21 Nisan 2009, Salı 08:21:23

Havaalanında ayrıcalık tanıyan kart!

Finansbank yeni kredi kartı ClubFinans ile müşterilerine ücretsiz check-up’tan kuru temizlemeye, havaalanında sıra beklemeden geçişlere kadar bir çok alanda kolaylık sağlıyor...

ClubFinans kart sahiplerinin sağlıktan seyahate, eğlenceden kültür sanata kadar pek çok hizmeti ücretsiz aldıklarına dikkat çeken Finansbank Bireysel Bankacılık Yüksek Gelir Segmenti Birim Yöneticisi Onur Özkan, kartı kullanan müşterilerin en çok talep ettikleri hizmetin check-up olduğunu söyledi. 40 yaş üstü müşterilerden yoğun ilgi aldıklarını ifade eden Özkan şöyle konuştu:

Hostes karşılıyor
“Anlaşmalı hastanelerden ClubFinans üyelerine 125 TL’ye, Xclusive üyelerine ise ücretsiz check-up sağlıyoruz. Müşterilerimiz Atatürk Havalimanı Dış Hatlar’da hostes tarafından karşılanarak özel ‘primeclass’ X-ray’den geçiyor ve bagajları da taşınıyor. Müşteri isterse gidiş kapısına kadar golf arabası ile gidiyor. Yine müşterilerimiz haftada bir gün kilometre başına 0.90 TL’ye (KDV dahil), ücretsiz özel şoförlü araç kiralayabiliyor. Şimdi ücretsiz kuru temizleme hizmeti de vermeye başlıyoruz.”

Bankalarında 20 bin TL üzerinde mevduatı olanlar için ClubFinans, 100 bin TL üzerinde mevduatı olanlar için ise ClubFinans Xclusive kartı verdiklerini belirten Finansbank Perakende Pazarlama Grup Yöneticisi Erkin Aydın ise şunları söyledi:

90 bin müşterisi var
“Bu koşulları karşılamayan ancak karta sahip olmak isteyen müşterilerimize ClubFinans için 150 TL, ClubFinans Xclusive için de 500 TL karşılığında hizmet vermeye başladık.”
Şu anda 90 bin olan ClubFinans sahibi müşteri sayılarını yıl sonunda 200 bine çıkarmayı hedeflediklerini belirten Erkin Aydın’ın verdiği bilgilere göre kartın sunduğu hizmetlerin müşteriye yıllık avantajı 2 bin 500 TL’yi buluyor.

Bankanın kart sahiplerine sunduğu bir diğer avantaj ise kültür alanında. Capital, Elle, Maison Française ve daha birçok dergiye ClubFinans Xclusive üyeleri 2009 sonuna kadar ücretsiz, ClubFinans üyeleri ise yüzde 75 indirimli abone olabiliyor.

Havaalanında ayrıcalık tanıyan kart!

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000