26 Nisan 2014, Cumartesi 08:10:07

JAZEERA AHL'YE GELİYOR

Kuveytli Jazeera Airways Atatürk Havalimanı'na uçmaya hazırlanıyor.
  • Gece degil. Bir, birbucuk gibi diye hatırlıyorum slot saatleri ni
  • Hem slotlar full deniyor hemde bir taraftan senenin belirli başlı zamanlarında ahl ye yeni firmalar geliyor bu nasıl iştir böyle,kim doğru,kim yalancı belli değil,eğer bir gerçek varsa,kimse her kim olursa olsun bunu inkar edemez fakat yoksa da insanları kandırmanın lüzumu yok.
  • Hatay-Kuveyt hattına ciddi ihtiyaç var..Bu arada Hatay Havaalanına AirArabia geliyor çok yakında..Duyurulur..
  • Slot nasıl alacak??? .Umarım gündüz Gece alabilir ancak 22:30 utc den sonra ya. Slot alamaz.yoksa kıyamet kopar. Gündüz full deniyor.Kapasite aşılmayacak,aşılamıyor deniyordu.Full olan Meydan nasıl slot verecek.Ama göreceğiz.Siyasi baskı ile alırlar.Slot yok idi hiç.Bakalım göreceğiz.

Kuveytli Jazeera Airways Atatürk Havalimanı'na uçmaya hazırlanıyor.

2 Mayıs'tan itibaren Kuveyt-İstanbul seferlerine başlayacak olan Jazeera Airways, haftada 3 sefer planlıyor. Hali hazırda Sabiha Gökçen'den uçuşlarına devam eden Jazeera, Atatürk Havalimanı için seferlerini A320 tipi uçaklarla gerçekleştirecek.

JAZEERA AHL'YE GELİYOR

Yorumlar

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Gece degil. Bir, birbucuk gibi diye hatırlıyorum slot saatleri ni

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Hem slotlar full deniyor hemde bir taraftan senenin belirli başlı zamanlarında ahl ye yeni firmalar geliyor bu nasıl iştir böyle,kim doğru,kim yalancı belli değil,eğer bir gerçek varsa,kimse her kim olursa olsun bunu inkar edemez fakat yoksa da insanları kandırmanın lüzumu yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HTY ~ 10 yıl önce
Hatay-Kuveyt hattına ciddi ihtiyaç var..Bu arada Hatay Havaalanına AirArabia geliyor çok yakında..Duyurulur..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
slot ????? ~ 10 yıl önce
Slot nasıl alacak??? .Umarım gündüz Gece alabilir ancak 22:30 utc den sonra ya. Slot alamaz.yoksa kıyamet kopar. Gündüz full deniyor.Kapasite aşılmayacak,aşılamıyor deniyordu.Full olan Meydan nasıl slot verecek.Ama göreceğiz.Siyasi baskı ile alırlar.Slot yok idi hiç.Bakalım göreceğiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000