25 Kasım 2009, Çarşamba 09:15:47

"Hava bile bizden yana"

Devlet memurlarına yapılan zam oranlarını yeterli bulmayan sendika üyelerinin başlattığı iş bırakma eylemi sürüyor…
  • benim yazdığım son 25 yılın özeti.şükür bizde kendine güvenenlerin kendini ispatlayacağı iş alanlarımız var.Allah da bizi utandırmadı.thy de bıraktığımız tazminatlarımızı da laleli gibi kavunlar yesin.ondan sonra da burada yazsın gitsin.halimize şükür.ama ahlaksızlar da bu ülkede adam yerine konmasın artık.
  • laleli gibi kurbanlık yavruları bı konuda yazamaz.biz de thy de uçak teknisyeni olarak çalışırken dev let memur sınavlarına girmek zorunda kaldık.şükür ihtiyacımız olmadı.bizler teknik lise 4 yıl üzerine bi de a.ü eskişehir sivil havacılık yo okuduk.bize de dil tazminatı vermedi thy.lise havacılık okuyanlara verdi thy.a.o adalet nererde.lise mezunu kim.biz de kendi adaletimizi yarattık.thy de kavunlar kaldı.poposuna güvenen yeni ufuklara yelken açtı.
  • http://www.dhmi.gov.tr/dosyalar/baskanliklar/Personel/personel_listesi.pdf Bizlerin ortaokul mezunu ve yabancı dilinin olmadığını savunan, kendiside bir emekçi olmasına rağmen emeğin kutsallığına duyduğu saygı ile hakkını arayan bizleri hor gören değerli arkadaşların yukarına linkini verdiğim tabloyu dikkatle incelemesini tavsiye ediyorum. Listede master ve doktora yapan değerli arkadaşlarım Yüksekokul grubunda değerlendirilmişlerdir.
  • Devlet memurlarının 657 güvencesi nedeni ile ne kadar verimsiz çalıştığını vatandaşa nasıl kötü davrandığını ve buna karşılık uzun tatiller yaptığını hatta iş günü bile birbirlerini nasıl idare ettiklerini görüyoruz.Asgari ücretle iş bulduğuna sevinen,geleceği yöneticinin veya patronun iki dudağı arasında olanların yanında iyi ücret ve bahşiş! alan ve işten suçlu olsa bile işten atılma korkusu yaşamayan memurlar.Hem iş garantin,bol tatil,bol bahşiş',kalorifer yanarken cam acacak kadar sıcak işyeri oh gel keyfim gel.Türçemizde bu durumda söylenen güzel sözler var ancak neyse...ttatilin,vardiyası
  • İyi hadi, sizden de yanaymış madem, havanızı da alın gidin!
  • Zaten memurların çoğu izne çıkmışlardır sanırım hep yatış hep yatış neden yatarken eylem yapmıyorsunuz da şimdi böyle meydana çıkmış bağırıyorsunuz hepinizin evi ve arabsı var ve öyle 1.200 tl de maaş almıyorsunuz kandırmayın milleti hadi iyi bayramlar
  • bir arkadas dogru soylemis dhminin yarisi zamaninda bir bakanin (15 yil once) hemsehrisi olarak girdi,o arkadasin dedigi cogu sey dogru ama uslup cok yanlis,grev tabiki hak ama o resimde cogu o pankartta yazanin 2 kati maas aliyor nerden mi biliyorum ev araba kredisi icin basvuruyorlar havalimanindaki bankalara:) sabiha gokcende grev dediler insanlar 100 kg cuvallari 3 metreye yuklememek icin ve hepsi asgari ucretliydi su anda hepsi issiz,ankarada buyuyen biri olarak devlet memeuru atom karinca bile olsa 2 gunde ortama uyar....
  • hakkını arayan emekçilere yapılan bu kötülemeler gösteriyor ki fıkra o kadar da abartılı değilmiş.cehennem de biz türklerin başına zebani koymaya gerek yokmuş.kafasını çıkaranı diğerleri geri çekiyor zaten
  • ŞİMDİ BU DHMİ,DE RESİMDE DEŞİFRE OLAN ÇALIŞANLARI İŞTEN ATMASINLAR !
  • yorum yapan arkadaşlar siz ne istiyorsunuz bizim ne istediğimiz belli ..sizin bişe istemediğinizde belli hiç olmasa yorum yapmayın hakkınız yok ..bizler kreş istiyoruz bizler maşlarımız yeterli derecede olmasını..devlet memuru lazı,çerkezi kürdü,türkü yıllrca birlikte çalıştı ne demek istiyorsun.. ilkokullusu ünüversitelisi hep elele çalışmışlardır .yazdığın şeylerde ne yapmaya çalışıyorsun..insanlar hakkını arayacak tabiki kimse yatmak için uyumak için devlet dairesini işkal etmez...böyle mantık yoktur..

Atatürk Havalimanı Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü binası önünde eylemlerini sürdüren KESK'e bağlı Birleşik Taşımacılık Sendikası (BTS) üyeleri davul ve zurna eşliğinde grevlerini sürdürürken, BTS 2 No'lu Şube Başkanı Yakup Tağı da açıklamada bulundu.

Her fırsatta, yapılan grevin hükümete yönelik olduğunu vurgulayan Tağı; “Biz hukukun bize verdiği yasal hakkı kullanıyoruz. Bugün havanın sisli olması da adeta bizim yanımızda olduğunu gösteriyor, çünkü uçuşlar yapılamıyor” dedi.

Başbakan Erdoğan’ın etkisiz grevi etkisiz bulacağını açıklamasına ise Tağı; “Biz hukukun yanındayız. Hukuksal mücadelemiz sürecek. Hakkımızı sonuna kadar arayacağız” şeklinde cevap verdi.

Atatürk Havalimanı'nda bulunan Devlet Hava Meydanları İşletmesi'ne ait binanın önünde eylem yapan sendika üyeleri, atılan sloganlardan sonra yapılan basın açıklamasının ardından Beyazıt'ta toplanacak diğer sendikalıların yapacağı eylemlere destek vermek üzere alandan ayrıldı.

Grev

Grev

Grev

Grev

Grev

Grev

Grev

Grev

"Hava bile bizden yana"

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Misafir ~ 14 yıl önce
benim yazdığım son 25 yılın özeti.şükür bizde kendine güvenenlerin kendini ispatlayacağı iş alanlarımız var.Allah da bizi utandırmadı.thy de bıraktığımız tazminatlarımızı da laleli gibi kavunlar yesin.ondan sonra da burada yazsın gitsin.halimize şükür.ama ahlaksızlar da bu ülkede adam yerine konmasın artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
laleli gibi kurbanlık yavruları bı konuda yazamaz.biz de thy de uçak teknisyeni olarak çalışırken dev let memur sınavlarına girmek zorunda kaldık.şükür ihtiyacımız olmadı.bizler teknik lise 4 yıl üzerine bi de a.ü eskişehir sivil havacılık yo okuduk.bize de dil tazminatı vermedi thy.lise havacılık okuyanlara verdi thy.a.o adalet nererde.lise mezunu kim.biz de kendi adaletimizi yarattık.thy de kavunlar kaldı.poposuna güvenen yeni ufuklara yelken açtı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
http://www.dhmi.gov.tr/dosyalar/baskanliklar/Personel/personel_listesi.pdf Bizlerin ortaokul mezunu ve yabancı dilinin olmadığını savunan, kendiside bir emekçi olmasına rağmen emeğin kutsallığına duyduğu saygı ile hakkını arayan bizleri hor gören değerli arkadaşların yukarına linkini verdiğim tabloyu dikkatle incelemesini tavsiye ediyorum. Listede master ve doktora yapan değerli arkadaşlarım Yüksekokul grubunda değerlendirilmişlerdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Devlet memurlarının 657 güvencesi nedeni ile ne kadar verimsiz çalıştığını vatandaşa nasıl kötü davrandığını ve buna karşılık uzun tatiller yaptığını hatta iş günü bile birbirlerini nasıl idare ettiklerini görüyoruz.Asgari ücretle iş bulduğuna sevinen,geleceği yöneticinin veya patronun iki dudağı arasında olanların yanında iyi ücret ve bahşiş! alan ve işten suçlu olsa bile işten atılma korkusu yaşamayan memurlar.Hem iş garantin,bol tatil,bol bahşiş',kalorifer yanarken cam acacak kadar sıcak işyeri oh gel keyfim gel.Türçemizde bu durumda söylenen güzel sözler var ancak neyse...ttatilin,vardiyası

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
İyi hadi, sizden de yanaymış madem, havanızı da alın gidin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Zaten memurların çoğu izne çıkmışlardır sanırım hep yatış hep yatış neden yatarken eylem yapmıyorsunuz da şimdi böyle meydana çıkmış bağırıyorsunuz hepinizin evi ve arabsı var ve öyle 1.200 tl de maaş almıyorsunuz kandırmayın milleti hadi iyi bayramlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bir arkadas dogru soylemis dhminin yarisi zamaninda bir bakanin (15 yil once) hemsehrisi olarak girdi,o arkadasin dedigi cogu sey dogru ama uslup cok yanlis,grev tabiki hak ama o resimde cogu o pankartta yazanin 2 kati maas aliyor nerden mi biliyorum ev araba kredisi icin basvuruyorlar havalimanindaki bankalara:) sabiha gokcende grev dediler insanlar 100 kg cuvallari 3 metreye yuklememek icin ve hepsi asgari ucretliydi su anda hepsi issiz,ankarada buyuyen biri olarak devlet memeuru atom karinca bile olsa 2 gunde ortama uyar....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hakkını arayan emekçilere yapılan bu kötülemeler gösteriyor ki fıkra o kadar da abartılı değilmiş.cehennem de biz türklerin başına zebani koymaya gerek yokmuş.kafasını çıkaranı diğerleri geri çekiyor zaten

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ŞİMDİ BU DHMİ,DE RESİMDE DEŞİFRE OLAN ÇALIŞANLARI İŞTEN ATMASINLAR !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yorum yapan arkadaşlar siz ne istiyorsunuz bizim ne istediğimiz belli ..sizin bişe istemediğinizde belli hiç olmasa yorum yapmayın hakkınız yok ..bizler kreş istiyoruz bizler maşlarımız yeterli derecede olmasını..devlet memuru lazı,çerkezi kürdü,türkü yıllrca birlikte çalıştı ne demek istiyorsun.. ilkokullusu ünüversitelisi hep elele çalışmışlardır .yazdığın şeylerde ne yapmaya çalışıyorsun..insanlar hakkını arayacak tabiki kimse yatmak için uyumak için devlet dairesini işkal etmez...böyle mantık yoktur..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000