o arıları öldürmezler ~ 12 yıl önce
Arıcılık yapanlar bilir. Oğul verme denilen olaydır. O arıları bir arıcı bulup öldürmeden bir kovana koyarlarsa (rutin bir işlemdir) çok güzel ve yerinde bir iş yapılmış olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eddie ~ 12 yıl önce
berekettir bereket, zam geliyooor :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
süper ~ 12 yıl önce
tav heman Tav havalimanları arıcılık aş. kursun başına 1 genel müdür 7 müdür 500 şef ve 1 arıcı atasın:):):)ama sanırım eskiden oluyodu böyle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ar ~ 12 yıl önce
arılar, körükte metin külünkü bekliyorlardı herhalde, sahte bal yapanlarla sahte yasa çıkaranların hesabını sormak için.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
leman ~ 12 yıl önce
greve gelmişlerdir, gerekli kişilere iğnelerini batırsalar keşke

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 12 yıl önce
çağırsaydınız eski dispetcher Arhavi'li Adnan Akdemir'i , hemen koyardı oraya bi kovan..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arilar eylem yapiyor ~ 12 yıl önce
212 populer koruktur, arilarin buraya toplanmasinin bir anlami olsa gerek. Bir teoriye gore arilar azaliyor, tamamen yokolduklari gun dunyanin sonu gelecekmis.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000