11 Temmuz 2014, Cuma 16:44:58

BELAVIA UÇAĞINDAN DUMAN ÇIKTI AHL PİSTİ KAPATILDI

Belavia Hava Yolları’na ait uçağın iniş takımındaki frenlerinden hidrolik sıvısı boşalınca kalkış öncesi dumanlar yükseldi. Pist 40 dakika uçuş trafiğine kapatılırken, pist başında bulunan uçağa Atatürk Havalimanı İtfaiyesi müdahale etti.
  • Yorumları okudumda ayıp kardeşim yaa sizde hiç CRM denen bişey yok siz zaten havacı olamazsınız söylediğiniz işleri yaparsınız neyse dün bu olayı bizzat yaşamış olarak bizi bitirdin be belerus hemen bir iki arkanda idik kalkış için , ömrümüzü yedin takside yolcu ile bizim allah kimseye yaşatmasın
  • Teknik ucagi tamir eder de seni kim tamir eder bilmiyorum. Istersen teknige bi ugra bakarsin seni de tamir ederler..
  • Sen kimliğini açıklayamayacak kadar korkak bi garsonsun.. Uçağı tamir edene uçak teknisyeni denir.öğren bilmem ne networkunu biliyosun.ama ife sistemini çalştıramayınca senle dalga geçen teknisyene sinirlenince böyle yazman doğru değil garson..
  • Butun gunumuzu mahvetti bu bekleme, diger ucuslara hep geciktik. Orhan eczanesi ornegi guzelmis, selamlar hocam sana :)
  • Gene millet saçmalamaya başlamış. Biri de garson diyor. Slide patlatınca ki yüz hali diyor. Biri pilota şoför diyor. Utanıyorum bu insanlarla aynı kimliği taşıdığım için.
  • Bozulan aletleri tamir edene tamirci denir.
  • Sayın Admin ; Bu ''eller cepe '' yi açıklar mısınız ? Kimmiş ?
  • Tamirci diyenlerin yuzunu birde slide patlatinca gorun :)))(
  • tekniğe tamirci kabine garson kokpite şoför diyerek birbirine hakaret veya aşağılama yapmaya çalışan yurdum insanları nerede insanlık ? düzgün bir ifadeyle tepkinizi göstersenizde bizde takdir etsek saygı duysak olmaz mı ? orhan eczanesini nasıl bulacağız biz ? bu halde hıı ?
  • tamirci diyen de anca ya çaycıdır ya da şoffer ;)

Atatürk Havalimanı’ndan 90 yolcusuyla Belarus’un başkenti Minsk’e gidecek olan Boeing 737-500 tipi uçak kalkış için 17-35 numaralı pist başına geldiği esnada iniş takımlarındaki hidrolik sıvısı boşaldı ve dumanlar yükseldi.

Kaptan pilot olay üzerine kalkışı iptal ederken itfaiye köpük sıkarak olası bir yangını önledi. Yolcular uçaktan indirilirken pist başında kalan uçak yüzünden Atatürk Havalimanı’nda uçaklar kuyruk oluşturdu.

17-35 numaralı pist 40 dakika trafiğe kapatılırken iniş ve kalkışlar 05-23 numaralı pistten gerçekleştirildi. Uçak daha sonra push-back denilen çekiciyle alınarak bakım için Türk Hava Yoları Teknik Hangarı’na götürüldü.

BELAVIA UÇAĞINDAN DUMAN ÇIKTI AHL PİSTİ KAPATILDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yorumları okudumda ayıp kardeşim yaa sizde hiç CRM denen bişey yok siz zaten havacı olamazsınız söylediğiniz işleri yaparsınız neyse dün bu olayı bizzat yaşamış olarak bizi bitirdin be belerus hemen bir iki arkanda idik kalkış için , ömrümüzü yedin takside yolcu ile bizim allah kimseye yaşatmasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Teknik ucagi tamir eder de seni kim tamir eder bilmiyorum. Istersen teknige bi ugra bakarsin seni de tamir ederler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Elier cepe ye ~ 10 yıl önce
Sen kimliğini açıklayamayacak kadar korkak bi garsonsun.. Uçağı tamir edene uçak teknisyeni denir.öğren bilmem ne networkunu biliyosun.ama ife sistemini çalştıramayınca senle dalga geçen teknisyene sinirlenince böyle yazman doğru değil garson..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Butun gunumuzu mahvetti bu bekleme, diger ucuslara hep geciktik. Orhan eczanesi ornegi guzelmis, selamlar hocam sana :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yasas ~ 10 yıl önce
Gene millet saçmalamaya başlamış. Biri de garson diyor. Slide patlatınca ki yüz hali diyor. Biri pilota şoför diyor. Utanıyorum bu insanlarla aynı kimliği taşıdığım için.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
777 ~ 10 yıl önce
e taşıma
tamirciler ~ 10 yıl önce
Bozulan aletleri tamir edene tamirci denir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
asd ~ 10 yıl önce
Aletleri siz tutarsınız uçakları biz tamir ederiz for example ; Senegal olayı :)
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Sayın Admin ; Bu ''eller cepe '' yi açıklar mısınız ? Kimmiş ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eller cepe'den ~ 10 yıl önce
Admin'in benim kim oldugumu yada senin kim oldugunu bilmesine imkan yok. Sadece NSA (National Security Agency) bilebilir, onlarda ispat edemezler. Demek daha bu network'un ve komputerlerin nasil calisdigini anliyamamissin, tamirci.
bilir kişi ~ 10 yıl önce
Filmlerden mi ogreniyorsun bunları. Agzın gibi kültüründe zayıf. NSA ozel proxy kullanan kişileri bile bulabiliyor. Ki senin alabilecegin en fazla önlem anonim proxy ya da anonim bilgisayar kullanmaktır. Ki işimizi kolaylaştırır bu bilgileri satıyorlar. yorum attıgında ip adresinle gelir yorumun. Ben en fazla ip den sokagını bulabilirim. Ama görevini kötüye kullanan arkadaslarım, isim soyisim bile verebiliyorlar. sen onları bulabilir misin, ya da beni asla ! sadece insanları rencide etmek için mesaj bırakmayınız, işinizden memnun degilseniz şirketinizin şikayet kutularını kullanınız.
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Tamirci diyenlerin yuzunu birde slide patlatinca gorun :)))(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
tekniğe tamirci kabine garson kokpite şoför diyerek birbirine hakaret veya aşağılama yapmaya çalışan yurdum insanları nerede insanlık ? düzgün bir ifadeyle tepkinizi göstersenizde bizde takdir etsek saygı duysak olmaz mı ? orhan eczanesini nasıl bulacağız biz ? bu halde hıı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Engineer ~ 10 yıl önce
tamirci diyen de anca ya çaycıdır ya da şoffer ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000