31 Ağustos 2009, Pazartesi 11:53:37

KOKPİTİ AÇIN, YOKSA...

Türk Hava Yolları’nın Tel Aviv-İstanbul seferini yapan uçağında, iki İsrailli genç korkuya neden oldu. Israrla kokpite girmek isteyen gençler, bu istekleri kabul görmeyince, kabin görevlilerini ‘kapıyı açıp aşağı atlamakla’ tehdit ettiler.
  • Eger bu olayin aynisi 2 Türk yolcu tarafindan El-Al uçaginda yapilsaydi olacaklari ben söyleyeyim: 1. ihtimal: Uçaktaki sivil Mossad görevlisi, durumu "terör olayi" kabul eder ve kafalarina birer mermi yerlestirip "teröristleri nötralize" ederdi. 2. ihtimal : Yine ayni Mossad görevlisi inise kadar cesetleri koltuklarina kelepçelerdi.
  • THY nin emniyet derecesini ölçmek için görevlendirilmiş ajanlar olabilirler en agır işlemler yapılmalı haklarında ki bir daha bizi test etmeye kalkmasınlar
  • yok ya hata bizde.. şimdi bu iki **** hakkında yorum yazıcam hemen bir iki yalaka çıkıp "insan ayırımı" yapmakla suçlayacak.. alın işte en basit örnek... dünya yahudilerden kurtulmalı..bir an önce ve inşallah
  • Arkadaşlar varsayımı boşverelim, geçenlerde burda okuyanlar bilir 2 Turk genci uçağa laser tuttukları için müebbet ile yargılanıcaklardı...
  • bunlari hemen yurtdisi etmek lazimdi bidaha bizim ucaklara binmesinler böyle gerizekalilar ...
  • Ben kabin memuruyum.israil yolcusu kadar dengesiz bir millet görmedim.uçuş emniyeti sıfır ve kendileri ne yapmak istiyorsa onu yapmakta diretiyorlar.bizde kuralları uygulamak zorundayız ama yolcuyla tartıştığımız zaman şirketin bizi haksız göreceğini bildiğimizden yolcular kızmasın diye ellerini bile öpecek duruma geliyoruz.o yüzden bu olaydada yolcu haklıdır..!!!
  • Vurun Yahudiye
  • ucak el-al ın olsaydı ve bu ıkı genc de musluman ne olurdu sızce?
  • Bu olay Amerikada ve İsrailde olsaydı nasıl cevap görürdü aynısını yapın ne eksik ne fazla.
  • Bu insanlara cok agir ceza verilmeli. Bunu bir müslüman yapsaydi, o müslüman milletin kökünü kazardi malum millet.

Tel Aviv-İstanbul uçuşunun sonlarına doğru uçakta yaşanan bir olay tedirginliğe neden oldu.

17 Ağustos günü THY’nin Airbus 320 tipi uçağının İstanbul Atatürk Havalimanı’na iniş için alçalmasına kısa süre vardı.

Bu sırada 20’li yaşlarda İsrailli iki yolcu yerlerinden kalkarak kokpite doğru yürümeye başladı. Kabin görevlilerinin, ‘ Az sonra iniş için alçalmaya başlayacağız, yerinize oturun’ uyarısına aldırış etmeyen İsralli gençler, kokpite girmek istedi.

Kabin görevlileri, iki gencin bu isteklerinin mümkün olmadığını, uçuş sırasında kokpite giremeyeceklerini söylese de gençler bir türlü ikna edilemedi.

Hatta bir ara iki İsrailli, ‘Kokpiti açın yoksa kapıyı açıp aşağıya atlarız’ diyerek kabin görevlilerini tehdit etmekten de geri kalmadı.

İsrailli gençler, ısrarlarına devam edince ‘tehdit düzeyi-4’ olarak değerlendirildi ve uçak kaçırılma prosedürü uygulanmaya başlandı.

İki İsrailli, bir süre mutfak olarak bilinen ‘Galley’ bölümünde bekledi.

Uçağın kaptan pilotu, Atatürk Havalimanı kulesi ile temasa geçerek durumla ilgili bilgi verdi.
Polise haber verildi ve uçak Atatürk Havalimanı’na indiğinde bütün yolculara yerlerinde oturmaları anonsunda bulunuldu.

Polis, uçağa girerek iki genci gözaltına aldı.

 

Polisteki sorgularında, " İlk kez uçağa biniyoruz, kokpite girip fotoğraf çektirmek istedik" dedikleri ancak iki gençte de fotoğraf makinesi bulunmadığı önemli bir detay olarak dikkat çekti.

©AirportHaber.com

Öger Türk Tur

KOKPİTİ AÇIN, YOKSA...

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 15 yıl önce
Eger bu olayin aynisi 2 Türk yolcu tarafindan El-Al uçaginda yapilsaydi olacaklari ben söyleyeyim: 1. ihtimal: Uçaktaki sivil Mossad görevlisi, durumu "terör olayi" kabul eder ve kafalarina birer mermi yerlestirip "teröristleri nötralize" ederdi. 2. ihtimal : Yine ayni Mossad görevlisi inise kadar cesetleri koltuklarina kelepçelerdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
THY nin emniyet derecesini ölçmek için görevlendirilmiş ajanlar olabilirler en agır işlemler yapılmalı haklarında ki bir daha bizi test etmeye kalkmasınlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
yok ya hata bizde.. şimdi bu iki **** hakkında yorum yazıcam hemen bir iki yalaka çıkıp "insan ayırımı" yapmakla suçlayacak.. alın işte en basit örnek... dünya yahudilerden kurtulmalı..bir an önce ve inşallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Arkadaşlar varsayımı boşverelim, geçenlerde burda okuyanlar bilir 2 Turk genci uçağa laser tuttukları için müebbet ile yargılanıcaklardı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bunlari hemen yurtdisi etmek lazimdi bidaha bizim ucaklara binmesinler böyle gerizekalilar ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ben kabin memuruyum.israil yolcusu kadar dengesiz bir millet görmedim.uçuş emniyeti sıfır ve kendileri ne yapmak istiyorsa onu yapmakta diretiyorlar.bizde kuralları uygulamak zorundayız ama yolcuyla tartıştığımız zaman şirketin bizi haksız göreceğini bildiğimizden yolcular kızmasın diye ellerini bile öpecek duruma geliyoruz.o yüzden bu olaydada yolcu haklıdır..!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Vurun Yahudiye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ucak el-al ın olsaydı ve bu ıkı genc de musluman ne olurdu sızce?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu olay Amerikada ve İsrailde olsaydı nasıl cevap görürdü aynısını yapın ne eksik ne fazla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu insanlara cok agir ceza verilmeli. Bunu bir müslüman yapsaydi, o müslüman milletin kökünü kazardi malum millet.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000