18 Mart 2009, Çarşamba 10:13:23

ÇELEBİ GAZETECİLERLE BULUŞTU

Çelebi, Atatürk Havalimanında görev yapan ve sektörün nabzını tutan gazetecilerle düzenlenen yemekte bir araya geldi...
  • YORUMLARI ANLAMAKTA ZORLUK ÇEKİYORUM. HAVALİMANINDA GÖREV YAPAN GAZETECİLERLE BİRLİKTE OLMAKTA NE VAR Kİ? AYRICA BUNU YAPMAYAN KURULUŞ VAR MI ? KİMSE KİMSEYE DOSTLUK GÖSTERİSİ YAPMIYOR.
  • "Dostca Sohbet" ne demek Allah Aşkına? Bu yemeklerin altında yatanın ne olduğunu yemeği ikram eden de, yemeği yiyen de çok iyi biliyor. Bir nevi al gülüm ver gülüm. Afiyet olsun...
  • aferin çok faydalı olmuşşş
  • afiyet olsun eee ?? ne cıktı bu yemekli toplantıda !! ?? sohbet içinde bu kadar büyük bir organizasyona gerekmi varki ? iyi sohbetler.!!

Başta Atatürk Havalimanı olmak üzere yurt içi ve yurt dışında birçok hava yolu şirketine yer hizmeti veren Çelebi Hava Servisi A.Ş. dün akşam Beyti Restoranda düzenlediği yemekle gazetecilerle bir araya geldi.

Düzenlenene geceye Çelebi Hava Servisi A.Ş. Genel Müdürü Samim Aydın ev sahipliği yaparken, diğer şirketin yetkililerinin yanı sıra çok sayıda gazeteci kaldı.

Konusu tamamıyla “dostça sohbet” olan bu buluşmada, başta küresel kriz ve Türkiye turizmi olmak üzere birçok konu tartışıldı.

Yemek

Yemek

ÇELEBİ GAZETECİLERLE BULUŞTU

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
YORUMLARI ANLAMAKTA ZORLUK ÇEKİYORUM. HAVALİMANINDA GÖREV YAPAN GAZETECİLERLE BİRLİKTE OLMAKTA NE VAR Kİ? AYRICA BUNU YAPMAYAN KURULUŞ VAR MI ? KİMSE KİMSEYE DOSTLUK GÖSTERİSİ YAPMIYOR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
"Dostca Sohbet" ne demek Allah Aşkına? Bu yemeklerin altında yatanın ne olduğunu yemeği ikram eden de, yemeği yiyen de çok iyi biliyor. Bir nevi al gülüm ver gülüm. Afiyet olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
aferin çok faydalı olmuşşş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
afiyet olsun eee ?? ne cıktı bu yemekli toplantıda !! ?? sohbet içinde bu kadar büyük bir organizasyona gerekmi varki ? iyi sohbetler.!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000