25 Eylül 2014, Perşembe 22:08:01

İŞTE AIRSHOW'DA İLK GÜNÜN ÖZETİ

Bu yıl 10.'su düzenlenen Airex, yeni adıyla İstanbul Airshow'da 1. gün sona erdi.
  • 747 ve a350 pazar a kadar orda mı? Ticari davetiye var, ancak gidebilicem...
  • Haftalardır organizyonun websayfasına bakıyorum acaba kimler iştirak edecekler. Hiçbir şekilde herhangi bir bilgi yok. Koymuşlar eski bir sayfa ve güncelleme yok. Farnborough Airshow'a gittim bu yıl, adamlar her türlü bilgi verdiler aylar evel...Böyle bir organizasyon birde adam akıllı bilgi verse iyi olur.
  • Lufthansa 747 Turkiye bayrağı açıyor, Airbus 350 Airbus bayrağı :D
  • Uçağın üzerine çıkıp Türk bayrağı açmış arkadaş bana rahmetli Mehmet Kum'u hatırlattı. Aşağı yukarı aynı pozda o da bayrak açmış idi, ancak onun bayrağı açtığı uçak bir NU-D38 idi %100 (yüzde yüz) TÜRK YAPIMI bir uçak. Oben OĞULTARHAN

Bu yıl 10.'su düzenlenen Airex, yeni adıyla İstanbul Airshow'da 1. gün sona erdi. 

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan'ın açılışını yaptığı ve yerli uçak hakkında yaptığı açıklamalarla gündeme oturan Airshow'da ilk gün heyecanı sona erdi.

Açılışını yaptığı Airshow'da uçakları ve şirketlerin standlarını tek tek inceleyen Elvan, projelerle ilgili bilgi alırken, yerli yapım galley ve koltukları da inceleme fırsatı buldu.

Lufthansa'nın dev uçağı Boeing 747-8'ün de görücüye çıktığı fuarda dikkat çeken bir diğer uçak da Airbus'ın yeni gözdesi A350 XWB oldu. Akşam saatlerinde Atatürk Havalimanı'na inen uçak önce bekleyenleri selamladı ardından da İstanbul'a teker koydu.

Bir çok havayolu şirketinin yanı sıra teknik ve havacılık alanında projeleri olan firmaların yoğun katılım gösterdiği Airshow heyecanı Pazar gününe kadar sürecek.

©AirportHaber

İŞTE AIRSHOW'DA İLK GÜNÜN ÖZETİ



 

İŞTE AIRSHOW'DA İLK GÜNÜN ÖZETİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
747 ve a350 pazar a kadar orda mı? Ticari davetiye var, ancak gidebilicem...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 10 yıl önce
Haftalardır organizyonun websayfasına bakıyorum acaba kimler iştirak edecekler. Hiçbir şekilde herhangi bir bilgi yok. Koymuşlar eski bir sayfa ve güncelleme yok. Farnborough Airshow'a gittim bu yıl, adamlar her türlü bilgi verdiler aylar evel...Böyle bir organizasyon birde adam akıllı bilgi verse iyi olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bayrak ~ 10 yıl önce
Lufthansa 747 Turkiye bayrağı açıyor, Airbus 350 Airbus bayrağı :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nasil isterdiniz ~ 10 yıl önce
ne yapalim arkadasim herkese zorla Turk bayragi açtimayizki açana tesekkur
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Uçağın üzerine çıkıp Türk bayrağı açmış arkadaş bana rahmetli Mehmet Kum'u hatırlattı. Aşağı yukarı aynı pozda o da bayrak açmış idi, ancak onun bayrağı açtığı uçak bir NU-D38 idi %100 (yüzde yüz) TÜRK YAPIMI bir uçak. Oben OĞULTARHAN

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000