09 Mart 2012, Cuma 15:11:35

FEMEN AHL'Yİ DE KARIŞTIRDI...

Ayasofya meydanında 8 Mart Dünya Kadınlar gününde, kadınlara yönelik şiddeti protesto eden Ukraynalı Femen grubu üyesi 4 kadın, sınır dışı edildi.
  • Şu Femenciler TK ya hostes olsa, stewart görmekten bıktık
  • Kardeş senin badem bıyıkların ya vardır veya çıkacaktır,kapsamlı düşünemiyorsun henüz....
  • Bu sefer ucuz kurtulmuşlar.Bir dahaki sefere buradan geldikleri gibi çıkamayabilirler, Türkiye'de olduklarını unutmasınlar.Yine bekleriz biz her daim müsaitiz:))
  • İran olmasakda şu anda özgür bir ülke ve herkez istediğini yapabilsede, nereden geldiğimizi unutmuyoruz, hepimiz olmasakta çoğomuz. Ve soyunupta bilmemnereni göstererek bir eylem yapmak da neymiş. Ayıp denilen birşey var! Her ülkenin kendine göre usturubu var. Ben müslümanim ve türküm bunu olduğum için mutluyum ve prensiplerim vardır bir türk oğlu olarak.
  • demekki yapılan anketler araştırmalar hep yalan.araştırmalar yüzde 80 şiddet uyguladıgımız yönünde.en pasifinden sözlü şiddet.bizim daha çok femene ihtiyacımız var.biz düzelmezsek bizi dünyaya daha çok rezil ederler.kabul etsek te etmezsek te kadına şiddet var.
  • Sen Türkiye yi İranlamı Mukayese ediyorsun. Sen yoksa mollamısın nesin. Türkiye GÜYA AB üyesi olacakmış:) AB üyesi olduğunda sen buFEMEN i sürükle götürde gör bakalım......
  • bir daha bu ülkeye girişiniz hayal siz gidin bu eylemi iranda yapın bakalım cesedinize ulaşılabiliyor mu eylem için çok yanlış yer seçtiniz
  • bir arkadaşta lisan bilmemeye kılıf uydurmuş aklınca hele birde havacılık sitesinde..yok ingiliz askeriymiş yok türk askeriymiş arkadaşım kaçıncı yuzyılda yasıyosun birde cahilliğine kılıf uyduruyosun bilmemek değil belki ama öğrenmeye çaba sarfetmemen bile ayıp...bir ülkenin başbakanının ingilizce bilmemesi bence ayıp en azından(!) uluslararası arenada birkaç cümle kuracak kadar bile olsa bilmeli...bunun da onun bunun askeri olmakla bir ilgisi yok bunu da o beynine sok...herkese emniyetli uçuşlar
  • Yine gelin!! Siz gelmezseniz biz geliriz :)) http://www.youtube.com/watch?v=-LEyUDRLIpg
  • bir arkadaş yazmış başbakan ingilizce bilmiyor karakoldakiler nasıl bilsin diye... bizim ana dilimiz türkçe ,senin gibi ingiliz askerimiyiz biz ingilizce bilmek zorundamıyız... soyunmayı iyi bir olay gibi gösteren arkadaşa diyorum ki senin akraban soyunsa hoşuna gider mi? evet rusların çoğu üniversite mezunu diplomalı o.pu... rusya krize girdiğinde nasıl kurtuldu sanıyosun nataşalar sayesinde, bilmiyorsan öğren... suç işleyen er geç cezasını bulur sen merak etme ingiliz askeri... soyunmak ahlaksızlık değil ise taksim meydanda sende soyun bakalım başına neler geliyo...
Femen Gurubu üyeleri sınır dışı edilmek üzere getirildikleri Atatürk Havalimanında eylemlerine devam etti. Atatürk Havalimanı'nda "Kadınlara özgürlük " diye slogan atan Femen Gurubu üyeleri sınır dışı edildi.

Soyunarak yaptıkları protesto gösterileriyle ünlenen Ukraynalı Femen grubu üyesi 4 kadın, 8 Mart Dünya kadınlar Günü'nde, kadına yönelik şiddeti protesto etmek için Sultanahmet Meydanı'nda önceki gün çıplak eylem yapmış ve polis tarafından gözaltına alınmışlardı. Femen grubunun 4 üyesi İnna Shevchenko, Tayiana Zatserkovna, İana Zhdanova ve Oleksandra Shevchenko Ayasofya meydanında çıplak eylem yaparken polis tarafından izinsiz gösteri yaptıkları gerekçesiyle gözaltına alınan gurup üyeleri geceyi Yabancılar Şube Müdürlüğünde geçirmiş ve sınır dışı edilmeleri kararı alınmıştı.

Polis eşliğinde Atatürk Havalimanına getirilen Femen Gurubu üyeleri güvenlik noktasını geçtikleri sırada üzerlerinde bulunan kazak ve ceketleri çıkararak üstünde FEMEN yazan tişörtleriyle gazetecilere poz verdi.
 
Herşeyin bir anda olup bittiğini söyleyen Femen üyeleri, yerlerde süründürüldüklerini belirterek, "Bizi yerlerde sürüklediler. Zor kullandılar. Bize suçluyuymuşuz gibi davrandılar. Bize çok şiddetli müdahale yaptılar. Karakolda İngilizce biliniyordu ancak Rusça bilen biri yoktu" şeklinde konuştular.
 
Polis eşliğinde Pasaport kontrolünden geçerken "Kadınlara özgürlük" diye slogan atan Femen Gurubu üyeleri daha sonra sınır dışı edildi.









FEMEN AHL'Yİ DE KARIŞTIRDI...

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

Misafir ~ 12 yıl önce
Şu Femenciler TK ya hostes olsa, stewart görmekten bıktık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Kardeş senin badem bıyıkların ya vardır veya çıkacaktır,kapsamlı düşünemiyorsun henüz....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bu sefer ucuz kurtulmuşlar.Bir dahaki sefere buradan geldikleri gibi çıkamayabilirler, Türkiye'de olduklarını unutmasınlar.Yine bekleriz biz her daim müsaitiz:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
İran olmasakda şu anda özgür bir ülke ve herkez istediğini yapabilsede, nereden geldiğimizi unutmuyoruz, hepimiz olmasakta çoğomuz. Ve soyunupta bilmemnereni göstererek bir eylem yapmak da neymiş. Ayıp denilen birşey var! Her ülkenin kendine göre usturubu var. Ben müslümanim ve türküm bunu olduğum için mutluyum ve prensiplerim vardır bir türk oğlu olarak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
demekki yapılan anketler araştırmalar hep yalan.araştırmalar yüzde 80 şiddet uyguladıgımız yönünde.en pasifinden sözlü şiddet.bizim daha çok femene ihtiyacımız var.biz düzelmezsek bizi dünyaya daha çok rezil ederler.kabul etsek te etmezsek te kadına şiddet var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Sen Türkiye yi İranlamı Mukayese ediyorsun. Sen yoksa mollamısın nesin. Türkiye GÜYA AB üyesi olacakmış:) AB üyesi olduğunda sen buFEMEN i sürükle götürde gör bakalım......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bir daha bu ülkeye girişiniz hayal siz gidin bu eylemi iranda yapın bakalım cesedinize ulaşılabiliyor mu eylem için çok yanlış yer seçtiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bir arkadaşta lisan bilmemeye kılıf uydurmuş aklınca hele birde havacılık sitesinde..yok ingiliz askeriymiş yok türk askeriymiş arkadaşım kaçıncı yuzyılda yasıyosun birde cahilliğine kılıf uyduruyosun bilmemek değil belki ama öğrenmeye çaba sarfetmemen bile ayıp...bir ülkenin başbakanının ingilizce bilmemesi bence ayıp en azından(!) uluslararası arenada birkaç cümle kuracak kadar bile olsa bilmeli...bunun da onun bunun askeri olmakla bir ilgisi yok bunu da o beynine sok...herkese emniyetli uçuşlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Yine gelin!! Siz gelmezseniz biz geliriz :)) http://www.youtube.com/watch?v=-LEyUDRLIpg

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bir arkadaş yazmış başbakan ingilizce bilmiyor karakoldakiler nasıl bilsin diye... bizim ana dilimiz türkçe ,senin gibi ingiliz askerimiyiz biz ingilizce bilmek zorundamıyız... soyunmayı iyi bir olay gibi gösteren arkadaşa diyorum ki senin akraban soyunsa hoşuna gider mi? evet rusların çoğu üniversite mezunu diplomalı o.pu... rusya krize girdiğinde nasıl kurtuldu sanıyosun nataşalar sayesinde, bilmiyorsan öğren... suç işleyen er geç cezasını bulur sen merak etme ingiliz askeri... soyunmak ahlaksızlık değil ise taksim meydanda sende soyun bakalım başına neler geliyo...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000