04 Ağustos 2012, Cumartesi 21:05:42

IRAKLI YOLCU KURTARILAMADI...

Atatürk Havalimanı İç Hatlar Geliş Katı’nda kalp krizi geçiren bir yolcu hayatını kaybetti…
  • Ne oldu bilemiyoruz ve kimsenin günahını almak istemiyoruz ancak; DHMI ve port clinic'ten ambulans taleplerinde kim ödeme yapacak ne olacak şu bu sanki karşısındakini doktor yerine koyup saçma sorular sorulması ve 5dk gibi bir vakit harcamaları, ilk yardımın gecikmesini sağlıyor. Biri bana sorabilirmi dış hatlar geliş pasaporttan önce sorumlu kim? İkisinide çağırıldığında gelmediler ve yolcu karga tulum götürüldü. Çok yazık koskoca havalimanındaki sağlık skandalı bu birimler!
  • Yıllardır bilinen bir sorunun cözümünün bukadar uzun sürmesi düşündürücü değilmidir?
  • allah rahmet eylesin
  • Allah rahmet etsin, yakınlarına başsağlığı. Yıllardır söyledik vefat eden yolcunun nakli meselesini halledemedik. DHMİ topu Portclinice-portclinic-DHMİ'ye paslayıp duruyor.Çözüm tek. Sorumlu havayolu ve havayoluna yolcu trafik hizmeti veren yer hizmet kuruluşundadır.DHMİ de bunu bilen anlayan biri çıkarsa sorun çözülür.
  • Allah rahmet etsin

Atatürk Havalimanı İç Hatlar Geliş Katı’na indiği sırada son merdivene adımını atmasının ardından yere yığılan 60 yaşındaki Iraklı Channima Y. Yaseen adlı kadın yolcu hayatını kaybetti.

Irak’tan İstanbul’a gelen ve buradan da Batman’a gidecek olan Iraklı yolcu, iç hatlar geliş salonunda kalp krizi geçirdi. Burada Port Clinic, DHMİ Sağlık ekipleri ve doktor bir yolcu tarafından 45 dakika boyunca ilk müdahalesi yapılan Iraklı kadın, kurtarılamadı. Yeğeni ve torunu olduğu öğrenilen yakınları gözyaşlarını tutamazken polis tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı.

Daha sonra yaklaşık 1.5 saat boyunca iç hatlar geliş katında bekletilen yolcu ambulansın gelmesiyle Bakırköy Devlet Hastanesi’ndeki morga kaldırıldı.

IRAKLI YOLCU KURTARILAMADI...

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Bilemiyoruz ama ~ 12 yıl önce
Ne oldu bilemiyoruz ve kimsenin günahını almak istemiyoruz ancak; DHMI ve port clinic'ten ambulans taleplerinde kim ödeme yapacak ne olacak şu bu sanki karşısındakini doktor yerine koyup saçma sorular sorulması ve 5dk gibi bir vakit harcamaları, ilk yardımın gecikmesini sağlıyor. Biri bana sorabilirmi dış hatlar geliş pasaporttan önce sorumlu kim? İkisinide çağırıldığında gelmediler ve yolcu karga tulum götürüldü. Çok yazık koskoca havalimanındaki sağlık skandalı bu birimler!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorumsuz ~ 12 yıl önce
Yıllardır bilinen bir sorunun cözümünün bukadar uzun sürmesi düşündürücü değilmidir?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bozkirli ~ 12 yıl önce
allah rahmet eylesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Olabilir. ~ 12 yıl önce
Allah rahmet etsin, yakınlarına başsağlığı. Yıllardır söyledik vefat eden yolcunun nakli meselesini halledemedik. DHMİ topu Portclinice-portclinic-DHMİ'ye paslayıp duruyor.Çözüm tek. Sorumlu havayolu ve havayoluna yolcu trafik hizmeti veren yer hizmet kuruluşundadır.DHMİ de bunu bilen anlayan biri çıkarsa sorun çözülür.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B.K.Z. ~ 12 yıl önce
Allah rahmet etsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000