02 Şubat 2012, Perşembe 15:23:15

ÇELEBİ'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Bugün sabah saatlerinde Atatürk Havalimanı'nda meydana gelen elim kaza ile ilgili Çelebi Hava Servisi basın açıklaması yaptı. İşte Çelebi'den gelen o açıklama...
  • sevgili merve'ye , şöför arkadaşa ve tüm çelebi ailesine, geçmiş olsun.her ikisine de acil şifalar,diliyorum. f.a.u
  • eski ve uzun yıllar çelebide çalışmış biri olarak,yazılan yazıları hayretler içerisinde okudum.çelebi elbetteki çalışanına önem veriyor.bugüne kadar iş kazası geçirmiş ve çelebi tarafından maddi manevi ilgilenilmemiş kimseye tanık olmadım.bugünkü türkiye şartlarında,emeğinizin karşılığını almak elbetteki zor,çelebide evet çok çalışırsınız, ama asla hakkınızı aramak zorunda bırakılmazsınız.yapılan hata varsa o da itirazsız düzeltilir.birilerinin hakkını savunmaya çalışırken; başkalarının hakkını da yediğiniz lütfen farkedin.işkazası elbetteki,istenecek bir durum değil,ve burda kimsenin de tarafların hakkını savunmasına gerek yok.çelebi zaten böyle bir durumda,üzerinde düşeni fazlasıyla yapıyor.bilmeden konuşmamak lazım.
  • hava iş sendikası olarak bu işin peşinde olacağız kaza geçiren arkadaşımıza acil şifalar ama bu çelebinin yaptıkları sınırları aştı artık bir sürü şikayet maili ve fax ı alıyoruz bu kaza sonrası çelebi sıkı bir denetleme geçirecek muhtemelen'de çok büyük cezalarla çarptırılacak.İnsan hayatına değer vermeyen çalıştırdığı personeli insan yerine koymayan haftalık çalışma saatleri 45 saat iken 60 saatten az çalıştırmayan bir firma'dan böyle acıklama gelmesi çok normal ama artık bu günler geride kalacak.
  • Çelebi'nin çalışanına değer verdiğini söylemedim. Bu konuda yorum dahi yapmadım. Çelebi'nin insan sağlığına değer verdiğini ifade ettim. Çünkü uluslararası hizmet standardı için bu gerekli. Yazılanları dikkatle okursanız sevinirim. Çelebi'nin hastane masraflarını bu kıza ödettireceklerine ilişkin varsayımınızı akılcı bulmuyorum. Burada bir insanın sağlığından söz ediyoruz. Siz burada sağduyudan uzak açıklamalar yaparken tüm Çelebi camiasının arkadaşımıza olanca gücüyle destek olmaya çalıştığını biliiyorum biliyorum.
  • bunu yazan kişi hangi çelebi istasyonun'da çalışıyor maceristanda filanmı apronda çalışanına bu kadar önem vermeyen çalışma saaatleri hiç belli olmayan başka bir firma varmı daha insanlar 20 saat çalışıyor ve bu insan eve gidiyor yatıyor 8 saat uyuyup tekrar işe gidiyor bu firmamı çalışanlarına değer veriyor tabiiki özel hastaneye kaldıracak benim korkum hastane masraflarını zavallı kıza ödetmeleri bu kadar insan a değer vermeyen personelini hiçe sayan gözleri para ve kan bürümüş başka bir şirket daha varmı artı sendikanın bu işe el atması lazım ben ilgili şikayetimi hem sendikaya hemde çalışma bakanlığına iletten günde 20 saat kimse kimseyi çalıştaramaz sizde duyarlı olun lütfen.
  • Merve'nin başına gelen gerçekten talihsiz bir kaza. Tanıdığım kadarıyla Çelebi insan sağlığına önem verir. Zaten uluslararası bir havaalanında başka türlü davranmak pek de mümkün değil. Merve'ye acil şifalar dilerim. Umarım genç arkadaşımız iyileşir ve bir an önce sevdiklerine ve yaşantısına geri döner.
  • ÇOK ACI BİR OLAY diyen arkadaşa daha ne bekliyorsunki ne yapacak ÇELEBİ ŞİRKETİ özel hastaneye kaldırmışlar çalışanını siz birde diğer firmalara göz atın kardeşim herifler devlet hastanelerine yönlendiriyorlar işcilerini özel hastaneye değil bence ÇELEBİ ŞİRKETİ apronda bir numaralı şirket bana göre tebrikler ÇELEBİ ŞİRKETİNE MERVE ALÇAYIR GEÇMİŞ OLSUN SANA ACİL ŞİFALAR DİLERİM
  • Sevgili merve kardeşimize ALLAH DAN acil şifalar diler celebi şirketine de geçmiş olsun dileklerimi iletir.bende bir havaş calışanı olarak bu üzücü olayın tekrarlanmaması dileklerimle.
  • acıl sıfalar dılıyorum fakat aynı zamanda celebı sırketının bu kadar duyarsız olması benı cok dusunduruyor her sey kesınlıkle para deıldır daha samımı gercı burda soylemekle olmaz ama yazık kı bır mesajı bıle ınsancıl yazamıyorlar
  • Eski bir Çelebi Güvenlik personeli olarak değerli mesai arkadaşım Merve Alçayır'a Allat'tan şifa, yakınlarına metanet dilerim.
Bugün Atatürk Havalimanı'nda şirketimize ait araç sirkülasyon alanında, firmamız güvenlik görevlisi Merve Alçayır'ın ayağının kaymasıyla, yakıt alan aracın henüz hareketine yeni başladığı anda de-icing aracının altında kalması sonucu bu üzücü kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan Çelebi Güvenlik personeli Merve Alçayır, kaldırıldığı International Hospital’da ameliyata alınmıştır. Personelimiz Merve Alçayır'ın, tedavisi halen sürdürülmektedir.

Saygılarımızla
Çelebi Hava Servisi A.Ş.

ÇELEBİ'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

Misafir ~ 12 yıl önce
sevgili merve'ye , şöför arkadaşa ve tüm çelebi ailesine, geçmiş olsun.her ikisine de acil şifalar,diliyorum. f.a.u

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
eski ve uzun yıllar çelebide çalışmış biri olarak,yazılan yazıları hayretler içerisinde okudum.çelebi elbetteki çalışanına önem veriyor.bugüne kadar iş kazası geçirmiş ve çelebi tarafından maddi manevi ilgilenilmemiş kimseye tanık olmadım.bugünkü türkiye şartlarında,emeğinizin karşılığını almak elbetteki zor,çelebide evet çok çalışırsınız, ama asla hakkınızı aramak zorunda bırakılmazsınız.yapılan hata varsa o da itirazsız düzeltilir.birilerinin hakkını savunmaya çalışırken; başkalarının hakkını da yediğiniz lütfen farkedin.işkazası elbetteki,istenecek bir durum değil,ve burda kimsenin de tarafların hakkını savunmasına gerek yok.çelebi zaten böyle bir durumda,üzerinde düşeni fazlasıyla yapıyor.bilmeden konuşmamak lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
hava iş sendikası olarak bu işin peşinde olacağız kaza geçiren arkadaşımıza acil şifalar ama bu çelebinin yaptıkları sınırları aştı artık bir sürü şikayet maili ve fax ı alıyoruz bu kaza sonrası çelebi sıkı bir denetleme geçirecek muhtemelen'de çok büyük cezalarla çarptırılacak.İnsan hayatına değer vermeyen çalıştırdığı personeli insan yerine koymayan haftalık çalışma saatleri 45 saat iken 60 saatten az çalıştırmayan bir firma'dan böyle acıklama gelmesi çok normal ama artık bu günler geride kalacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Çelebi'nin çalışanına değer verdiğini söylemedim. Bu konuda yorum dahi yapmadım. Çelebi'nin insan sağlığına değer verdiğini ifade ettim. Çünkü uluslararası hizmet standardı için bu gerekli. Yazılanları dikkatle okursanız sevinirim. Çelebi'nin hastane masraflarını bu kıza ödettireceklerine ilişkin varsayımınızı akılcı bulmuyorum. Burada bir insanın sağlığından söz ediyoruz. Siz burada sağduyudan uzak açıklamalar yaparken tüm Çelebi camiasının arkadaşımıza olanca gücüyle destek olmaya çalıştığını biliiyorum biliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bunu yazan kişi hangi çelebi istasyonun'da çalışıyor maceristanda filanmı apronda çalışanına bu kadar önem vermeyen çalışma saaatleri hiç belli olmayan başka bir firma varmı daha insanlar 20 saat çalışıyor ve bu insan eve gidiyor yatıyor 8 saat uyuyup tekrar işe gidiyor bu firmamı çalışanlarına değer veriyor tabiiki özel hastaneye kaldıracak benim korkum hastane masraflarını zavallı kıza ödetmeleri bu kadar insan a değer vermeyen personelini hiçe sayan gözleri para ve kan bürümüş başka bir şirket daha varmı artı sendikanın bu işe el atması lazım ben ilgili şikayetimi hem sendikaya hemde çalışma bakanlığına iletten günde 20 saat kimse kimseyi çalıştaramaz sizde duyarlı olun lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Merve'nin başına gelen gerçekten talihsiz bir kaza. Tanıdığım kadarıyla Çelebi insan sağlığına önem verir. Zaten uluslararası bir havaalanında başka türlü davranmak pek de mümkün değil. Merve'ye acil şifalar dilerim. Umarım genç arkadaşımız iyileşir ve bir an önce sevdiklerine ve yaşantısına geri döner.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ÇOK ACI BİR OLAY diyen arkadaşa daha ne bekliyorsunki ne yapacak ÇELEBİ ŞİRKETİ özel hastaneye kaldırmışlar çalışanını siz birde diğer firmalara göz atın kardeşim herifler devlet hastanelerine yönlendiriyorlar işcilerini özel hastaneye değil bence ÇELEBİ ŞİRKETİ apronda bir numaralı şirket bana göre tebrikler ÇELEBİ ŞİRKETİNE MERVE ALÇAYIR GEÇMİŞ OLSUN SANA ACİL ŞİFALAR DİLERİM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Sevgili merve kardeşimize ALLAH DAN acil şifalar diler celebi şirketine de geçmiş olsun dileklerimi iletir.bende bir havaş calışanı olarak bu üzücü olayın tekrarlanmaması dileklerimle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
acıl sıfalar dılıyorum fakat aynı zamanda celebı sırketının bu kadar duyarsız olması benı cok dusunduruyor her sey kesınlıkle para deıldır daha samımı gercı burda soylemekle olmaz ama yazık kı bır mesajı bıle ınsancıl yazamıyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Eski bir Çelebi Güvenlik personeli olarak değerli mesai arkadaşım Merve Alçayır'a Allat'tan şifa, yakınlarına metanet dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000