04 Temmuz 2012, Çarşamba 08:49:57

GULF AIR İSTANBUL'A İNDİ

Londra-bahreyn seferini yapan yolcu uçağı, yolculardan Ghulam Nabı'nın rahatsızlanması sonucu Atatürk Havalimanı'na iniş yapmak zorunda kaldı...
  • kabul etmemiş:))) asıl bizim böyle arapları türkiyeye almamız doğru değil...izin vermeyeceksin...bulmuş cennet gibi vatanı bide istememiş...git ozaman kefere hristiyan londrana geri dön...yada yapış yapış arap ülkene geri dön...birgün zamanı gelecek ama ozaman istanbulu anlayacak herkes...ama zamanı var daha...var...
  • Port clinic tedavi ücretini önceden söylediyse kabul etmemesi normaldir. adamlar bir seruma 150-200 tl. alıyorlar.
  • Adam haklı beyler
  • ne biçim sorumsuz yolcular vardır captan yolcusu rahatsızlandı diye en yakın havaalanına iniş yapmaya karar veriyor en çabuk şekilde tıbbi ihtiyacı karşılansın diye adam tedavi olmayı kabul etmiyor yok istemem diyor uçağın acil inişi acaba ne kadara mal oldu söylemek lazım hastalanan yolcuya öde kardedşim şu faturayı diye mademki hastaneye gitmeyi kabul etmiyorsun ben doktor istemem tedavi olmam uçak sırf senin için inmek zorunda kaldı dallama yahu uçağa da almayacaksın hadi get nereye gidersen git diyeceksin..

Edinilen bilgiye göre; Gulf Air'e ait Londra-Bahreyn seferini yapan Airbus A-330 tipi yolcu uçağı İstanbul Hava sahası üzerindeyken yolculardan Ghulam Nabi aniden rahatsızlandı.

Bunun üzerine uçağın kabin ekibi durumu kaptan pilota bildirdi. Rahatsızlanan yolcu nedeniyle uçağın kaptan pilotu Atatürk Havalimanı Hava Trafik Kontrol Kulesi ile irtibata geçerek iniş için izin istedi. Londra-Bahreyn seferini yapan yolcu uçağı 03.40 sıralarında Atatürk Havalimanı'na iniş yaptı. Uçakta rahatsızlanan Ghulam Nabı isimli yolcu tedavi için Dış Hatlar Gidiş Terminali'nde bulunun Port Cilinic'e getirildi. Nabı, burada tedavi olmayı kabul etmeyip uçuşa devam etmek istedi.

Uçak 192 yolcusuyla, Bahreyn seferini yapmak üzere saat 06.35'de yeniden havalanırken tedavi olmayı kabul etmeyen Ghulam Nabi'nin başka bir uçakla gönderileceği öğrenildi. (Haberler)

GULF AIR İSTANBUL'A İNDİ

Yorumlar

:))) ~ 12 yıl önce
kabul etmemiş:))) asıl bizim böyle arapları türkiyeye almamız doğru değil...izin vermeyeceksin...bulmuş cennet gibi vatanı bide istememiş...git ozaman kefere hristiyan londrana geri dön...yada yapış yapış arap ülkene geri dön...birgün zamanı gelecek ama ozaman istanbulu anlayacak herkes...ama zamanı var daha...var...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Port clinic tedavi ücretini önceden söylediyse kabul etmemesi normaldir. adamlar bir seruma 150-200 tl. alıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gulf air...'e ~ 12 yıl önce
Adam haklı beyler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gulf air... ~ 12 yıl önce
ne biçim sorumsuz yolcular vardır captan yolcusu rahatsızlandı diye en yakın havaalanına iniş yapmaya karar veriyor en çabuk şekilde tıbbi ihtiyacı karşılansın diye adam tedavi olmayı kabul etmiyor yok istemem diyor uçağın acil inişi acaba ne kadara mal oldu söylemek lazım hastalanan yolcuya öde kardedşim şu faturayı diye mademki hastaneye gitmeyi kabul etmiyorsun ben doktor istemem tedavi olmam uçak sırf senin için inmek zorunda kaldı dallama yahu uçağa da almayacaksın hadi get nereye gidersen git diyeceksin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000