24 Şubat 2010, Çarşamba 09:13:23

Havaalanı polisi şüphelendi

İspanya’nın başkenti Madrid’e gitmek için İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’ne gelen Türk asıllı Hollanda vatandaşı yolcunun valizinde 7 kilogram eroin ele geçirildi.
  • uyusturucu kaciracak birde airporttan gidiyor, simdi cezaevine girecek ,hollanda zaten uyusturucunun ana vatani, yakalayan gorevlileri tebrik ediyorum
  • Yakalayan güvenlik görevlilerini tebrik ediyorum.Daha büyük basarılarınızı da bekliyoruz.
  • Yakalayan arkadasları tebrik ediyorum.Basarınız sayesinde hayatlar kurtuluyor.Basarilarinizin devamını dilerim.
  • Gunde binlerde yolcu geciyor guvenlik personelinin onunden. Mutlaka bir sekilde bir acik yakaliyorlardir. Herkese ayni yuksek derecede dikkat sarfettiklerini dusunuyorum. Bazen gereksiz yere cantalari didikliyorlar ama bu da islerini ciddiye aldiklarinin bir gostergesi. Haberdeki yolcuya da sasirmamak elde degil. 7 kilo uyusturucuyu goturecek kadar gozu karaymis. Daha havalimani kapisinda yakayi ele vermis.

İberia Havayolları uçağıyla sabah 04.50 sıralarında Madrid’e gitmek için Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’ne gelen Türk asıllı Hollanda vatandaşı Y.K, valizini terminal giriş kapısındaki X-Ray cihazına koydu.

Valizdeki yoğunluktan şüphelenen özel güvenlik görevlileri yaptıkları incelemede "zulalanmış" halde olduğu belirtilen 7 kilogram eroin buldu.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü polislerine teslim edilen yolcu, ifadesi alındıktan sonra savcılığa sevk edildi.


(Milliyet)

Havaalanı polisi şüphelendi

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
uyusturucu kaciracak birde airporttan gidiyor, simdi cezaevine girecek ,hollanda zaten uyusturucunun ana vatani, yakalayan gorevlileri tebrik ediyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yakalayan güvenlik görevlilerini tebrik ediyorum.Daha büyük basarılarınızı da bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yakalayan arkadasları tebrik ediyorum.Basarınız sayesinde hayatlar kurtuluyor.Basarilarinizin devamını dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Gunde binlerde yolcu geciyor guvenlik personelinin onunden. Mutlaka bir sekilde bir acik yakaliyorlardir. Herkese ayni yuksek derecede dikkat sarfettiklerini dusunuyorum. Bazen gereksiz yere cantalari didikliyorlar ama bu da islerini ciddiye aldiklarinin bir gostergesi. Haberdeki yolcuya da sasirmamak elde degil. 7 kilo uyusturucuyu goturecek kadar gozu karaymis. Daha havalimani kapisinda yakayi ele vermis.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000